Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз накрая с опел фронтера-2.2 16V

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И аз накрая с опел фронтера-2.2 16V

Много мерих, слагах на място да видя как ще стои, но според моите разбирания 40литрова бутилка-пура е оптималният вариант. Евентуално може да се сложи и с по-голям диаметър, но ще трябва да се прави допълнителна защита. Макар че това със защитата доста се обсъди, аз продължавам да си искам да сложа още нещичко под бутилката.
    С две думи, трябва да се промени пътя на изпускателната система(махнахме крайното гърне), и да се премести филтъра (така и не го разбрах за какво е това в крайна сметка) на газовете от резервоара. Ако имаш желание няма проблем да се видим да го погледнеш как е станало при мен.
    Ето и няколко снимки, бутилката на тях седи малко накриво, защото трябваше да преработя планката към шасито, вече си е както трябва, с едно пълнене изкарвам около 300км.
    П.С. Намерих темата, ето: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=55231&page=4

Коментар

Благодаря за препратката-прочетох всичко и отивам в гаража да огледам отдолу фронтерата-но моята е дълга база и ще видя дали е възможно да я монтирам по същия начин.А може да има и друго място-лошото е че има няколко защитни ламарини отдолу които трябва да махна като начало....А и не знам дали 40 литра при мен ще са достатъчни за 300 километра?
      Mitsubishi Pajero 3,2 DI-D

Коментар

В 40 литра бутилка се наливат около 32 литра газ, което при мен стига за около 250 км извънградско. С газов инжекцион. Колата е ОФБ КБ 2.2 16В.

Коментар

Здравейте,колеги днес и аз съм вече в отбора на Фронтерите.Моята е ОФА дълга база,2,8тди(isuzo) 96г.Искам да изкажа специални благодарности на Светльо Митев,Ники Кесов ,който ми помогна при огледа и не на последно място на небезизвестния Лозан(Isuzo) за ценните съвети(как искам да е по близо).Тепърва ще имам въпроси към вас.Още веднъж благодаря ,бъдете живи и здрави всички от форума.

Коментар

здравейте и от мен още един нов член на клуба с ОФБ-2.2 16в също със спукан колектор. и ред други де но н.з.
            постопли се времето и ми излезна едно питане към вас а то е : как аджеба се маха hard top-ta....?
            бих бил благодарен ако някой подскаже!

Коментар

Първоначално публикуван от vla Преглед на мнение
              Здравейте,колеги днес и аз съм вече в отбора на Фронтерите.Моята е ОФА дълга база,2,8тди(isuzo) 96г....
              Честито! Дълго да и се радваш! Мисля, че с този мотор си направил много добър избор!
              Казано е:
              -"Обичай ближния",
              щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Първоначално публикуван от Ares757 Преглед на мнение
                как аджеба се маха hard top-ta....?
                бих бил благодарен ако някой подскаже!
                Бавно, не особенно трудно-на няколко болта е, но не си заслужава усилието, а и се случва да тече после като се монтира. Ако го махнеш и караш цяло лято така става, ама иначе само за да отидеш до кафето с кабрио не си заслужава.

Коментар

Първоначално публикуван от vla Преглед на мнение
                  Здравейте,колеги днес и аз съм вече в отбора на Фронтерите.Моята е ОФА дълга база,2,8тди(isuzo) 96г.Искам да изкажа специални благодарности на Светльо Митев,Ники Кесов ,който ми помогна при огледа и не на последно място на небезизвестния Лозан(Isuzo) за ценните съвети(как искам да е по близо).Тепърва ще имам въпроси към вас.Още веднъж благодаря ,бъдете живи и здрави всички от форума.

Е хайде честито.
                  Със здраве да си я търкаляш.
                  Ти си звънял онзи ден, ама глобулския го оставих да се зарежда вкъщи.
                  Та вчера следобед видях че си звънял.

ПП: Наснимай я и пусни снимки да я видим.
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=9625
                  Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                  Honda CB 919 Hornet
                  0898849413-Светльо
                  Кръвна Група: 0+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X