Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Датчик на маслото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Датчик на маслото

Здравейте колеги!Имам един въпрос! Някой можели да ме ориентира къде точно се намира датчика за маслото който подава информация на срелката в километража?От няколко дни като запаля и стреката се забива най горе и си седи там.Искам да проверя дали датчика е проблемен или е нещо по сериозно но незнам къде точно да го търся така че ако някой го знае много ще ме улесни.Мотора е Х22ХЕ.Благодаря Ви предварително!
    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
    LZ1NES

От: Датчик на маслото

зад масления филтър
    МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
      зад масления филтър
      Лозане,много ти Благодаря!
      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
      LZ1NES

Коментар

Няма добър контакт на клемата. Изчисти я и ще проработи. Освен ако не е изгорял датчикът все пак, че не е евтин да му се не види.

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
          Няма добър контакт на клемата. Изчисти я и ще проработи. Освен ако не е изгорял датчикът все пак, че не е евтин да му се не види.
          Абе работка си!Мърда полеко ама и съвсем малко да подам газ се удря горе пък за сега невиждам промяна в работата на мотора така че трябва той да е!
          LZ1NES

Коментар

Някакво подобно поведение имаше моята стрелка, т.е., мърда произволно, рязко и накъдето си иска по скалата.
            Хлабава обувка на датчика/за налягането при мен е кръгла/.Зачистих я, стегнах и година вече няма проблем с отчитането.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
              Някакво подобно поведение имаше моята стрелка, т.е., мърда произволно, рязко и накъдето си иска по скалата.
              Хлабава обувка на датчика/за налягането при мен е кръгла/.Зачистих я, стегнах и година вече няма проблем с отчитането.
              Сега ги проверих и двете клеми!И тази за лампата и другата за стрелката!При мен са чисти и двете.Тази за стрелката и при мен е кръгла обаче влиза и излиза стегнато.За всеки случаи я по пристегнах още малко!За сега незнам как е защото така или иначе като запаля за момент и маслото е студено си отива най горе!По касно като си трагна от работа ще видя как се държи и ще напиша!Все пак Благодаря на всички отзовалисе колеги!
              LZ1NES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X