Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жило за ръчна на Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ами така е за жалост - в нашата родина всички търговци ни мислят за роднини на Рокфелер...
    Вчера установих, че са разбити втулките на горните носачи на исузуто. Тръгнах по магазините и ги намирах на средна цена от 35 лв за едната!. Просто е обидно. Бих сложил градински маркуч, но не бих дал за това толкова пари. Накрая си купих втулки за долни носачи от лада нива - оказа се че ако вътрешния диаметър се райберова с 0,5мм стават и струват 2.40лв....
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

как си се прекарал що не питаш, аз съм с селенови втулки от лада, маха им се металната втулка и влизат 1:1 и са много здрави, а горните са от волга, първите струват по 1 лв. а вторите по 35 ст.
      no signature no problems

Коментар

Не стават на Исузуто - първо от лада москвич и волга опитах - само нивата е съвместима))

Коментар

D-MAX написа:
          "Пример - топка с фланиц за теглич на пикапа
          цена в БГ 225лв без ДДС нова
          Цена в GB- нова - 7 паунда +25 евро DHL = с пъти по-малко от БГ, а пратката дойде до вратата ми."

А как ми се иска да можеше да каже: Абе тия у GB са се уляли бре. 7 паунда, че даже и за транспорт ми взимат. Че то във фирмения магазин в София са само по 4 паунда, и нямаш транспортни разходи, ехеййй.
          Май още сънувам....ами като се събудя

Коментар

Re: Жило за ръчна на Фронтера

Първоначално публикуван от divo
            за първи път се сблъсквам с проблем с моята Фронтера, но всяко зло за добро, така попаднах на този форум и докато се поровя........., та реших да я постегна за зимата и се оказа че жилата на ръчната спирачка са за смяна, не намерих в основните магазини във Варна и София, няма и по моргите/ режат ги/. от Bulvaria цената е 600 лв., такива изроди не трябва да се поощряват. Някои може ли да ми помогне с тази част или с инфо дали не е съвместима с някой др. модел
            Явно не търсиш в Варна където трябва Ето ти един телефон където ще ти свършат работа.Има с сигурност жилата за ръчната и не са на тези безобразни цени: АТА Карина ООД-тел.052 30 38 08 и 0899 240648-званнни и ще намериш каквото ти трябва

Коментар

Бе мани тия глупости, направи го.
              Има две конструкции. Едните са с тефлоново покритие на въжето, ако се е скапало трябва да минеш на старата конструкция. Западните не се смазват с масло. Някъде по броните има пластмасови цилиндри пълни с талк. Е, това им е смазката. Изчисти хубаво бронята отвътре, да не е мазна и мокра, сипи още талк ако трябва, и сложи какви да е, но нови и здрави уплътнения в краищата на бронята. Да не влиза вътре вода и пясък. Стоманени въженца продават на много места.

Коментар

Малко биха го затруднили накрайниците, но не е непостижимо))Аз също бих си го направил. Жилото на съединителя ми е собствена разработка и определено си изпълнява функциите.

Коментар

решен&

Благодаря на всички за отзивчивостта !!! Проблемът при мен се реши с намирането на подходящ сервиз, от тук нататък въпрос на време и 120 лв. за нови жила от Нисан Ванет. Фирмените сервизи може би трябва да се специализират в смяната на масла, но и за това вече не им хващам вяра А що се отнася до автомобил 4Х4 не бих се замислил за друг сервиз във Варна: "Делфин "/ до сладкарска кооперация /

Коментар

До: Жило за ръчна на Фронтера

Само за иформаця да кажа че момчето от княжево прави жилата за 2ч!срещу 70 лв.
                    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                    LZ1NES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X