Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какво направи днес по Фронтерата?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой какво направи днес по Фронтерата?

След разходката вчера установих че с 31ци е тегаво да се кара и ще минавам на 33. С 31 доста закача отдоло и трудно злиза от коловози и по големи дупки.
    Николай Георгиев 0+
    тел.0887357722

Коментар

Имам малко въпроси ако може.
      1.Задницата на равно ли е с предницата, като височина и на колко сантиметра е калника от земята, ако си мерил де.
      2.По предницата само торсионите ли си натегнал и колко?

пс.Питам защото събирам инфо за моята.

Коментар

Първоначално публикуван от mitkoo_a91 Преглед на мнение
        Имам малко въпроси ако може.
        1.Задницата на равно ли е с предницата, като височина и на колко сантиметра е калника от земята, ако си мерил де.
        2.По предницата само торсионите ли си натегнал и колко?

пс.Питам защото събирам инфо за моята.
        ... да добавя и аз питане, ако нямаш нищо против ,

3. Kак върви с 33-ки по асфалта, градско
        4. Стабилна ли е на магистрала при 120 km/h
        5. Каретата и предните полуоски не са ли много усукани вече, като са на по-високо...
        6. Пружините, които си сложил към ресьорите от какво мпс са, и рязал ли си ги

Коментар

Пружините са от голф леко са скъсени , задницта е 3 см по висока от предницата . Имам още работа по предницата сигурно ще правя подложли на горните шарнири. Дългата Фронтера се държеше добре с 33ки за късата ще разбера след 2 дни. С 31ци отпред е 94см отзад е 97 но има и 3 см боди лифт.
          Николай Георгиев 0+
          тел.0887357722

Коментар

120 със 33!? уоу!

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
              Пружините са от голф леко са скъсени , задницта е 3 см по висока от предницата . Имам още работа по предницата сигурно ще правя подложли на горните шарнири. Дългата Фронтера се държеше добре с 33ки за късата ще разбера след 2 дни. С 31ци отпред е 94см отзад е 97 но има и 3 см боди лифт.
              Благодаря за изчерпателния отговор.

Коментар

Днес аз олекнах с 270 лв!!!!!Оказа се че въпреки новото казанче на водния радиатор продължава да ми чезне антифриз!!И тъй като забелязах на разходката че нещо мокрее при ламелите ми писна и си взех нов внос от азия!Тегаво ми беше на сърцето но........ми писна да давам по 5-6 лева да си доливам антифриз!След инспекция от един радиаторджия в района се оказа че и стария може да се оправи срещу 10-20 лв. ( една ламела има пукнатина около 2мм) ,така че ще си имам и един резервен за всеки случай ако на новия му стане нещо повреме на гаранцията(която е 1 година).Ето го пресен,пресен:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00265.jpg
Прегледи:1
Размер:125.7 КБ
ID:5544624Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00266.jpg
Прегледи:1
Размер:198.5 КБ
ID:5544625

Ако някой закъса за радиатор може да звънка докато позакърпи положението ще дам стария на цената на металното казанче което е на няма и месец!Ако не след време ще се правят от двата един!
                Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                LZ1NES

Коментар

Не са жалвай аз олекнах с 3 радиатора, след разходката си купих гуми. И отгоре на всичко гърне заварявах, че ония ледове не му простиха.
                  Николай Георгиев 0+
                  тел.0887357722

Коментар

Не са жалвай аз олекнах с 3 радиатора, след разходката си купих гуми. И отгоре на всичко гърне заварявах, че ония ледове не му простиха.
                    Млъквам!!!
                    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                    LZ1NES

Коментар

.... след разходката си купих гуми...
                      33-ки ли си купи, каква марка и как се държи Фронтерката с тях

Коментар

Чакам ги днес да пристигнат . Иначе БФГ МТ 33 12,5 15
                        Николай Георгиев 0+
                        тел.0887357722

Коментар

Кво лъжеш бе, тая фронтера няма 3 радиатора

п.с. намери ли секретите за резервната гума?
                          no signature no problems

Коментар

Ама пък без гърне извади звук...като бегачка!

Коментар

Е как да няма, има климтичен , воден, парно.
                              3те секретни болта ги отвих без сектет с набитане на квадрата на гидорето.
                              Гумите дойдоха утре ги слагам и евентоално ще подкастрям предни калници.
                              Николай Георгиев 0+
                              тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
                                ...Днес аз олекнах с 270 лв!!!!!Оказа се че въпреки новото казанче на водния радиатор продължава да ми чезне антифриз!!....
                                От къде се снабди , че моя прокапа и временно преди 4 месеца го запуших с една глеч за радиатори ...но не се знае колко ще продължи "временното"
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X