Здравейте, аз тука да се вмъкна с един въпрос-гледам има разбиращи хора. Сменям оригиналното радио със ново мултимедийно плеърче....имам проблем със буксите на оригинала....Как и от къде мога да си купя букса преходна от оригинала на ОФА за друго устройство? Ако знаете дайте идея-моля
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Таблет на мястото на конзолата с дисплея на борд компютъра, радиото, пепелника и запалката
Свий
X
-
Елимекс- https://elimex.bg/products/find?phrase=%22Opel%22
Авител https://www.avitel-bg.com/categories.php?page=0&cid=12
Т-ПетровNissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....
)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
Коментар
-
Повдигам темата, бях се засилил да купувам мултимедия с голям вграден екран но колегата Edo, ме светна че ще бъде привлекателна за апашите и има вероятност да остана със счупено стъкло и без мултимедиа, та се отказах, та ще си остана на pioneer, но имам друг дразнеш проблем, pioneer от снимките има тoк и работи само когато съм на контакт и карам, в момента в който изключа от контакта се загубват всички настройки и си остава на фабрични, досега компенсирах чрез готовите настройки на смартфона, но някой път не го слагам и искам поне радиото на панела да се е запаметил без да слагам смартфона някой път.Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
С евробукса съм, по спомен някой от вас беше казал че трябва да разменя червения кабел плюсовия със жълт, така ли е? Ако трябва ще снимам снопа кабели откъм евробуксата и да ми кажете?
- 1 like
Коментар
-
P.S. Отидох до гаража, размених червения със жълтия кабел и стана, вече не си губи настройките, язък че толкова време се мъчих заради нещо толкова просто като да се разменят жълтия със червения кабел на евробуксатаПървоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
Повдигам темата, бях се засилил да купувам мултимедия с голям вграден екран но колегата Edo, ме светна че ще бъде привлекателна за апашите и има вероятност да остана със счупено стъкло и без мултимедиа, та се отказах, та ще си остана на pioneer, но имам друг дразнеш проблем, pioneer от снимките има тoк и работи само когато съм на контакт и карам, в момента в който изключа от контакта се загубват всички настройки и си остава на фабрични, досега компенсирах чрез готовите настройки на смартфона, но някой път не го слагам и искам поне радиото на панела да се е запаметил без да слагам смартфона някой път.
С евробукса съм, по спомен някой от вас беше казал че трябва да разменя червения кабел плюсовия със жълт, така ли е? Ако трябва ще снимам снопа кабели откъм евробуксата и да ми кажете?
, ето снимка със разменените вече кабели:
- 1 like
Коментар
-
Видях "тая тема"...
Прочети внимателно TFM на Пионерчето - какви входове има и погугли дали за него се предлага карплей адаптер или друга възможност за връзка с умнофон.
И за финал - разгеле, че успя за няколко години да размениш дват акабела.
Ама се чудя, риторично - след като тия които ти дават съвети във форума не се ползват с доверието ти, защо ги питаш?
Коментар
-
Защото се притеснявах да не направя нещо късо и да изгоря нещо като разменя кабелите, това което ме мотивира днес да ги разменя, е че се сетих да видя стария си еврокабел от предишния ми Kenwood, на снимката е на старата евробукса и видях че вече са били разменени кабелите червена със жълтата и затова се престраших да го направя и стана работата:Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеВидях "тая тема"...
Прочети внимателно TFM на Пионерчето - какви входове има и погугли дали за него се предлага карплей адаптер или друга възможност за връзка с умнофон.
И за финал - разгеле, че успя за няколко години да размениш дват акабела.
Ама се чудя, риторично - след като тия които ти дават съвети във форума не се ползват с доверието ти, защо ги питаш?
Коментар
-
На проводниците има междинни конектори точно за това - да се разменят при нужда. Обикновено това е описано и в книжката на устройството. А покрай повдигането на темата се сетих, че това май вече е обсъждано във форума.
Затова не би трябвало да се очакват проблеми.
И да резюмирам: на моменти може да се подбъзикваме, но досега не съм срещал във форума някой умишлено да даде злонамерен съвет за да стане беля...
Коментар
-
По-добре късно отколкото никога, факт е че всички запаметени настройки бяха в приложението на смартфона ми и си тръгваше всичко щом го своявах с радиото, но в един момент ме мързеше да го своявам при кратък курс и исках да си тръгва някой път радиото без да съм го свързал със смартфона, та затова не ми е било и такъв зор за 2 години и чак сега го оправих товаПървоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеНа проводниците има междинни конектори точно за това - да се разменят при нужда. Обикновено това е описано и в книжката на устройството. А покрай повдигането на темата се сетих, че това май вече е обсъждано във форума.
Затова не би трябвало да се очакват проблеми.
И да резюмирам: на моменти може да се подбъзикваме, но досега не съм срещал във форума някой умишлено да даде злонамерен съвет за да стане беля...
Коментар
-
Павка, така телефона ти закрива борд-компютъра, а той си е полезен. Моят го бях преместил под пепелника, до монетницата - трябва да изрежеш отвор в конзолата с размера на екрана и го хващаш с две винтчета, кабелите са достатъчно дълги и стигат до там. Когато се налагат настройки на часовника, просто махаш монетницата и бутоните са точно под нея. Малко ниско идва за гледане по време на движение, но се свиква - аз, например, без информация за външната температура или със закопчан колан не умея да шофирам!Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Jeep Renegade Trailhawk, 2.0 Multijet 2, 2016
Коментар
-
Edo, екрана на борд компютъра, освен че е на немски, почти не мога да различавам символите поради липсващи "пиксели" на моменти става толкова зле че виждам само тирета и точки, успявам да виждам наполовина само вуншната температура и часовника.
Знам че за да се ремонтира дисплея, трябва да се разглоби основно и някакъв лентов кабел да се смени или пренапасне, пипкава работа е било а и е на немски...
п.с. Стойката е подвижна, за секунда го накланям надолу към скоростния лост и си виждам борд екрана при нужда, стига да не е само на точки и тирета....
-
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар