Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Замяна на мостове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Замяна на мостове

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
    Колеги от какво може да се сложат мостове на фронтера 2.0 че с тракторките много чупи мостовете обмисляме вариант за мостове от уаз (може и волгови да сложиме ) давайте идеи че на моя приятел му писна да прави мостове,хъбове и тн...
    Слагай от 2,8 и забравяш за тях. Ама тогава ще почнеш да питаш за скорости и раздатки... Така, че по-добре търси цяла Фронтера с 2,8 мотор и и сложи тракторките на нея
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

а каво ще кажете за мостове от дайхатсу роки (цели)
      Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

При нас слагат на Рокито мостове от Жолга преправяни за Уаз.За сега те държат най-много.На Самурайчетата с двигателите от Омега сложиха също.Уазовите мостове с тракторки се карат с години без проблеми когато не се товарят.Но на по-бързооборотните машини може би има проблем но за сега при нас има една Витара и едно Роки+Самурайте и проблеми няма.И в Събота отидохме пак до Ловна където снега беше 50 см и термоза беше голям но проблеми нямаше с нито една от посочените машини=

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
          Слагай от 2,8 и забравяш за тях. Ама тогава ще почнеш да питаш за скорости и раздатки... Така, че по-добре търси цяла Фронтера с 2,8 мотор и и сложи тракторките на нея
          Ъъъ да ме прощавате за спама, ама като има разлика в скоростите на моя трактор пак ли двигателно масло да наливам в СК.
          Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
          Honda CB 919 Hornet
          0898849413-Светльо
          Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
            Ъъъ да ме прощавате за спама, ама като има разлика в скоростите на моя трактор пак ли двигателно масло да наливам в СК.
            Подлудя ли-в нашите кутии се налива само двигателно масло.Ориджиналдъ-10W40,при по износени-15W40/аз съм така,и Божко/fanatic/,като от него съм взел пример.
            Последно редактирано от maxxx; 22-12-09, 22:57.

Коментар

щом те мързи ще взема аз да прочета какво дават за 2.8 данеби там да е друга бира....

П.С. Ако се вярва на хайнеса за дизел пак дават двигателно, и в на исузу менюала пак пише двигателно, но никъде не е изрично упоменато дали става дума за 2.8. Мисля че е най-добре да питаш Лозан, и да гледаш внимателно какво точат от кутията...
              Последно редактирано от fanatic; 23-12-09, 08:11.
              no signature no problems

Коментар

давайте идеи докато не сме закупили уазкови решили сме да преправиме уазкови на волгови и да ги монтираме

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
                  Много е лесно, погледни на пробката дали пише engine oil fill. Ако е така значи е двигателно 100 %

Коментар

давайте идеи докато не сме закупили уазкови решили сме да преправиме уазкови на волгови и да ги монтираме
                    Извинявамсе ,,,, но ако не ми вярвате питаите адвоката на форума , във коституцията на България не е забранено сам да си ......... мамата.----- Че те уазки те ги сменят тия мотове по често от маслото на мотора
                    МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
                      Извинявамсе ,,,, но ако не ми вярвате питаите адвоката на форума , във коституцията на България не е забранено сам да си ......... мамата.----- Че те уазки те ги сменят тия мотове по често от маслото на мотора
                      Еее колега не е чак така. Има и други марки, който чупят по често диференциали!
                      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
                        ако се кара културно моста няма да трепне на моята уазка не беше пипан цели 8 години при положение че се товари дърва в несеца поне 2-пъти

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                          Еее колега не е чак така. Има и други марки, който чупят по често диференциали!
                          колега напълно съм съгласен с тебе

Коментар

Колеги днес пребройхме на счупения деференцял зъбите на кораната са 41 а на пиньна 8 дали няма да стане ако се сложи от Уаз само предния деференцял защото и на него е 41 короната и 8 пиньонаНа витарите ставало така та дали няма да стане и на фронтерата

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                              Колеги днес пребройхме на счупения деференцял зъбите на кораната са 41 а на пиньна 8 дали няма да стане ако се сложи от Уаз само предния деференцял защото и на него е 41 короната и 8 пиньонаНа витарите ставало така та дали няма да стане и на фронтерата
                              Ивка мислим че предавателните числа са еднакви но нека някой по-компетентен каже

Коментар

Ивка мислим че предавателните числа са еднакви но нека някой по-компетентен каже
                                Ми щом са еднакви какъв е проблема.
                                Само дето трябва ново окачване.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X