Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фронтера та Фронтера.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Фронтера та Фронтера.

Ресорите според мен са си върха предпочитам ги пред лигавите задни фронтерови носачи,графитна грес и са песен!
    Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Или подложки за ресори от Москвич ...
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Отчет за свършеното до момента:
        Смяна на всички ремъци;
        Свещите са видимо нови, не съм ги сменял;
        Пристигнаха маслата Yacoo - 10 л 10/40, 2л 75/90 и 2л 75/140. Цената е болезнена. Смяна утре.
        Следват накладки.
        Никога не съм глезил толкова много новозакупена талига. За сравнение сааба е на три пъти по-висока цена, карам го 1,5 год, още не съм сменял въздушния филтър.
        Та за Фронти -
        Диагностика на двигателя - трупа грешки от прекъсваща ламда-сонда и вероятно датчик на колянов вал. Майстора каза да не бързам със сондата, можело да е проблем по връзките, а датчика на коляновия вал щял да доумре при застудяване и влажно време.
        Така ли е?
        И малко тъпи въпроси за задните светлини. Като натисна спирачката свети само една крушка в дясно долу на бронята. Не трябва ли да светят и горните стопове? В тях има по две крушки, не са изгоряли. Едните се включват на заден ход, другите?
        Габарити - свети по една крушка долу в бронята. Така ли трябва?
        Поздрави.

Коментар

Фабрично светлините са на бронята. Ако си намериш стопове от дълга база можеш да ги качиш горе. Не съм чул датчика на коляновия вал да трупа грешки. Обикновено дава една единствена като умре. Ламбдата не е фатална, но щом ще караш на бензин трябва да я смениш иначе разхода хич няма да ти хареса.
          Неизвестен мъдрец

Коментар

А за какво са единият чифт крушки на горните стопове?
            Мигачи светят само долу.

Коментар

Светлини за мъгла доколкото знам. Би трябвало да се включват заедно с халогените. Моите са си горе фабрично(т.е. аз на бронята нямам изобщо, де...).
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
                ....
                И малко тъпи въпроси за задните светлини. Като натисна спирачката свети само една крушка в дясно долу на бронята. Не трябва ли да светят и горните стопове? В тях има по две крушки, не са изгоряли. Едните се включват на заден ход, другите?
                Габарити - свети по една крушка долу в бронята. Така ли трябва?
                .....
                Колега , поздравления за машинката , ама ... не почвай да прекаляваш с въпросите

Както и в други раздели за други джипки , тук модераторите са положили труд и най-отгоре са залепили "манюали" в систематизираната информация . Полезно е да си ги свалиш и да ги прочетеш, дори ако Фронтерата си я купил със заводско упътване за експлоатация . Така доста въпроси ще ти се изяснят . Ако имаш проблем с руския и английския , ше помагаме .

Айде все пак още един джокер от мен ( учудващо е ако не си огледал тази тема , само 2-3 реда под твоята е ) :

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=135078
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

По мои спомени датчика на коляновия вал го дава като грешка ако двигателя не работи повреме на диагностиката .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X