Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жило за ръчна на Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Жило за ръчна на Фронтера

за първи път се сблъсквам с проблем с моята Фронтера, но всяко зло за добро, така попаднах на този форум и докато се поровя........., та реших да я постегна за зимата и се оказа че жилата на ръчната спирачка са за смяна, не намерих в основните магазини във Варна и София, няма и по моргите/ режат ги/. от Bulvaria цената е 600 лв., такива изроди не трябва да се поощряват. Някои може ли да ми помогне с тази част или с инфо дали не е съвместима с някой др. модел

Колега - в София (Княжево) има един човек, който ги прави по старите жила, независимо дали става дума за гъвкав вал за километраж или жило за предния капак. - даваш старото за модел и ти го прави. Аз съм доволен от него.
    Освен това може да провериш дали не става, макар и с препраяне от друг автомобил
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

послушай Scrapheаp друго жило няма да намериш, за фронтерата ментак на тази част няма а трябва да си луд да дадеш 600 лв. за ргиналдЪ
      no signature no problems

Коментар

фанатик тия хора нормални ли са - какви са тия цени на частите за Фронтера??? е...х го в жилото - да няма златна нишка вътре

още ми настръхва вратът като се сетя колко пари си дал за оня паразитен хебел, а за мойта каручка е 65лв по магазините и 100 и нещо в ИНД и това като знам за "нормалните" опели колко са евтини частите по магазинчетата...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

има нещо гнило и аз така си мисля, аз онзи хебел не го купих, рециклирах си го за 100 лв. не мога да разбера защо на Паджеро хебела е почти 1:1 има малка разлика в единия край и струва 120 лв. то верно че всички части са японски ама и аз не знам защо са толкова дебели цените, примерно задна лагер-главина е 350 лв. и е капселована не се сменя само лагер, иначе накладки предни са 55 лв. дискове са по 75, шарнири 55, ама тия по-странните части направо ме разбиват.
          no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
            иначе накладки предни са 55 лв. дискове са по 75, шарнири 55, ама тия по-странните части направо ме разбиват.
            ами накладките ги правят и много фирми... за рендето италиански са 30-ина лв и то не по-лоши от "оржиналЪт" за 70
            обаче няква си паразитна ролка на алтернаторния ремък я пратих 85лв а е само един прост лагер с капачка, но капсулован /при това оригиналния беше японски "Койо" /

а пък от частите за Паджеро са мно-ого подозрителни... аз за галопера само 4 тампона за задния мост по 40лв купих /че Хюндай не ги продава отделно от носачите/ и те явно са ментаци - единия се скапа вече за 3Ккм
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

чудиш се защо жилото ти е 600 лв. а какво да кажа като в Миркат ми поискаха 630 лв. за сензора на дроселовата клапа, който си го купих от канадски онлайн магазин за 68 $ при това оригинален японски ;-)
              разликата в цените е главозамайваща...
              официалните представители май си слагат много проценити печалба.
              LZ1RED

Коментар

мигач за мазда 626 99г. в Стар Моторс 176лв и 15 дни доставка... В представителството на Мазда в Мюнхен наличен 28Е /двадесет и осем евро/... Вярно, че в Германия хората са по-бедни, ама все пак...

Коментар

Копчето за фарове за мъгла за фронтера(същото е и за исузу) в опел ми го обявиха за 120лв без ДДС. Няма да обяснявам защо от тайланд дойдоха 2 за 20 долара.
                  Поздрави
                  ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

семеринга на дифа струва 40 кинта , а за жилата на ръчната ми казаха 200кинта, жило на газта има само в опел и е 80 кинта , а се скъса след 2000км и пак си сложих времената тел

Коментар

Момчета, кажете каква е технологията за доставка на части от чужбина напазарувани по интернет.
                      "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Ами намираш доставчик, поръчваш, плащаш и получаваш по пощата, като най евтино. Ако бързаш някой куриер ще свърши добра работа. Много важно е обаче да си докараш баланса за транспорта, за да не се окаже че транспорта е в пъти по-скъп от доставяната част:
                        Пример - топка с фланиц за теглич на пикапа
                        цена в БГ 225лв без ДДС нова
                        Цена в GB- нова - 7 паунда +25 евро DHL = с пъти по-малко от БГ, а пратката дойде до вратата ми.
                        Другия вариант беше втора употреба цял теглич който да се мъча да пригаждам за 150лв
                        Между другото в момента си търся ремарке 3 t и се оказа че в БГ едната фирма иска 4500 евро без ддс, другата 6500 лв без ддс, а от холандия ново е към 3300 евро с ддс.
                        Как мислиш кое да избера?Абе добре че влизаме в ЕС, та някои хора и фирми да си седнат на задниците
                        Това е! Успех
                        Поздрави
                        ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

3300E ама с тяхното ДДС, което не плащаш при износ, а като го внесеш в БГ - "нашите" си мито /ако няма ЕУР1/ и ДДС в/у него и цената на транспорта...

Коментар

В случая транспорта ще ми е = на разходката до Холандия, пък от там е го къде е и Англия, та поне ще поообиколим с жената(това и е мечта). Така че се съчетава полезното с приятното, пък на връщане съм решил да кача и нещо друго, така че транспорта в случая е без пари.
                            Поздрави
                            ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

слушам и невярвам на очите си, но това са просто факти, който за съжаление и аз съм изпитал!
                              Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X