Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво мислите за такива обеци?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво мислите за такива обеци?

Да и аз имах подобни разсъждения (не че разбирам много де) - най-вече за скорост, въпреки че видях някъде регулиращи се, или странично изкълчване в онази кръглата ос (може да имат лагери, ама ми звучи доста сложно и нещо ми се виждат чупливи) щото ги гледам само на картинка! Не мога да кажа, че не се блазня от идеята, но също ми е интересно дали има някой с такива, а друг е въпроса дали има смисъл за фронтера (но пък защо да няма повече ходове отзад, със сигурност е по-добре от да няма). Това за по-дългите амортисьори е ясно (дори по два, макар че така вероятно пък се ограничават ходовете), а за карданите чесно казано не помислих, но сигурно има решение...
    ииии така

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
      ..... : Это хуйня !
      Точно.

Не разбрах, като висне ресьора с още 20 санта надолу, кой натиска гумата към Майката земя та да свърши някаква работа?
      Това само ако някой предварително е нагласил кардани и амортисьори...

Няма да коментирам, че такъв ход с тампони не става, трябват лагери.

За театрално мерене на ходове на рампа, мисля ща стане.
      Това, че Фронтерата ще остане с малки ходове отпред няма да ограничи общото. Просто за да се разкрачи повече ще се вдигне задницата.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от karviola Преглед на мнение
        .... а друг е въпроса дали има смисъл за фронтера (но пък защо да няма повече ходове отзад, със сигурност е по-добре от да няма). Това за по-дългите амортисьори е ясно (дори по два, макар че така вероятно пък се ограничават ходовете), а за карданите чесно казано не помислих, но сигурно има решение...
        ииии така
        Има решение за карданите. Като строшиш каре насред нищото ще си сложиш пак нормални обици и няма да се занимаваш с глупости . А за спирачни маркучи, кантар, жила на ръчната помисли ли?
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
          Има решение за карданите. Като строшиш каре насред нищото ще си сложиш пак нормални обици и няма да се занимаваш с глупости . А за спирачни маркучи, кантар, жила на ръчната помисли ли?
          Еми да - не помислих (толкова ми е акъла... ).
          Както казаха колегите, това явно си е за специфични терени и естествено е една малка част от преработката на машината, така че за моите цели предполагам най-точно е "Это хуйня !".

П.П. Все пак някой виждал ли е такива?
          Последно редактирано от karviola; 22-03-12, 09:06. Причина: правописна грешка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X