Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на двигател на Опел Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Смяна на двигател на Опел Фронтера

Ех, що не гледа Кольо в тоя подраздел ... за няма и нищо ковна C20NE на Витарата (или каквото е останало от Витара по въпросното превозно средство ), а вие плашите колегата от Опел на Опел да експериментира
    Време, търпение (е, не чак половин година за 2 дена работа), правилните хора и едни 1000 лева в джоба за всеки случай и напред.
    Успех!
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Не ми се говори - те едните майстори, дето са ми приятели, дават двигателя на други + парички от мен и така до момента (то никой не е бързал де, ама вече стана много)! Мога да ходя да си взема двигателя, ама за паричките кой знае. После какво ще го правя (ще трябват още пари, най-вероятно)?
      При първа възможност, ще си взема всичко де, засега поизчаквам! (после ще ги взривя)(това естествено е шега - незнам двигателя как да си оправя пък ще бомбя някой хехехе)!
      Мерси за подкрепата, весело с наближаващите празници и наздраве!

Коментар

И след сто години ето го Фронти - с почти новичък, без грам избило масълце C20NE - същия двигател сложих за да стане изобщо колата, щото май и това щеше да е под въпрос скоро! Донора беше английска Фронтера, от която взех и скоростите уж на далавера - 500 лв.
        Има да се дооправят фарчета и други дреболии, но вече я покарах и скоро си я взимам най-накрая !
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:180420131308.jpg
Прегледи:1
Размер:134.0 КБ
ID:5478641

(малко е смешна с тези малки гумета ама ...)
        Последно редактирано от karviola; 05-05-13, 11:39.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X