Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ термостат за фронтера 2.2дти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ термостат за фронтера 2.2дти

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
    Зависи, аз бих предпочел ремонтиран стар меден радиатор отколкото новите китайски радиатори от незнаен материал....
    Съгласен! Само да се търси някой, който наистина прави добре радиатори и да даде гаранция!
    ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
      Съгласен! Само да се търси някой, който наистина прави добре радиатори и да даде гаранция!
      Защото на мен ми направиха така меден радиатор и потече буквално през спойката. Точно през нея. Било от кофти калай, според следващия майстор. А при първия гаранцията е, не ще ти върна парите, а "донеси го и ще го опраим" и така аз само да си свалям и да разнасям наляво надясно. А на всичкото отгоре на рейнджа минава и маслото на скоростите през него, та после и да доливам масло. Накрая ще взема да си купя поялник от тези ръчните с реактивна струя огън дето са, калай и кеселина, че да си свърща работата сам. Но не съм сигурен дали са достатъчно мощни за тази работа.
      Последно редактирано от sony bono; 04-05-14, 22:02.

Коментар

Първоначално публикуван от Данаил Андреев Преглед на мнение
        Колегата pitona175,как така да го разглоби бре. Да разглобиш самата пита ли?
        лекичко с широка отверка се надигат алуминиевите зъби на горното казанче , после се вади казанчето и се почиства ама ти трябва лист тънка ламарина с която да прекараш всички тръбички .........

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X