Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мнение за офа б 2.2 бензин

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: мнение за офа б 2.2 бензин

АБС,климатик,кожа при мен не са приоритети за джипка/не че е лошо да разполага с такива/.Да я взема обаче коконата "Б" и да я изтреса в дракалака,сърце няма да ми даде...
    А със старата дружка "А" няма грижи-мотора е чук,трансмисията е в ред,салона ме устройва,боята-да не е ставала боя,на всяка драка и поднасяне по язовири и Дунава ли да се оглеждам.От пазене да цопна в някой гьол.
    Надвечер пак си правих пъртини и изтеглих позакъсали колеги с климатици,кожи и без лопати.Някои имаха вериги,ама не случили на почистваща фирма-и това в центъра,като знам крайните квартали,че са на баир и вее яко в момента...

Коментар

Честно казано повечето мощност си е хубаво нещо особено в някои ситуации като рязко подаване на газ при изпреварване. Климатикът също е много полезна екста особено, ако имаш и децича щато се побъркват иначе от жегата. Но и с тази хубава екстра трябва хубаво да се внимава. Някой път е като нож с две остриета като прекалиш със студеното. Ама това го знае всеки.
      Моите разбирания и виждания са, че всяка екстра е добре дошла и е от полза макар и да изисква повечко поддръжка. Те екстрите са за да се ползват нали
      Аз на твое място бих ъпргрейтнал към по-новия модел с по-новата концепция и екстри особено ако ще ти е семейната кола. Щом като си се замислил над това значи му е дошло времето. Няма да живееш 200 години. И както казва небезизвестния Лозан макар и много по-скъпа за поддръжка фронтера Б е по-евтина за поддържане от тойота и нисан. А той има база за сравнение.
      Но все пак за себе си поддържам мнението на maxxx. Мойта съм я взел точно за това като него. Поне за сега.
      Последно редактирано от sony bono; 18-01-10, 21:51.

Коментар

Ако ще я ползваш за семейна /единствена/кола не се скъпи за екстри,но ако имаш друга по-добре си вземи ОФА.Аз лично така направих.
        Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD 2002
        Subaru Forester 2.0 d 2010
        Great wall Steed 5 2.0 HDI 2011

Коментар

Според мен вземаи новото!ДА може да е по-скъпо за поддръжка но и още не му е дошло времето за сериозно наливане на средства в нея!Да за малки козметики ще трябва да се бръкнеш то е неизбежно,но пък ще се возиш в нова ЖИПКА! Това си е лично мое мнение и не го налагам на никои!
          Opel Frontera 2.2 DTI 1999 г. ДБ

Коментар

Аз пък ако разполагах с фронтера на реални 163 000 за нищо на света не бих се разделил с нея за да попадна на някаква лъскава на 532 000 която само да я правя. Един климатик за 2.3-то ще ти излезе 1200-1300 лв. претапицирането с кожа на целия салон още 500-600 и за 2000 лв. получаваш запазена здрава и доказана джипка с екстри. Като цяло спестяваш 5500 лв. които можеш да ги дадеш за друго по-приятно нещо освен лъскава боя и обли форми. Аз бих дал още 2000 лв. за един як тунунг на окачването и ако толкова не ти стига мощност бих си насадил един мотор. Пак ще ти се върже доста под цената на "новата фронтера Б" в незнайно състояние. И така ще имаш уникална "вървежна" джипка със зверски изглед и много екстри. Но това е все пак мое мнение.
            no signature no problems

Коментар

До Titan:
              Не ме разбирай погрешно, не искам да те объркам ( само преди 6 месеца и аз бях не объркан, а направо побъркан ). Просто както казваш и ти както и аз имаме деца, сегашното положение е малко " тегаво " и според мен трябва да вземеш максимума от ситуацията ( по-ниска цена ). Щом имаш деца и търсиш семейна джипка, мое мнение е, че "Б" е доста добра опция. Най-добрият вариянт е ако можеш да си позволиш да си запазиш старата "А" за работа и разходки, а да ползваш по-новичката "Б" за семейните цели. Аз съм така - старата Астрата работно конче и градска колица, ОФ Б - само дълъг път и кефче по съвсем лекички черни пътища.
              Opel Frontera 2000 [SIZE=3][COLOR=red][B]3,2[/B][/COLOR][/SIZE] V6 205 hp

Коментар

Първоначално публикуван от titan Преглед на мнение
                Благодаря за отговорите на всички,
                може и да греша със съкращението "ОФА" за което предварително се извинявам, според мен това е краткото на Опел Фронтера .
                Накратко ОФА според мен означава Опел Фронтера А, и съответно ОФБ - същото, само че вече Б. Дано не е прозвучало много поучително! Исках само да внеса повече яснота!
                Казано е:
                -"Обичай ближния",
                щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Пичове благодаря за отговорите на всички - невероятни сте!!!!!!!
                  Днес видях ОФБ и за съжаление не съм впечатлен от състоянието и .
                  Така, че за сега ще караме ОФА до по-добри времена т.е. по - добро попадение.За сега ще послушам май момчетата за окачване,малко тунинг пък ще видим.

Благодаря за отговорите от сърце

Коментар

Разумно решение, браво.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X