Колеги моля помагаите в спора колко ампера акомулатор се слага на Опел Фронтера 2.2 DTI 1999 г. дизел.Моя акомулатор с които си доиде колата от Италия беше 72 ампера?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Акумулатор за Фронтера
Свий
X
-
От: Акомулатор за Фронтера
Първоначално публикуван от stroil Преглед на мнениеСпоред мен минимум 74-75.Има един колега на къса база 2.0 бензин със 90-100,ако не се лъжа!Opel Frontera 2.2 DTI 1999 г. ДБ
Коментар
-
От: Акумулатор за Фронтера
Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнениеСлагай по-голям, няма да имаш проблем със зарежданетоOpel Frontera 2.2 DTI 1999 г. ДБ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеКолкото по-голям, толкоз по-добре. Стига да се натъмани в леглото.Opel Frontera 2.2 DTI 1999 г. ДБ
Коментар
-
За дизелов мотор го дават в моето книжле, с което я купих 79А, за бензинов 55/72А, според оборудването.Основно 72А се препоръчва, заради масовия пълен ел. пакет и понякога климатик.
Аз бях сложил 100А, но малко помогнах с флекса на леглото, иначе проблем със заряда нямаше, просто акумулатора си умря, не беше първа младост.
Сложи 78А/или нещо близко около тази цифра спрямо марката, към която си се насочил какво предлага/, да не преправяш нищо и не взимай български, че вече им загубих вяра окончателно, а и цените им вече не са атрактивни.
п.п.-като утвърден участник, можеше да отвориш систематизираната информация в раздела и да "прелистиш" менюълите, има и за твоята машина, както и разликите между стария и новия дизел не са капитални като консумация, че да влияят драстично при капацитета на акумулатора.Говоря при един и същ клас на оборудване.Последно редактирано от maxxx; 04-08-10, 13:08.
Коментар
-
Първоначално публикуван от herkules Преглед на мнениеОК!Разбрах!А някои да знае оригиналния колко ампера е?
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеЗа дизелов мотор го дават в моето книжле, с което я купих 79А, за бензинов 55/72А, според оборудването.Основно 72А се препоръчва, заради масовия пълен ел. пакет и понякога климатик.
Аз бях сложил 100А, но малко помогнах с флекса на леглото, иначе проблем със заряда нямаше, просто акумулатора си умря, не беше първа младост.
Сложи 78А/или нещо близко около тази цифра спрямо марката, към която си се насочил какво предлага/, да не преправяш нищо и не взимай български, че вече им загубих вяра окончателно, а и цените им вече не са атрактивни.
п.п.-като утвърден участник, можеше да отвориш систематизираната информация в раздела и да "прелистиш" менюълите, има и за твоята машина, както и разликите между стария и новия дизел не са капитални като консумация, че да влияят драстично при капацитета на акумулатора.Говоря при един и същ клас на оборудване.Opel Frontera 2.2 DTI 1999 г. ДБ
Коментар
-
Относно зреждането алтернтора е м/у 60 и 100А, а акумулатора никога не се зарежда с такъв ток.
По-големия акумултор има по-голям пусков ток и при натоварвне не криви плочите, и увеличав знчително живота си.
Коментар
-
Чувствам се лично обиден:
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=56270
Коментар
-
В ръководството за твоя модел пише 75ач:
https://htftp.offroad-bulgaria.com/fanatic/Frontera%20B%20manual/184.jpg
Аз лично бих си сложил същия който го пише там.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнениеЗа твоя мотор в аутодотата пише 75 ah.
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЧувствам се лично обиден:
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=56270Последно редактирано от maxxx; 04-08-10, 18:25.Opel Frontera 2.2 DTI 1999 г. ДБ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар