Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фронтера 2.8???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Фронтера 2.8???

А, като споменахте за това Лозан да я види - няма проблем само че аз съм от Харманли и колата е тук.. Едва лри сега ще е удобно да го разкарвам човека. Като я взема - ще му я откарам или на някоя сбирка, ако може да се присъединя, разбира се..

Коментар

Щом си я харесал, взимай я, няма да съжаляваш. Но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО преди да броиш парите направи сверка на номерата на рамата и ДВГ и я закарай на Лозан да я преслуша (може да ти спести много пари и ядове ). И по възможност вземи продавача с тебе и му брой парата след като я регистрираш. Има една, която се продава на части точно поради проблеми с регистрацията, хем човека е автотърговец...
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Казваш като я пипнеш тук там и ще ти стъпи 6500-7000, в купувам-продавам има няколко фронтери Б които изглеждат страхотно, с екстри са си, май и повечето бяха дизели, ако си се насочил спецялно към печка.

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
          Казваш като я пипнеш тук там и ще ти стъпи 6500-7000, в купувам-продавам има няколко фронтери Б които изглеждат страхотно, с екстри са си, май и повечето бяха дизели, ако си се насочил спецялно към печка.
          Е тях като ги вземе човек не трябва ли да ги пипа
          МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Е трябва, но така като гледах едната беше със сменени нови гуми, сменени масла навсякъде, пък това си е 1500-2000лв. разход по-малко.
            В крайна сметка каквото и да вземе човек, винаги ще бъде на загуба след време като реши да я продава...

Коментар

Ехееее...
              Вчера ходих да правя пазарлък и да свалям цената и каква беше изненадата ми- цената вече е 4800 - нагоре, вместо надолу-ама щял да поеме екотаксата, видиш ли. Старата цена си била за тогава. Ами при това положение да ви кажа братлета ще си купувам скоро билет за самолета за Лондон, ами да..
              Поне ще е нещо по-младичко, ако и да е с десен волан. Мене за баира не ми трябва друго. За асфалта си имам количка. Ама няма да е фронтера , пък толко ги харесвам.. В нета гледах Ландровъри, Рав4-ки... а бе има, не е като да няма.
              Пожелайте ми успех пък и дано случа на возило..

Коментар

Първоначално публикуван от mailha Преглед на мнение
                Ехееее...
                Вчера ходих да правя пазарлък и да свалям цената и каква беше изненадата ми- цената вече е 4800 - нагоре, вместо надолу-ама щял да поеме екотаксата, видиш ли. Старата цена си била за тогава. Ами при това положение да ви кажа братлета ще си купувам скоро билет за самолета за Лондон, ами да..
                Поне ще е нещо по-младичко, ако и да е с десен волан. Мене за баира не ми трябва друго. За асфалта си имам количка. Ама няма да е фронтера , пък толко ги харесвам.. В нета гледах Ландровъри, Рав4-ки... а бе има, не е като да няма.
                Пожелайте ми успех пък и дано случа на возило..
                вземи Рав4 и гората ще я гледаш само на снимка.
                no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                  вземи Рав4 и гората ще я гледаш само на снимка.
                  Айде сега пък и ти.
                  Поне до гората може да стигне с нея.
                  Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                  Honda CB 919 Hornet
                  0898849413-Светльо
                  Кръвна Група: 0+

Коментар

С този двигател ако не е натоварена много бавни почти нети трябват. Колегата за Рав4 е много прав с него си ДО гората

Коментар

Ами Фронтера със същия двигател има и във Англия.Скоро карах такава и вървеше перфектно.Ако не те притеснява обратния волан какво ти струва да потърсиш там.Хем ще е доста по ефтина.Двигателя си заслужава не се отказвай толко лесно от Фронтерата.

Коментар

1000 лири да я купиш, МОТ, нам си кво + 800-1000 да я докараш на ход (ако не си изял някое дръвце)= грубо 2000 лири в оптимистичен вариант .... Не виждам особена далавера....
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                          1000 лири да я купиш, МОТ, нам си кво + 800-1000 да я докараш на ход (ако не си изял някое дръвце)= грубо 2000 лири в оптимистичен вариант .... Не виждам особена далавера....
                          И още някой и друг лев за регистрация,смяна на масла,накладки и други подобни.....

Коментар

Хyбавото на тези които се продават у нас е че винаги консумативите като ангренаж,масла ,филтри,накладки винаги са сменени.Километрите винаги са под 200 000,боята свети какво му трябва повече на човек.

Коментар

Е, аз нямам предвид "всички", защото съм продавал коли на Горубляне и познавам "от кухнята" методите за представяне на кранта за ат ....
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X