Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз накрая с опел фронтера-2.2 16V

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз накрая с опел фронтера-2.2 16V

Здравейте колеги-след дълго четене и разходки с приятели накрая се реших да седна и аз зад волана на ОФБ-ДБ.....Не знам какво да очаквам от този автомобил-за 2200 км от Холандия до тук нямам оплаквания (освен от полицаите)
    Mitsubishi Pajero 3,2 DI-D

До: И аз накрая с опел фронтера-2.2 16V

Честито, колега! Дълго да и се радваш! Аз от моята КБ, от миналото лято до сега съм изключително доволен. Можеш да очакваш евентуално традиционното за модела прекъсване на скоростомера, което се оправя сравнително лесно.
    Казано е:
    -"Обичай ближния",
    щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Честито,можеш да очакваш да те радва много.За разни проблемчета винаги има алтернативи,за това е форума
      Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Честито колега и от мене много безаварийни километри и дано ниямаш и проблем с Горския по нататака , много кал и много километри от мене
        Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)

Коментар

Честито колега и от мен !

Коментар

Благодаря-вече почнах приключенията с обслужването и смяната на маслата.Навън вали а аз бачкам вместо да се кефя....Оказа се че ми е спукан изпускателния колектор и го свалих да го заваря,но се скъса един болт и така нататък...Но се надявам довечера да покарам по снега!

Коментар

Първоначално публикуван от stasco Преглед на мнение
              Благодаря-вече почнах приключенията с обслужването и смяната на маслата.Навън вали а аз бачкам вместо да се кефя....Оказа се че ми е спукан изпускателния колектор и го свалих да го заваря,но се скъса един болт и така нататък...Но се надявам довечера да покарам по снега!
              Надявам се си прочел темите за маслата? да не береш ядове после.
              no signature no problems

Коментар

О-да!Останах изненадан от това решение на японците,но какво да се прави.....Но едно не ми е ясно-от какво се пукат изпускателни колектори?Опела не е каран извън пътя да предположим, че студена вода е поляла колектора....?А също не знам дали мога да сложа 15 цолови джанти без да опират на спирачните апарати?Ще съммного благодарен ако някой ми даде жокер за това дали да сложа газ на този двигател-имам един газов инжекцион и се чудя дали да го сложа или да си карам на бензин?

Коментар

О-да!Останах изненадан от това решение на японците,но какво да се прави.....Но едно не ми е ясно-от какво се пукат изпускателни колектори?Опела не е каран извън пътя да предположим, че студена вода е поляла колектора....?А също не знам дали мога да сложа 15 цолови джанти без да опират на спирачните апарати?Ще съммного благодарен ако някой ми даде жокер за това дали да сложа газ на този двигател-имам един газов инжекцион и се чудя дали да го сложа или да си карам на бензин?
                  Ако няма да го слагаш дай ми го на мен. Моето мнение да го сложиш все пак. 15-ки мисля че ще станат без грижи. Колектора си се цепи по принцип, и при вектрите и астрите това си е проблем. Нещо не са го доизмислили откъм материал според мен.
                  no signature no problems

Коментар

Ще го сложа -но от един колега от Каргоекспрес чух,че не работели много добре на този мотор-но не го разпитвах подробно....В най-лошия случай ще ми останат 4 дупки на колектора!А някой знае ли от каде мога да си купя рол-кейдж за моя модел?

Коментар

А някой знае ли от каде мога да си купя
                      рол-кейдж за моя модел?
                      за какво ти е? иначе се прави на място.
                      no signature no problems

Коментар

Оригиналните метални джанти на Фронтера Б са 15" с размер на гумите 235/75/15 , а за ГИ въобще не се чуди а го монтирай и си карай евтино .

Коментар

Първо честито за жипката!
                          Оригиналните джанти на ОФБ са 16 с гуми 245/70/16, май 15-ки са когато е с евтиното изпълнение и е на метални джанти.
                          Относно газтта, аз карам ОФБ КБ 2.2 2000г. сложих и газов инжекцион, вече 10к нямам никакви проблеми, като изключим това, че бяха сложили по-тънки тръби на изпарителя и над 3000оборота прекъсваше. След като ми смениха тръбите с по-дебели всичко се оправи.
                          Мястото на бутилката е зад задният мост, има нужда от малко преправяне, но става лесно, а багажника остава празен, някъде бях описал със снимков материал как става.

Коментар

Първоначално публикуван от kiriko Преглед на мнение
                            Оригиналните метални джанти на Фронтера Б са 15" с размер на гумите 235/75/15 ...
                            Аз моята я взех от Германия с 2 комплекта джанти и гуми - и железните и алуминиевите са 16-ки.
                            Казано е:
                            -"Обичай ближния",
                            щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Благодаря-сега почвам да търся 15-ки джанти.А относно газта -колко литрова бутилка мога да събера под пода така ,чеда не е рисково за нея?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X