Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с кормилната хидравлика!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с кормилната хидравлика!

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
    Такаааа!Проблема за сега е решен срещу 40 лв. и 20 минутно чакаме при майстора на маркучите!А казвам за сега защото незнам да ли ще изникне нещо по помпата или не!Но поне за сега се държи както преди само от време на време(да се разбира 1-2 пъти за 60 км пробек след ремонта) се осеща секундно натоварване в нея и незнам дали се дължи на това че може да има още въздух в нея или ще се окаже нещо по сериозно,но поне за сега джипката ми е на 6!Пак Благодарско на всички отзувалисе на моите запитваня и най-вече на (Kuzdov) които и днес тормозих с въпросчета!
    (човече имам много да черпа)
    Прилагам и малко снимки от днешната интервенця!
    Първите 2 са да се види че при мен няма тази метална тръбичка която видях на всички фронтери по моргите а е само маркучето!другите са малко надписи ако на някои са му полезни и последната е с пречината за това главоболие!
    А ако някои се интересува маистора за маркучите се намира в Люлин зад "МОТО ПФОЕ" поне за мен човека е точен и мн бърз!(за продукта ще видим но поне има 1 година гаранця) тел. му е 825 91 53 има и мобилен но него записах
    Аз пак не разбрах, тези първите 2 снимки на твоята помпа ли са? Ако е така мойта е 1:1 и съм също с правен маркуч вече 2-ра година нямам проблем.
    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
      Аз пак не разбрах, тези първите 2 снимки на твоята помпа ли са? Ако е така мойта е 1:1 и съм също с правен маркуч вече 2-ра година нямам проблем.
      Да на моита са!Проблема е че несъм го карал аз джипа и незнам колко време е каран без масло!За това се претеснявам за помпата!
      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
      LZ1NES

Коментар

Да на моита са!Проблема е че несъм го карал аз джипа и незнам колко време е каран без масло!За това се претеснявам за помпата!
        Кола и жена дадеш ли друг да ги айдака,очаквай всичко.
        Чужда жена и чужда кола,се управляват с газ до тенекето и никакво пазене-собственика после купува части или бебешка количка,според ситуацията.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Кола и жена дадеш ли ги друг да ги айдака,очаквай всичко.
          Чужда жена и чужда кола,се управляват с газ до тенекето и никакво пазене-собственика после купува части или бебешка количка,според ситуацията.
          Не е точно така!Просто прятеля изкара шестицата!Но пък лошото е че нищо не разбира от коли!(освен да ги кара де!)Така че........
          Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
          LZ1NES

Коментар

Не е точно така!Просто прятеля изкара шестицата!Но пък лошото е че нищо не разбира от коли!(освен да ги кара де!)Така че........
            Не ми приемай буквално думите/камо ли да се засегнеш/.
            Това,че дружката ти няма хабер от коли,само потвърждава сентенцията за чуждата кола/жена.
            Като не му е направило впечатление,че колата ти е станала силово управляема и различно от това,което е взел от теб-добре,че си оправил маркуча за налягането.
            За обезвъздушаването-на място и работещ мотор пълен ляв/десен 10/20 цикъла.Гледай и казанчето,може да се наложи да доливаш.
            п.п.-не знам какво имаш предвид шестицата на приятеля ти,но определено такава оценка при теб и ситуацията,в която си поставен няма.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
              Не ми приемай буквално думите/камо ли да се засегнеш/.
              Това,че дружката ти няма хабер от коли,само потвърждава сентенцията за чуждата кола/жена.
              Като не му е направило впечатление,че колата ти е станала силово управляема и различно от това,което е взел от теб-добре,че си оправил маркуча за налягането.
              За обезвъздушаването-на място и работещ мотор пълен ляв/десен 10/20 цикъла.Гледай и казанчето,може да се наложи да доливаш.
              п.п.-не знам какво имаш предвид шестицата на приятеля ти,но определено такава оценка при теб и ситуацията,в която си поставен няма.
              Не се засягам! За (6) става въпрос че на него му е излязъл късмета с пукането на мъркуча (което можеше да стане и при мен).А ако трябва да съм съвсем точен с подробностите волана не беше тежък!Просто като мърдах гумите наляво на дясно помпата ръмжеше и така докато не сипах масло!Но волана все още си беше мек!Лошото което ме претеснява е че такова ръмжене е чул в Монтана за първи път и е било само на десен завои а от там до тука са си километри а тук като сприа вече ръмжеше и на двете страни но само като тръгнеш да мърдаш волана иначе помпата не е ръмжала!Това са пълните подробности!И МАХХХ много ти благодаря за обяснението за обезвъздушаването.Отивам да го направя че аз го направих само 5-6 пъти!
              LZ1NES

Коментар

От: Проблем с кормилната хидравлика!

Понеже се оказах вчера със същия спукан маркуч на хидравликата и ми се изправи косата, защото фронтерката 2.0 я карам редовно, след като обиколих Люлин и Орион ме пратиха след околовръстното, посока Божурище, веднага след разклона за Банкя, на около 50 метра, вляво, преди автосервиза, от страната на Айко и другите там магазини има почти невзрачен магазин с надписи "Хидравлични маркучи" и др. Та да знаете, ако някой го прочете това, че за отрицателно време (един час, докато изстине двигателя, щото беше 35 градуса и не се пипаше под капака), двама пича ми направиха чисто нов маркуч за 40 лв. и всичко е ОК. Но да знаете - работят само маркучи, без ремонти на помпи, кормилни кутии и др.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X