Обява

Свий
Няма добавени обяви.

заменяне на 2.0i

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: заменяне на 2.0i

Стига глупсти къв технотест. Аз не бих стъпил там. Кой полицай на улицата ще се завира в коша да ти търси номера на мотора? Слагай си мотор най-добре според мен е 2.4 от старата фронтера. Най-малко преправяне ще има. Дифове и т.н. ще си държат, ако имаш документи за мотора може да минеш през кат да ти го впишат ако нямаш аз не бих се разправял изобщо, още повече че фронтерата е с "тракторки" което значи че не се кара по асфалта.
    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
      ..........Кой полицай на улицата ще се завира в коша да ти търси номера на мотора? ..........
      Именно.На моя талон(Големия)номер на мотора липсва.С две думи няма и по-добре за мен!

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
        Стига глупсти къв технотест. Аз не бих стъпил там. Кой полицай на улицата ще се завира в коша да ти търси номера на мотора? Слагай си мотор най-добре според мен е 2.4 от старата фронтера. Най-малко преправяне ще има. Дифове и т.н. ще си държат, ако имаш документи за мотора може да минеш през кат да ти го впишат ако нямаш аз не бих се разправял изобщо, още повече че фронтерата е с "тракторки" което значи че не се кара по асфалта.
        Абе то са глупости наистина , но ако си решил Опела да си остане вечно твой . Ами ако ти хрумне до го продаваш ? Или ше се надяваш този дето го купува да не знае къде да се наведе , за да търси "туй нещо " , дето е набито на блока ?
        Оставяме настрани сегашното статукво за минаване на преглед ( нали уж са длъжни да правят сверка на номерата) . То е ясно сега как минаваме , ама както се говори догодина пак да има изменение на наредбите и стане всички да са под една шапка или нещо от сорта ...нали поне веднъж може да се случи да погледнат . Е , то може да се върне стария двигател колкото за сверката , ама си е разправия.
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X