До: мнение за офа б 2.2 бензин
АБС,климатик,кожа при мен не са приоритети за джипка/не че е лошо да разполага с такива/.Да я взема обаче коконата "Б" и да я изтреса в дракалака,сърце няма да ми даде...
А със старата дружка "А" няма грижи-мотора е чук,трансмисията е в ред,салона ме устройва,боята-да не е ставала боя,на всяка драка и поднасяне по язовири и Дунава ли да се оглеждам.От пазене да цопна в някой гьол.
Надвечер пак си правих пъртини и изтеглих позакъсали колеги с климатици,кожи и без лопати.Някои имаха вериги,ама не случили на почистваща фирма-и това в центъра,като знам крайните квартали,че са на баир и вее яко в момента...
АБС,климатик,кожа при мен не са приоритети за джипка/не че е лошо да разполага с такива/.Да я взема обаче коконата "Б" и да я изтреса в дракалака,сърце няма да ми даде...
А със старата дружка "А" няма грижи-мотора е чук,трансмисията е в ред,салона ме устройва,боята-да не е ставала боя,на всяка драка и поднасяне по язовири и Дунава ли да се оглеждам.От пазене да цопна в някой гьол.
Надвечер пак си правих пъртини и изтеглих позакъсали колеги с климатици,кожи и без лопати.Някои имаха вериги,ама не случили на почистваща фирма-и това в центъра,като знам крайните квартали,че са на баир и вее яко в момента...
И както казва небезизвестния Лозан макар и много по-скъпа за поддръжка фронтера Б е по-евтина за поддържане от тойота и нисан. А той има база за сравнение.
Това си е лично мое мнение и не го налагам на никои!
). Просто както казваш и ти както и аз имаме деца, сегашното положение е малко " тегаво " и според мен трябва да вземеш максимума от ситуацията ( по-ниска цена ). Щом имаш деца и търсиш семейна джипка, мое мнение е, че "Б" е доста добра опция
. Най-добрият вариянт е ако можеш да си позволиш да си запазиш старата "А" за работа и разходки, а да ползваш по-новичката "Б" за семейните цели. Аз съм така - старата Астрата работно конче и градска колица, ОФ Б - само дълъг път и кефче по съвсем лекички черни пътища.
.
Коментар