Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пак некой ме е поръчал...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пак некой ме е поръчал...

Взе да ми писва от опити на разни хора да си взимат неща от колата ми! Зимата се опитаха да ми свалят стъклото на дясното огледало, като в резултат на това го бяха строшили, а аз се сдобих с ново за към 35лв. Сега връщайки се от чужбина, където бях десетина дни слизам до колата (която бе паркирана предвидливо на осветено място) и гледам, че го няма стъкълцето на долния десен стоп! Видях, че са правили опити да свалят и големия ляв стоп, но не са успели, защото съм направил една хитрост. За долните реших да си я спестя, но уви... Хубавото е, че явно са решили, че това не им трябва и си намерих стъкълцето сложено между резервната гума и джама. Та... случайно да знаете някой да е търсил ляв стоп скоро?
    ОФА КБ X20SE + метан

От: Пак некой ме е поръчал...

Ще споделиш ли за тази хитрост, ако не те притеснява за да се застраховам и аз

Коментар

Първоначално публикуван от mitkoo_a91 Преглед на мнение
      Ще споделиш ли за тази хитрост, ако не те притеснява за да се застраховам и аз
      Просто съм си направил винтовете с по-странни глави, които се развиват с по-странни накрайници За подробности... на лични!
      ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

И на мен ми мяза на поръчка,тая работа! Дали са капаро,а останалите пари - като свършат работа...Може някой да ти гони гарез,че му спираш на мястото,или че караш на пръдня..?
        Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
        Най-добрият ром е студеният ром!
        Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Дразня се, че някой тъпак поръчва на друг, който бръмчи някъде из района... Утре може диференциал да си поръча баси, или да се удари пак говедото и да си търси фарове... Не паркирам на никой на мястото, а на "пръдня" не карам от 15 години.
          ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
            ...Може някой да ти гони гарез,че му спираш на мястото ...
            И как да го разбираме това "спирам му на мястото"???
            Спирам му в двора, у тях в хола или ???
            Преди 2 години един опищя цялата улица, че майка с дете беше спряла пред оградата му, за да напазарува от кварталното магазинче (няма гараж и не пред дходната врата а просто пред къщата) и той видиш ли я чакал, да се "разкара" за да си паркира "на мястото"

Разбрахме се с един приятел и той паркира на баща си жигулата на същото място и я държахме повече от седмица. Тоя побесня но колата си е с регистрация, стикери застраховки и т.н. и не можа нищо да направи. Накрая като го видях пак да се пеняви му казах, че ако се повтори цирка ще я купя ще я застраховам и няма да я мръдна от "неговото място"

С това приключи историята, а от тогва ако се случи да се прибираме по едно и също време той не излиза от колата докато не паркирам и не се прибера ....

Та с една дума това с "моето място" както и разни колчета, бордюри, щайги и т.н. ми е любимо

Коментар

Точно за такива говоря - решава,че дадено място пред блока е негово и край.Пука гуми,драска...Докато не го хванеш в крачка - после ти вика "батко".Случвало ми се е и на мен - рязаха ми гума,стреляха с въздушна пушка...Много е гадно.
              П.П
              Влади,за метана говорех - клозетен газ се нарича.Може някой,без да знаеш,да го е яд,че се возиш по-ефтино от него.Говеда всякакви...
              Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
              Най-добрият ром е студеният ром!
              Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
                ...Влади,за метана говорех - клозетен газ се нарича.Може някой,без да знаеш,да го е яд,че се возиш по-ефтино от него.Говеда всякакви...
                Ee... стига бе, бате... това вече не мога да го асимилирам Тъпото е, че и да дам много кинти за камера и да заснема крадливите копелета едва ли ще си получат заслуженото. Друго си е един по един в багажника и в планината с един голям чук...
                ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
                  Ee... стига бе, бате... това вече не мога да го асимилирам Тъпото е, че и да дам много кинти за камера и да заснема крадливите копелета едва ли ще си получат заслуженото. Друго си е един по един в багажника и в планината с един голям чук...
                  Айде почна се ...
                  Една каква да е камера с ДВР струва околоо 55 кинта, по-читава - 150. Това ако имаш желание после по снимка да си говориш с някой по неосветените пресечки.
                  Описанието на разходки сред природата придружени с тенекеджиска работа, в общодостъпен форум е най-малкото безполезно.
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Малко да развеселя, и да уточня, че от дупетата ни излиза или метан или сероводород. Зависи какво сме яли и каква реакця ще се получи вътре в нас. Така, че мислете вариант да го събираме в бутилките И после спокойно да казваме, че караме на боб или на кока-кола примерно.
                    Иначе тая простотия с краденето не я разбирам, още повече с поръчката на подобно нещо. Но бате Влади, ако искаш сподели в кой квартал вилнее този поръчков симпатяга за да знаят хората къде краде. Поне във форума дъа се знае. Пък може да се притесни поне малко този, който е поръчвал, ако има такъв.
                    Твоя случай за мен е опит за кражба, защото ако имаше преблем с паркирането, щяха да го направят, така че да разбереш. Примерно да ти спуснат гумите.
                    Последно редактирано от sony bono; 06-10-13, 10:39.

Коментар

Решението е, една вечер да спиш в колата. Повярвай ми, наистина това е успешното решение...
                      Пред моя блок някакви си, холиганчета. Крадяха огледала на Опел Вектри. Емблеми на мерцедес и всякакви ей такива щуротии. Е, решението е 1 вечер с приятел в колата... И като дойде му кажи, здрасти. Достатъчно е, да се наака. После ти си знаеш!

Коментар

Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
                        Просто съм си направил винтовете с по-странни глави, които се развиват с по-странни накрайници За подробности... на лични!
                        Това ми е достатъчно мерси.

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                          Айде почна се ...
                          Една каква да е камера с ДВР струва околоо 55 кинта, по-читава - 150. Това ако имаш желание после по снимка да си говориш с някой по неосветените пресечки.
                          Описанието на разходки сред природата придружени с тенекеджиска работа, в общодостъпен форум е най-малкото безполезно.
                          Пич... от над 15 години работя, като телевизионен оператор, това с камерите не ми го разправяй! Камера, която върши работа струва около и над 1000лв! А защо ми е нужна баш такава... ще ти дам няколко жокера. Първо живея на 13 етаж. Второ не винаги успявам да паркирам на добре осветено място (не че осветените места спират уродите). Камера с висока резолюция, висока светочувствителност, голям зум, моторизирана основа за да не се налага да я намествам ръчно според това, къде съм спрял струва точно колкото съм написал. А записващото устройство си е отделен избор
                          Няма гаранция, че ако прекарам една нощ в колата ще пипна някой... След удар обикновено изчакват да минат няколко дни и тогава пак бръмчат в района. А иначе става въпрос за Суха река.
                          ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

И аз съм патил няколко пъти от подобни хитреци. А всъщност е по-безопасно да паркираш на тъмно място вместо на осветено. Така на крадеца му се налага да ползва фенерче и се излага на опастност да се издаде.
                            Rav 4 II D4D

Коментар

Първоначално публикуван от Лебовски Преглед на мнение
                              И аз съм патил няколко пъти от подобни хитреци. А всъщност е по-безопасно да паркираш на тъмно място вместо на осветено. Така на крадеца му се налага да ползва фенерче и се излага на опастност да се издаде.
                              Напълно грешно мнение . Нали не си мислиш , че айдука е невежа , не знае какво прави и на твойта кола ще се учи. И на тъмно се оправят доста добре по наблюдения от скромния ми опит.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X