Здравейте драги ползватели на марката.
Загнезди ми се в главата да вземам къса Фруктиера и това е. Вчера гледах 2-3 дупнишки принцеси, цяла нощ четох форума, а днес се пазаря по телефона с разни автоджамбази. Имам за момента няколко конкретни въпроса за ФКБ А 2,0l двигател. Може и да е писано за тях, но както се казва работата е спешна, човека е на легло.
Една от тези който гледах е с омаслен заден диф, на мястото на влизане на кардана. Изчетох драмите по ремонт и замяна, питам - Ако само омаслява и не вие и щтрака периодичното доливане решава ли проблема? Втори въпрос - омасляване отпред - позамит двигател, маслото от него се е стекло по скорости/раздатка, може би и от там омаслява. Има - тече, казвам си аз, доколко това е тревожно и знак ли е за бъдещи 4-цифрени ремонти? Трети въпрос - как ускорява на асфалт туй нещо с 2,0 л двигател, сравнено с 1,6 16V Витара 97 к.с. - по-бързо, по-бавно? Питам, за да се ориентирам по предишния ми дрънгел. Твърд сваляем таван и шибидах - какво да гледам? Има ли навик да тече при дъжд оттам? Някъде пишеше, че по принцип не е проблемен възел. Двигател 2 литра - освен обичайното има ли чести дефекти? За колко време достига работна температура, склонен ли е да прегрява? Съединител - една от тези, които може би ще гледам утре отделяла високо. Звучи ми като бъдещи -400 лв или бъркам.
Поздрави, ще питам още.
Загнезди ми се в главата да вземам къса Фруктиера и това е. Вчера гледах 2-3 дупнишки принцеси, цяла нощ четох форума, а днес се пазаря по телефона с разни автоджамбази. Имам за момента няколко конкретни въпроса за ФКБ А 2,0l двигател. Може и да е писано за тях, но както се казва работата е спешна, човека е на легло.

Поздрави, ще питам още.
Коментар