fanatic-преди време теглих от тебе едни клипчета нито една от фронтерите когато я натовариха страни4но не се включи LSD вартя само колелото което е по малко натоварено на вси4ки фронтери ли имаt LSD?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за поставяне на блокажи на FRONTERA?
Свий
X
-
Здравейте и от мен.Имам въпрос относно темата на "MARINHAKER".Скоро направих следното:Вдигнах задния мост във въздуха,включих на скорост също и предното, завъртях едната гума напред,а другата се въртеше в обратна посока.Когато се задържи едната се чува щракване и двете започват да се въртят в една посока без значение напред или назад.Това какво е?"ФРОНТЕРАТА"е 94г.
Коментар
-
блокаЖнякакъв вид ЛСД ще да е. аз като дигна задните гуми и завъртя едната рязко - другата се върти на обратно. ако обаче я завъртя плавно - другата се върти в същата посока. без никакви шумове. те това пък какво е?
Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMWЗдравейте и от мен.Имам въпрос относно темата на "MARINHAKER".Скоро направих следното:Вдигнах задния мост във въздуха,включих на скорост също и предното, завъртях едната гума напред,а другата се въртеше в обратна посока.Когато се задържи едната се чува щракване и двете започват да се въртят в една посока без значение напред или назад.Това какво е?"ФРОНТЕРАТА"е 94г.
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
И аз нищо не разбрах? как сидигнал само задния мост пък си включил и предното?
а за колегата с клипчетата не не всички фронтери мат ЛСД. Дългите бази фабрично не само по избор а модификацията спорт почти винаги освен когато си го поръчш без, а на клипче никога не можеш да разбереш точно какво става какво е натоварването и защо върти само някое си колело. Аз съм забелязъл че в кал като дам яко газ да боксува с по-високи обороти колелата и ЛСД-то откача.no signature no problems
Коментар
-
Абе и аз да се включа с един въпрос.ЛСД-то само на 4х4 режим ли се включва или и когато колата е само на заден мост?При мен на Патрола блокажа е 100% на заден мост,дали ще се включва само на заден мост или по-скоро дали това е полезно за трансмисията?NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от xatrakФронтера и блокаж ...хмм...че тя Фронтиерата не беше ли с гумени карета?Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
Първоначално публикуван от lubashki777Абе и аз да се включа с един въпрос.ЛСД-то само на 4х4 режим ли се включва или и когато колата е само на заден мост?При мен на Патрола блокажа е 100% на заден мост,дали ще се включва само на заден мост или по-скоро дали това е полезно за трансмисията?
А за задния 100%-ов блокаж,не виждам причина да товари с нещо ако е само на задно...Я някой горд собственик на Партул или Паджеро да каже...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Добре бе хора,това което описах по горе е така както го четете,просто пробвах и така стана.Все пак какво е това?А ако някой желае да се заяжда "относно каретата на "Фронтерата" нека първо се замисли какъв джип експлоатира и дали не му го е купил баща му.Ако съм обидил някого, то моля най-учтиво да бъда извинен.
Коментар
-
не се пали толкова този дето го е писал това за каретата е регистриран преди 10 дни пък и толкова е виждал каре та камоли на фронтера подминавай подобни глупости с усмивка пълно е с комплексари навсякъде. А гумени карета няма освен може би на легото с което си играе. А това дето си пробвал май не е много правилно пробвах да въртип задните колела при изключено 4х4 и на ръка ЛСД-то механична частична блокировка и се проверява най-лесно по този начин.
no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар