Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов с Фронтера.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нов с Фронтера.

Първоначално публикуван от mmtodorov Преглед на мнение
    здр

Искам да попитам от каде мога да си купя шнорхел за Фронтера 2.5тдс 12/98г дълга база
    здр

иди в "Общи приказки", доставка от Китай и питай създателя на темата Kuzdov колко и как...

...и не ни брой за скайпоговорящи с това "здр", имай уважение към тези, от които очакваш съвет или насока.
    Тук като се питаме за проблеми и решаването им обстойно, не ни мързи да напишем в началото на поста "Здравейте", "Добър ден, колеги" и т.н. учтива форма на разговор, ако ще и виртуален.
    Пост, започващ със свойски-пренебрежителното "здр", оттук нататък ще заминава в топлото и удобно местенце тук "вкш", сиреч в коша.

Коментар

Виско муфа на двулитровата Фронтера става от мерцедес Ц клса, турската струва 50-60 лв. и върши работа. Вариянта за постоянно зацепване не е добър има голяма вероятност де се скъса перката от оста и да я видиш как ти се подава от радиатора или предния капак.
      Но преди да смениш виското отстрани теча защото има вероятност и да спре да загрява (като се има в предвид състоянието на джипа ме съмнява някои до сега да е сменял виско)
      Николай Георгиев 0+
      тел.0887357722

Коментар

Колега добре дошъл и от мен,не се занимавай с това виско а направо го изхвърли намери си една ел.перка комплект със кожуха на твоя радиатор се заxваща перфектно един датчик едно реле малко кабели и си решаваш проблема завинаги,ако беше от София щяхме да решим проблема но уви...Успеx
        Какво е това 4x4...:confused:
        [FONT=Arial Black]Мечтите са си твои,ако ги споделиш със друг си е за твоя сметка...:rolleyes:[/FONT]

Коментар

Колега,много бързо и се нарадва нещо,гледам я в мобилето.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
            Колега,много бързо и се нарадва нещо,гледам я в мобилето.
            Какво ти нарадване? Разбирам го колегата. Само като чета премеждията му и се плаша. Явно е попаднал на доста лош екземпляр. Вярно, че цената е била ниска, но чак пък толкова.....

Аз евентуалната моя Фронтера съм я пазарил на 3400лв, ама вече се разколебавам дали да я взимам или да търся нещо по-добро и скъпо естествено.
            Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
            0888/00-55-37

Коментар

Каква ти радост....вече вложих 1500лв,сега я регистрирах,и работата продължава лека по лека.Имам за смяна съединител(леко боксува)виско,и най вероятно хъбове.Като включа двойното,почва да чатка отпред вляво.После следва ремнт на климатик,и висяща врата,и тоците ми се губят на места в купето(предпазители изрядни).А и гуми трябва да купувам.Та каква ти радост.Аз си викам,кво му плащаш 2500-2600,ама вече видях.Или трябва още да наливам и да стане вечно моя.Или да я продам(естесвено с голяма загуба) и да добавя някоя и друга хиледарка за нещо по запазено!!!!???Вие преценете колко още трябва да дам за да стане както трябва.Много взех да се колебая дали си струва.Нарочно не съм пуснал джипа във форума за продажба,мисля че не е за там все още.Е ако някой има интерес може да пита.

Коментар

Първоначално публикуван от bozdugan Преглед на мнение
                Каква ти радост....вече вложих 1500лв,сега я регистрирах,и работата продължава лека по лека.Имам за смяна съединител(леко боксува)виско,и най вероятно хъбове.Като включа двойното,почва да чатка отпред вляво.После следва ремнт на климатик,и висяща врата,и тоците ми се губят на места в купето(предпазители изрядни).А и гуми трябва да купувам.Та каква ти радост.Аз си викам,кво му плащаш 2500-2600,ама вече видях.Или трябва още да наливам и да стане вечно моя.Или да я продам(естесвено с голяма загуба) и да добавя някоя и друга хиледарка за нещо по запазено!!!!???Вие преценете колко още трябва да дам за да стане както трябва.Много взех да се колебая дали си струва.Нарочно не съм пуснал джипа във форума за продажба,мисля че не е за там все още.Е ако някой има интерес може да пита.
                Дааа .Хубавите неща винаги са били и ще бъдат по скъпи.Сега е криза ,пазар автомобилен-вяла работа ,и джамбазите докарват абсолютен скрап ,само и само да постигнат красива цена и да се получи сделка.И след това почват болките.Колеги ,това е дъвкано многократно-когато купуваш нещо за пет лева,а знаеш ,много добре че то струва десет,то кокошката от сделката ""кон за кокошка"" остава за теб.Няма евтин джип,а фронтера за три хилки -хич.Освен ако не си Лозан.
                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Не се отчайвай толкова лесно. Имай предвид, че каквото и да вземеш в тоя ценови диапазон, ще иска сериозно наливане на пари. А и по-скъпи да вземеш, пак тая (за справка - темите в подфорум Jeep на Борчев и Чавдар). Не се напъвай да я правиш перфектна - няма да стане ... Смени важните неща, които са належащи, другото - едно по едно, като им дойде времето.
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Куздов, не си някой технически аджамия - какво ще е това 4X4 за 2/3 лева и в какво състояние ще е, както и защо е на пазара.Дали е през прекупчик или първи собственик - мундарин, който като е чул какво ще му струва мундарлъка, е предпочел да се оттърве от возилото.Следващият обаче влиза в сериал, болезнен всякак.
                    Аз за 2500/3000 Фронтера не бих взел, предполагам и ти.Още повече набор '93, няма вечни агрегати, ако ще правени и на Марс, като сложиш в сметката и някой писюр-чорбаджия, дето и да му се скъса жилото за предния капак, все тая...
                    ...пък то само там да има за гледане и обслужване...

Коментар

Никога не съм твърдял обратното. За 2-3К идват коли за донори, не за каране. Да купиш такава означава директно да я караш в "реанимацията" или "интензивно" .....
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Ако колегата ни чете диалога, по-добре да я маха от главата си.Давам прогноза/дано съм се омОтал, разбира се/, че ще я докара до половин година на седем/осем цялостни капитоловложения.Крива работа е да вземеш поевропейчено японско возило за малки пари, после ти излиза през всички отверстия, включая джоба...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                          Ако колегата ни чете диалога, по-добре да я маха от главата си.
                          Дано успее,щото тая кола висеше близо 6 месеца в мобилето,ако му се занимава да я пуска на части-по бързо ще стане работата.

Коментар

Здравейте колеги,
                            отдавна не съм писал тук,но не винаги скъпото е качествено-имам известни наблюдения.Колегата може да налее пари в този автомобил,но поне ще знае че има кола на която може да разчита(той го е казал в пост №1."Но предпочетох останалите пари аз да ги налея в колата,така ще съм сигурен...").Ако беше дал 4–5000 за "стегната" фронтерка и после още 2000 става 6/7000 хил.При едно разумно купуване на части+четене тук, тази едвали ще стигне тази цена.Това е мое мнение,но му пожелавам на колегата да си я стегне и да си я кара безаварийно,но все пак решението е негово.
                            ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
                            Grand Cherokee 2.7
                            GSM 0888148630

Коментар

Здравейте,имам още един проблем.Хидравликата завива надясно,наляво волана се върти доста трудно.Къде да търся проблема?

Коментар

В паразитния хебел. От секторната кутия тръгва щанга и свършва в дясно в едно парче метал около 20 см. Там ти е грижата. Ново е майка си и баща си. Но за радост си имаме Лозан който ги възстановява.

П.С. Като за начало си смени маслото на хидравликата. 800 грама ATF.
                                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X