Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мнение за офа б 2.2 бензин

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• мнение за офа б 2.2 бензин

Здравейте на всички,
    моля ви за мнение за офа 2000година 2.2 бензин?
    Вчера един приятел ми предложи офа нов внос от франция лимитит серия 2л2 бензин. Не знам що за животно е това и затова се надявам за повече мнения тъй,като цената ме устройва и се колебая.Между другото как ви се струва и цена от 7.5 к?

Предварителна благодаря

До: мнение за офа б 2.2 бензин

Посочената от теб сума не е малка особено за ОФА. Вярно казваш 2000, но за толкова пари машината трябва да бъде като нова. Ако се поразровиш в момента можеш да си купиш ОФБ за толкова пари. от четеното до тук мнението ми за ФА е че ако ще се взима само 2.8ТДИ било много надежно, мостовете били други, по-здрава от другите.

Коментар

Като цена за фронтера Б е добра,но всичко зависи както знаеш от състоянието на автомобила.
      Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от titan Преглед на мнение
        Здравейте на всички,
        моля ви за мнение за офа 2000година 2.2 бензин?
        Вчера един приятел ми предложи офа нов внос от франция лимитит серия 2л2 бензин. Не знам що за животно е това и затова се надявам за повече мнения тъй,като цената ме устройва и се колебая.Между другото как ви се струва и цена от 7.5 к?

Предварителна благодаря
        ОФА се произвежда до `98-ма година ... освен тази да е стояла 2 години по складовете някъде
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Или не е А, или не е 2000 г. .... Иначе някъде бях чел, че 80% от собствениците на Фронтера с тоя мотор (които са си ги купили от магазина естествено, не втора-трета ръка) биха си я купили отново. Ако наистина е в добро състояние и е 2000 г., цената е добра.
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Дори да е ОФ "Б" 2000 г., този не ти е приятел щом ти я предлага на цена 7,5 К ( надявам се за лева говорим ). Повечето хора като чуят марката Opel и в главата им е: ръжда и проблеми...
            В тази криза, състоянието на авто пазара и при налични 7,5 К лева, както е мотото на една застрахователна комапания: СИЛАТА Е НА ТВОЯ СТРАНА
            В крайна сметка и зависи какво ти трябва:
            1. След 3-4 години да я пре-продадеш
            2. Да я чупиш из гората
            3. Семейно и малко извън пътя за риба
            ...
            Умната и право напред
            Opel Frontera 2000 [SIZE=3][COLOR=red][B]3,2[/B][/COLOR][/SIZE] V6 205 hp

Коментар

Първоначално публикуван от asspida Преглед на мнение
              .....Дори да е ОФ "Б" 2000 г., този не ти е приятел щом ти я предлага на цена 7,5 К ( надявам се за лева говорим ).....
              Враг за 7500 ? Я тогава дай една реална цифра за ОФБ `2000 год.
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

На мен защо ми се струва, че цената е норбмална за фронтера Б? Даже е много добра ако е в добро състояние. Гледам, че става въпрос за лимитирана версия, което май значи, че има климатик и всичко останало. Ако не бъркам.
                На мен ми се струва даже много добра цена, но не плащам аз. А ако е и от южна Франция даже не е помирисвала дъжд и сняг което също не е лошо за кола на 10 години. А и ако ти е истински приятел този човек дето ти я предлага и не те овърта за дефекти, за които знае, още по-добре.

Коментар

Човека има предвид Б/B, вижда се от заглавието на поста му. Просто се е объркал и явно не знае на какво е съкращение "ОФА".

Коментар

Според мен цената е висока и заради това:
                    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...ad&tabNumber=1
                    Други примери - МНОГО !!!
                    Брат ми, си купи БМВ 2004 г. за 34 500 лв в началото на 2009г. ( след като го скъсах със "ЗВЕРА" по всички параграфи ) в момента я продава и го е свалил до 23 900лв и пак няма сериозни куповачи.
                    Според мен цената може да се свали с някой и друг лев и в момента правилата се диктуват от хората с пари кеш, а не тези, които са внесли дадена стока и търсят купувач
                    Ако джипката е в ОТЛИЧНО състояние, дават я със зимни гуми и т.н. за 7К - ОК, но ако е без зимни - сваляй на 6,5К и дума да не става за повече.
                    В момента всички са притиснати и трябва да извлечеш максимума от ситуацията ( пример - ако имаш нужда от жилище в момента и имаш пари кеш, офертите на агенциите за недв. имоти ли гледаш, или стената със съобщения в районния съд, сайтовете на банките и т.н. )
                    Opel Frontera 2000 [SIZE=3][COLOR=red][B]3,2[/B][/COLOR][/SIZE] V6 205 hp

Коментар

Благодаря за отговорите на всички,
                      може и да греша със съкращението "ОФА" за което предварително се извинявам, според мен това е краткото на Опел Фронтера .
                      Моето питане е действително за джип Фронтера 2000 година не знам точно как се води но според мен е "Б". Лимитит серията за която ми говорят е действително със всички екстри - кожа, климатик,авс и други.До тук всички говорите за цената но никой не каза нещо за този мотор разбира се най- добре от опит.
                      На мен джипа ми трябва най- вече семейно- селско работно с възможност по - скоро за излет сред планината отколкото екстремно.
                      В момента карам офа 93 година 2.3тди та се чудя дали да си го карам работния кон, защото съм го стегнал почти изцяло или да го махна набързо и да мина на този вариант.

Късмет на всички и благодаря

Коментар

7500 лева е много добра цена за ОФБ 2.2, limited е означението на дълга база(освен ако има и къса за която аз да не знам), а читавите дълги от тези години все още са над 10000лв.
                        При положение че дълга база с десен волан върви на тази цена си е оферта

Коментар

Първоначално публикуван от asspida Преглед на мнение
                          Според мен цената е висока и заради това:
                          http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...ad&tabNumber=1
                          Други примери - МНОГО !!!
                          Брат ми, си купи БМВ 2004 г. за 34 500 лв в началото на 2009г. ( след като го скъсах със "ЗВЕРА" по всички параграфи ) в момента я продава и го е свалил до 23 900лв и пак няма сериозни куповачи.
                          Според мен цената може да се свали с някой и друг лев и в момента правилата се диктуват от хората с пари кеш, а не тези, които са внесли дадена стока и търсят купувач
                          Ако джипката е в ОТЛИЧНО състояние, дават я със зимни гуми и т.н. за 7К - ОК, но ако е без зимни - сваляй на 6,5К и дума да не става за повече.
                          В момента всички са притиснати и трябва да извлечеш максимума от ситуацията ( пример - ако имаш нужда от жилище в момента и имаш пари кеш, офертите на агенциите за недв. имоти ли гледаш, или стената със съобщения в районния съд, сайтовете на банките и т.н. )
                          Извинявай asspida, но примера, който си дал с препратката е на цена 3,600 евро, а докарването и всички други раходи около тази процедура, кой да ги плати? Според мен само объркваш човека.
                          Цената е добра и за този двигател съм чувал само добри отзиви, а за повече информация може да потърси Лозан. Относно избора дали да си оставиш старата и стегната Фронтера или да купиш новата с всички разходи водещи тази покупка си е избор, който трябва сам да си направиш!
                          "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Първоначално публикуван от titan Преглед на мнение
                            Благодаря за отговорите на всички,
                            може и да греша със съкращението "ОФА" за което предварително се извинявам, според мен това е краткото на Опел Фронтера .
                            Моето питане е действително за джип Фронтера 2000 година не знам точно как се води но според мен е "Б". Лимитит серията за която ми говорят е действително със всички екстри - кожа, климатик,авс и други.До тук всички говорите за цената но никой не каза нещо за този мотор разбира се най- добре от опит.
                            На мен джипа ми трябва най- вече семейно- селско работно с възможност по - скоро за излет сред планината отколкото екстремно.
                            В момента карам офа 93 година 2.3тди та се чудя дали да си го карам работния кон, защото съм го стегнал почти изцяло или да го махна набързо и да мина на този вариант.

Късмет на всички и благодаря
                            Ми ако си имаш и друга кола си карай старата фронтера по излетите щом като си я стегнал. А ако ти е само тази и ти е омръзнала си купи тогава по-новата щом те кефи повече. Ама пак почваш да стягаш след това, в което няма лошо, ако не те плаши този момент.
                            И не разчитай, че ще продадеш старата фронтера за да прибавиш парите към новата. Ще ти и мнооого трудно в този момент.

Коментар

Sony въпрос на цена която ще искам.Според мен ако имаш цена и сега се продава и купува.
                              Въпроса е дали ще получа нещо по -добро? Аз съм доволен от сегашната ОФА,колата я познавам от 4 години едни мои приятели я бяха вкарали от германия и я продадоха на един наш общ познат летец за 14 000к, сега този човек замина за чужбина за три години и ми предложи да я купя беше минал за три години 20 000 км. колата е на истински 163 000, но както разбира се всяко нещо има две страни
                              1 от возия,окачване, проходимост е о.к.
                              2 от динамика е прилична /след натягане на турбото и даване на гориво/ но най- съм доволен от разхода на мотора 8/100
                              Но няма екстри - авс, климатик, кожа иначе всичко друго си има.

Но не знам повече мощност,клима

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X