От къде се снабди , че моя прокапа и временно преди 4 месеца го запуших с една глеч за радиатори ...но не се знае колко ще продължи "временното"
Един приятел ми го уреди но както казах е с една година гаранция така че там видях от къде е закупен!Ако искаш ще ти кажа фирмата от която е закупен а ако искаш мога и с приятеля да те сваржа!
само казваш и сще ти пратя информацията на ЛС да не правя реклама!
Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d)Преглед на мнение
Да де ама неговата докато тръгне от 2 направи една плюс основен ремонт на мотора.
Аз пък днес както си карах по горите и духнах гарнитура на глава.
Еее Ники, много гадно е станало така, прочетох в другата тема за разходките че там си духнал гарнитура, спомена че ти е вкарвало вода в 4-тия цилиндър, и казваш че и било дошло времето, но прегрявал ли си я, или ей така от нищо духна гарнитурата . Поне ще увеличиш малко компресията като изшлайфаш главата, и по-добра работа при газ, но неприятно от финансова...
Еее Ники, много гадно е станало така, прочетох в другата тема за разходките че там си духнал гарнитура, спомена че ти е вкарвало вода в 4-тия цилиндър, и казваш че и било дошло времето, но прегрявал ли си я, или ей така от нищо духна гарнитурата . Поне ще увеличиш малко компресията като изшлайфаш главата, и по-добра работа при газ, но неприятно от финансова...
Не съм я прегрявл просто почна да надува и да пуши бяло. Ако не ме мързи до утре може и да е готова.
Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d)Преглед на мнение
Да де ама неговата докато тръгне от 2 направи една плюс основен ремонт на мотора.
Аз пък днес както си карах по горите и духнах гарнитура на глава.
тва на тая същата фронтера ли?
Нещо да не бъркаш? тя е с правена глава и преосигурено охлаждане? Да не е спряла водната помпа нещо? или да не е имало антифриз?
Коментар