Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Таблет на мястото на конзолата с дисплея на борд компютъра, радиото, пепелника и запалката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Здравейте, аз тука да се вмъкна с един въпрос-гледам има разбиращи хора. Сменям оригиналното радио със ново мултимедийно плеърче....имам проблем със буксите на оригинала....Как и от къде мога да си купя букса преходна от оригинала на ОФА за друго устройство? Ако знаете дайте идея-моля
    Opel Frontera B 2,2DTI

Коментар

Елимекс- https://elimex.bg/products/find?phrase=%22Opel%22
      Авител https://www.avitel-bg.com/categories.php?page=0&cid=12
      Т-Петров
      Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
      ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
        Намерих най-интелигетното и лесно решение, купих този авто ресийвър Pioneer с прибираща се стойка за смартфон и приложение за всички екстри, стана бързо, лесно и съм много доволен, ето снимки:

Натиснете снимката за да я уголемите Име:IMG_3502.jpeg Прегледи:0 Размер:510.3 КБ ID:6973214

Натиснете снимката за да я уголемите Име:IMG_3504.jpeg Прегледи:0 Размер:544.7 КБ ID:6973215
        Повдигам темата, бях се засилил да купувам мултимедия с голям вграден екран но колегата Edo, ме светна че ще бъде привлекателна за апашите и има вероятност да остана със счупено стъкло и без мултимедиа, та се отказах, та ще си остана на pioneer, но имам друг дразнеш проблем, pioneer от снимките има тoк и работи само когато съм на контакт и карам, в момента в който изключа от контакта се загубват всички настройки и си остава на фабрични, досега компенсирах чрез готовите настройки на смартфона, но някой път не го слагам и искам поне радиото на панела да се е запаметил без да слагам смартфона някой път.

С евробукса съм, по спомен някой от вас беше казал че трябва да разменя червения кабел плюсовия със жълт, така ли е? Ако трябва ще снимам снопа кабели откъм евробуксата и да ми кажете?

Коментар

Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение

Повдигам темата, бях се засилил да купувам мултимедия с голям вграден екран но колегата Edo, ме светна че ще бъде привлекателна за апашите и има вероятност да остана със счупено стъкло и без мултимедиа, та се отказах, та ще си остана на pioneer, но имам друг дразнеш проблем, pioneer от снимките има тoк и работи само когато съм на контакт и карам, в момента в който изключа от контакта се загубват всички настройки и си остава на фабрични, досега компенсирах чрез готовите настройки на смартфона, но някой път не го слагам и искам поне радиото на панела да се е запаметил без да слагам смартфона някой път.

С евробукса съм, по спомен някой от вас беше казал че трябва да разменя червения кабел плюсовия със жълт, така ли е? Ако трябва ще снимам снопа кабели откъм евробуксата и да ми кажете?
          P.S. Отидох до гаража, размених червения със жълтия кабел и стана, вече не си губи настройките, язък че толкова време се мъчих заради нещо толкова просто като да се разменят жълтия със червения кабел на евробуксата , ето снимка със разменените вече кабели:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_6378.jpg Прегледи:0 Размер:382.7 КБ ID:7032967

Коментар

Видях "тая тема"...
            Прочети внимателно TFM на Пионерчето - какви входове има и погугли дали за него се предлага карплей адаптер или друга възможност за връзка с умнофон.

И за финал - разгеле, че успя за няколко години да размениш дват акабела.
            Ама се чудя, риторично - след като тия които ти дават съвети във форума не се ползват с доверието ти, защо ги питаш?
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
              Видях "тая тема"...
              Прочети внимателно TFM на Пионерчето - какви входове има и погугли дали за него се предлага карплей адаптер или друга възможност за връзка с умнофон.

И за финал - разгеле, че успя за няколко години да размениш дват акабела.
              Ама се чудя, риторично - след като тия които ти дават съвети във форума не се ползват с доверието ти, защо ги питаш?
              Защото се притеснявах да не направя нещо късо и да изгоря нещо като разменя кабелите, това което ме мотивира днес да ги разменя, е че се сетих да видя стария си еврокабел от предишния ми Kenwood, на снимката е на старата евробукса и видях че вече са били разменени кабелите червена със жълтата и затова се престраших да го направя и стана работата:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_6379.jpg Прегледи:0 Размер:647.6 КБ ID:7032978

Коментар

На проводниците има междинни конектори точно за това - да се разменят при нужда. Обикновено това е описано и в книжката на устройството. А покрай повдигането на темата се сетих, че това май вече е обсъждано във форума.
                Затова не би трябвало да се очакват проблеми.

И да резюмирам: на моменти може да се подбъзикваме, но досега не съм срещал във форума някой умишлено да даде злонамерен съвет за да стане беля...
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                  На проводниците има междинни конектори точно за това - да се разменят при нужда. Обикновено това е описано и в книжката на устройството. А покрай повдигането на темата се сетих, че това май вече е обсъждано във форума.
                  Затова не би трябвало да се очакват проблеми.

И да резюмирам: на моменти може да се подбъзикваме, но досега не съм срещал във форума някой умишлено да даде злонамерен съвет за да стане беля...
                  По-добре късно отколкото никога, факт е че всички запаметени настройки бяха в приложението на смартфона ми и си тръгваше всичко щом го своявах с радиото, но в един момент ме мързеше да го своявам при кратък курс и исках да си тръгва някой път радиото без да съм го свързал със смартфона, та затова не ми е било и такъв зор за 2 години и чак сега го оправих това

Коментар

Павка, така телефона ти закрива борд-компютъра, а той си е полезен. Моят го бях преместил под пепелника, до монетницата - трябва да изрежеш отвор в конзолата с размера на екрана и го хващаш с две винтчета, кабелите са достатъчно дълги и стигат до там. Когато се налагат настройки на часовника, просто махаш монетницата и бутоните са точно под нея. Малко ниско идва за гледане по време на движение, но се свиква - аз, например, без информация за външната температура или със закопчан колан не умея да шофирам!
                    Honda XL600LM, 1987
                    Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
                    Jeep Renegade Trailhawk, 2.0 Multijet 2, 2016

Коментар

• Еделвайс
                      Еделвайс коментира
                      Редактиране на коментар
                      Edo, екрана на борд компютъра, освен че е на немски, почти не мога да различавам символите поради липсващи "пиксели" на моменти става толкова зле че виждам само тирета и точки, успявам да виждам наполовина само вуншната температура и часовника.

Знам че за да се ремонтира дисплея, трябва да се разглоби основно и някакъв лентов кабел да се смени или пренапасне, пипкава работа е било а и е на немски...

п.с. Стойката е подвижна, за секунда го накланям надолу към скоростния лост и си виждам борд екрана при нужда, стига да не е само на точки и тирета....

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                  X