колеги имам нужда от помощ.приспособих теглич от друга кола за офакб.на задната греда на фронтерата има 4 отвора с резби.не мога да хвана размера и стъпката на резбата.пробвах 12х1.25 ,12х1.5 и12х1.75,не стават.около 12мм е,но може би е цолова резба.някой ако има инфо ще бъда благодарен! поздрави!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
болтове за теглич
Свий
X
-
До: болтове за теглич
Защо по спомен болтовете бяха 10мм май!?
Резбата е същата като на тия дето закрепват Булбара отпред. Мисля 1.25.Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
-
Първоначално публикуван от arni68 Преглед на мнениеколеги имам нужда от помощ.приспособих теглич от друга кола за офакб.на задната греда на фронтерата има 4 отвора с резби.не мога да хвана размера и стъпката на резбата.пробвах 12х1.25 ,12х1.5 и12х1.75,не стават.около 12мм е,но може би е цолова резба.някой ако има инфо ще бъда благодарен! поздрави!!!
По моята фронтера резбите са предимно ситни, пробвай със ситна резба, а в някой магазин за крепежни елементи можеш да си купиш резбомер. Струва 5-10 лева.
Пробвай 12 по 1. В никакъв случай не е цолска стъпка.Степента на уважение е правопропорционална на калибъра на цевта и обратнопропорционална на разстоянието от нея.
Коментар
-
И при стругара внимавай защото там трябва да са минимум 10.9 якост, че ще останеш без теглич на някой баир.Първоначално публикуван от arni68 Преглед на мнениеблагодаря на всички колеги.довечера ще ходя при познат стругар и ще пиша за резултата.
no signature no problems
Коментар
-
ако твоята е тази от снимката(тоест Б)мисля че нямат нищо общо.Първоначално публикуван от herkules Преглед на мнениеПостни схемата после или снимки с монтажа че и мен ме чака такова нещо!Благодаря за което!
Коментар
-
Същата е от снимката! Ясно ще търся за този модел тогава!Благодаря ти!Първоначално публикуван от arni68 Преглед на мнениеако твоята е тази от снимката(тоест Б)мисля че нямат нищо общо.Opel Frontera 2.2 DTI 1999 г. ДБ
Коментар
-
Точно!12х1,25,купих ги,якост 10.9. 4.06лв/брПървоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение99 процента от резбите във фронера са по 1.25 това е японския стандарт , и тези са такиваПоследно редактирано от arni68; 06-03-10, 19:35.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар