Обява

Свий
Няма добавени обяви.

прозорец, моторче, луфт, Фронтера Б къса база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: прозорец, моторче, луфт, Фронтера Б къса база

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
    Аз веднъж годишно на старата фронтера ( тая като твоята ) си свалях кората и пръсках с течна грес за вериги на мотор по механизма и почиствах водачите с такова за домашни стъкла. След процедурата скоростта на вдигане се увеличава видимо и шума от моторчетата се променя към по-добро
    Ясно Мерси ! То с оглед на това , че досега изобщо не съм извършвал подобна манипулация , моторчетата определено ще отидат към по-добро

А и да съм досаден докрай , кажете поне и къде какво се отвива по кората на вратата при сваляне ( сигурно си има чалъм) , да не губя време да се пуля в търсене на разни скрити винтчета и капачки
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
      Ясно Мерси ! То с оглед на това , че досега изобщо не съм извършвал подобна манипулация , моторчетата определено ще отидат към по-добро

А и да съм досаден докрай , кажете поне и къде какво се отвива по кората на вратата при сваляне ( сигурно си има чалъм) , да не губя време да се пуля в търсене на разни скрити винтчета и капачки

в дупката за ръце на подлакътника имаш 2 рапидки, също имаш 3 в джоба за документи долу, после откачаш от долния край и буташ нагоре за да излезе кората заедно с гуменото уплътнение на прозореца.
      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение

в дупката за ръце на подлакътника имаш 2 рапидки, също имаш 3 в джоба за документи долу, после откачаш от долния край и буташ нагоре за да излезе кората заедно с гуменото уплътнение на прозореца.
        Благодарско !
        Те как с две питанки си реших проблема , без да пускам отделна тема . Остава само времето да олаби малко , та да имам повод и аз да пиша нещо в темата "Кой какво направи днес по Фронтерата"

На всичко отгоре , научих и нещо ново - че джоба на вратата е за документи . Аз там си държа традиционно една чекия , едно фенерче и един парцал .
        Последно редактирано от Vlado_Ts; 18-02-15, 16:30.
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
          Благодарско !
          Те как с две питанки си реших проблема , без да пускам отделна тема . Остава само времето да олаби малко , та да имам повод и аз да пиша нещо в темата "Кой какво направи днес по Фронтерата"

На всичко отгоре , научих и нещо ново - че джоба на вратата е за документи . Аз там си държа традиционно една чекия , едно фенерче и един парцал .
          аз там освен чекията си държа и един парцал и стъргалка за стъкла, никога не съм слагал за документи, не знам и аз що така реших че се казва
          no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от emilganev Преглед на мнение
            Как свали механизма.Цялото стъкло предполагам го сваляш и махаш нитовете на машинката и от някоя дупка излиза
            Ако не е свалян се държи на нитове,разпробиваш ги и излиза от долу-после заместваш нитовете с болтчета и гайки.Стъклото излиза лесно-разхлабваш двете болтчета,които го държат към механизма и също развърташ двете болтчета/горе и долу/ на предния плъзгач.Излиза нагоре.Първо махаш стъклото и после разпробиваш нитовете.Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
              Ако не е свалян се държи на нитове,разпробиваш ги и излиза от долу-после заместваш нитовете с болтчета и гайки.Стъклото излиза лесно-разхлабваш двете болтчета,които го държат към механизма и също развърташ двете болтчета/горе и долу/ на предния плъзгач.Излиза нагоре.Първо махаш стъклото и после разпробиваш нитовете.Успех.
              Дано се отопли времето събота-неделя,та да го свърша.И дано стане де
              C20Nе '94 KБ

https://www.youtube.com/watch?v=SJ7ganVQGjA&t=7s

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X