Колеги, престои ми дълго пътуване от утре, и днес реших да напълня бензин за първи път до капачката на гърловината, резервоара ми е бил почти празен имал съм не повече от 1 литър, интересно ми е че побра цели 89,1 литра бензин за 218лв (ужас, сърцето ме заболя
в близко бъдеще едва ли ще сипя толкова) та при положение че заводски резервоара е 80 литров как стана така??? Сипал съм от ОМВ.?
Та за по-големия проблем, отдолу както виждате на снимката почна леко да сълзи от пвц щифта за бензиновите пари, пристегнах скобата не стана, после свалих маркуча и се оказа че сълзи от самата свивка на пвц щифта, на снимката съм го отбелязал в червено, та то е ясно че трябва да махна малко бензин и ще трябва да го залепя, ще стане ли с лепило бизон течен метал, след старателно почистване на мястото?

Та за по-големия проблем, отдолу както виждате на снимката почна леко да сълзи от пвц щифта за бензиновите пари, пристегнах скобата не стана, после свалих маркуча и се оказа че сълзи от самата свивка на пвц щифта, на снимката съм го отбелязал в червено, та то е ясно че трябва да махна малко бензин и ще трябва да го залепя, ще стане ли с лепило бизон течен метал, след старателно почистване на мястото?

Коментар