колеги имам нужда от помощ.приспособих теглич от друга кола за офакб.на задната греда на фронтерата има 4 отвора с резби.не мога да хвана размера и стъпката на резбата.пробвах 12х1.25 ,12х1.5 и12х1.75,не стават.около 12мм е,но може би е цолова резба.някой ако има инфо ще бъда благодарен! поздрави!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
болтове за теглич
Свий
X
-
До: болтове за теглич
Защо по спомен болтовете бяха 10мм май!?
Резбата е същата като на тия дето закрепват Булбара отпред. Мисля 1.25.Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
-
Първоначално публикуван от arni68 Преглед на мнениеколеги имам нужда от помощ.приспособих теглич от друга кола за офакб.на задната греда на фронтерата има 4 отвора с резби.не мога да хвана размера и стъпката на резбата.пробвах 12х1.25 ,12х1.5 и12х1.75,не стават.около 12мм е,но може би е цолова резба.някой ако има инфо ще бъда благодарен! поздрави!!!
По моята фронтера резбите са предимно ситни, пробвай със ситна резба, а в някой магазин за крепежни елементи можеш да си купиш резбомер. Струва 5-10 лева.
Пробвай 12 по 1. В никакъв случай не е цолска стъпка.Степента на уважение е правопропорционална на калибъра на цевта и обратнопропорционална на разстоянието от нея.
Коментар
-
Първоначално публикуван от arni68 Преглед на мнениеблагодаря на всички колеги.довечера ще ходя при познат стругар и ще пиша за резултата.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от herkules Преглед на мнениеПостни схемата после или снимки с монтажа че и мен ме чака такова нещо!Благодаря за което!
Коментар
-
Първоначално публикуван от arni68 Преглед на мнениеако твоята е тази от снимката(тоест Б)мисля че нямат нищо общо.Opel Frontera 2.2 DTI 1999 г. ДБ
Коментар
-
Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение99 процента от резбите във фронера са по 1.25 това е японския стандарт , и тези са такиваПоследно редактирано от arni68; 06-03-10, 18:35.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар