Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акумулатор за Фронтера

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Акумулатор за Фронтера

    Да изкарам една тема от пепелта... може да е полезно във връзка с недалечната зима Днес се сдобих с Berga 77Ah и стартов ток 780А Нямам лебедка и едва ли скоро ще си сложа затова мисля, че влагането на пари в по-голям акумулатор няма смисъл.
    ОФА КБ X20SE + метан

    Коментар


    • #17
      От: Акумулатор за Фронтера

      Разбира се, че няма да имаш никакъв проблем с този акумулатор. И на капацитет е добре и стартов ток има предостатъчно. А и марката е читава.
      Аз си взех преди 2 години най-големият, който се събираше: 91 Ah. Това лято - 2 години по-късно го дадох на Ясен за тест - той да си поиграе, пък аз да видя какво е останало от него: 69 Ah. За времето на теста Ясен ми даде оборотен - каталясал от употреба и по неговия тест има останали 30 Ah. С този акумулатор Фронтерата нямаше никакви грижи. Палеше си без грижи, а тя по принцип не пали от четвърт оборот.
      Та 77 Ah ще те изкара едни 5 години докато не остане само 20 Ah и започне да прави магарии.
      Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

      Коментар


      • #18
        От: Акумулатор за Фронтера

        Ще инспектирам някъде при разбирачи и алтернатора, че при палене дава 14.4 волта, а след време като загрее мотора пада до 13.7 а при горещо време и пуснат климатик пада още... Хубаво е, че захладня и сега по-често е в нормалните граници :-) Имах разни падове от по няколко десетки от волта по връзките, но ги оправих. Сега това, което излиза от алтернатора е точно толкова, колкото идва на акумулатора.
        ОФА КБ X20SE + метан

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X