Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОФА - КБ - Разход

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ОФА - КБ - Разход

Здравей, ако искаш може някой ден да строим фронтерите една до друга и да сравняваме монтажа на газовите. Моята е поставяна в Италия, което не е гаранция за качество, но разхода ми е 13.5 смесено. Държа да подчертая, че двигателя ми е полу-умрял( или полу-жив за оптимистите). Тази седмица съм нощна смяна и можем да се видим около 18ч. Телефона ми е в подписа, ако решиш обади се.
    Поздрави
    ОФА 2.0 Спорт "96
    Боян 0898642831

Коментар

Първоначално публикуван от Boby Преглед на мнение
      Здравей, ако искаш може някой ден да строим фронтерите една до друга и да сравняваме монтажа на газовите. Моята е поставяна в Италия, което не е гаранция за качество, но разхода ми е 13.5 смесено. Държа да подчертая, че двигателя ми е полу-умрял( или полу-жив за оптимистите). Тази седмица съм нощна смяна и можем да се видим около 18ч. Телефона ми е в подписа, ако решиш обади се.
      Поздрави
      Това за срещата към кого е?
      Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
      Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от mishev3006 Преглед на мнение
        Това за срещата към кого е?
        Към човека , който е започнал темата. Разбрах, че и двамата сме от Пловдив.
        ОФА 2.0 Спорт "96
        Боян 0898642831

Коментар

нз какво се случва , на връщане от софия ми даде разход 11 на 100 , на следващия ден смесен 12.5 на 100 , вчера ми даде 19 градско ... щеси скъсасам нервите вече ...

Коментар

От: ОФА - КБ - Разход

пич, споко бе...
            Аз имам 2ра омега с C20NE мотор. И 2те омеги кво ли не ги правих, е разход под 20, НИКОГА не са ми дали. Градско!! Даже съм стигал 25л !!
            Е верно че бая настъпвам и бая си върви след 3000оборота
            Кво ли не съм ги правил--няма смъкване. моторите са перфектни като твоя.
            За термостата--на опелите са им доста скапани термометрите.5 термостата сменявам на омегите и пак не загряват. е накрая се оказа че просто уреда не показва вярно. мерси с 15градуса по-малко. тва си е то--опел...

Сега доста се замислих за вароянта да смъкна и да обезвъздуша изпарителя...

Коментар

От: ОФА - КБ - Разход

Според мен разхода се доближава до нормалният.
              Моята ОФА 2.0i с газова лектрическа ловато - не е инжекцион-с гуми BF Goodrich 31x10.5x15 дава 11л газ извънградско със скорост 90-110км/ч
              и около 13-14 градско.Правя уточнение за гумите понеже след смяната на щатните пътнически летни гуми 235x75x15 разхода се вдигна с около 2л.Разходът градско е в град Габрово и е летен.Зимата достига 18-20 градско.
              Разликата в горенето отдавам на първо място от по-агресивният грайфер на Гуудрича и донякъде и в разликата от диаметрите на двата комплекта.Ако стоиш много по задръствания това също се отразява на разхода понеже си бръмчиш на място а километри няма.Тук трафика е никакъв.При вас значително по-интензивен.До колкото разбирам колегата е от Пловдив.
              BMW X6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X