До: ОФА - КБ - Разход
Такива ми ги даде дебелият от "Олимпия" на Козодуй. Той нали е капацитет 

Извади ги по каталога му за C20NE.
Факт беше, че когато я кувах пича ги беше сменил с чисто нови двуполюсни, защото не му работела нормално на газ. За да може да я продаде разбира се, но и не го скри това от мен, че го е направил заради проблем с газовата.
Не мога да твърдя на 100 % естествено, че точно от свещите ми се е смъкнал разхода. Не съм толкова наивен

НО твърдя на 100 %, че спря да киха и то на 100%, след смяната на двуполюсните свещи с еднополюсни.
Първоначално публикуван от Vlado_Ts
Преглед на мнение

Извади ги по каталога му за C20NE. Факт беше, че когато я кувах пича ги беше сменил с чисто нови двуполюсни, защото не му работела нормално на газ. За да може да я продаде разбира се, но и не го скри това от мен, че го е направил заради проблем с газовата.
Не мога да твърдя на 100 % естествено, че точно от свещите ми се е смъкнал разхода. Не съм толкова наивен
НО твърдя на 100 %, че спря да киха и то на 100%, след смяната на двуполюсните свещи с еднополюсни.

с 50л. 260,като сложим и разликата от гумите около 275км. или 18л.Отдавах го на студеното време и карането на 4х4,но като се позатопли и като ревизирахме моторното,реших да сменя газстанцията.
Коментар