Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Таблет на мястото на конзолата с дисплея на борд компютъра, радиото, пепелника и запалката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Таблет на мястото на конзолата с дисплея на борд компютъра, радиото, пепелника и запалката

Привет колеги, някой намерил ли е готово решение или е преправил, да сложи таблет на цялата конзола на мястото с дисплея на борд компютъра, радиото, пепелника и запалката?

На снимката е въпросната конзола отвътре да сложа цял таблет като големина да изпълни рамката на конзолата, би било супер ако китайците са направили готово решение цяла конзола с таблет, дали има такова решение? :

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_3499.jpeg Прегледи:0 Размер:616.9 КБ ID:6973141

https://k99bg.com/Default.asp?m=arti...40051&CatID=25
    Има за всеки вид автомобил навсякъде. Това е за фронтера например.

Коментар

• Edo
      Edo коментира
      Редактиране на коментар
      Туй нящо не става на Фронтера!

Горката Фронтера ако се отаблети
    Фиат Купе
    Опел Фронтера В
    Мицубиши Паджеро Пинин

Коментар

Да преправиш интериора на Фронтерата за да наподобява интериора на Тояга (дали пък не се казваше Тесла) ще е абсолютно бедствие...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

С един таблет фруктиерата едва ли ще замяза на тЕсла

Аз не разбрах същността на питането - намерението е да се сложи обикновен таблет, който да се сваля понякога или да се закове завинаги там?

Ако е второто не е ли по-добре направо мултимедия с размер 1DIN на мястото на всички настоящи красоти?

То мултимедията си е точно таблет но изначало предвиден за вграждане в консерва и с малко повече хардуер.
        Враг усраине

Коментар

Намерих най-интелигетното и лесно решение, купих този авто ресийвър Pioneer с прибираща се стойка за смартфон и приложение за всички екстри, стана бързо, лесно и съм много доволен, ето снимки:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_3502.jpeg Прегледи:0 Размер:510.3 КБ ID:6973214

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_3504.jpeg Прегледи:0 Размер:544.7 КБ ID:6973215

Коментар

Както я караш рядко , бъди готов да и пада акумулатора от Пионер-а. Това с опит от няколко модела...
            Фиат Купе
            Опел Фронтера В
            Мицубиши Паджеро Пинин

Коментар

• KingofROAD
              KingofROAD коментира
              Редактиране на коментар
              Хммм, абе и аз съм фен на пайниър, и досега 3 модела съм смЕнил, от 2007-ма, досега и не съм забелязал да ми разрежда акумулатора, първите два бяха японска сглобка уж, третия - индонезия...

• Еделвайс
              Еделвайс коментира
              Редактиране на коментар
              През зимата я карам по-рядко, акумулатора тогава го свалям и му закачам умно зарядно и го държи в кондиция.

Не мога точно да разбера идеята на този ресивър.
            Ако изключим вградената стойка за телефон.
            Може ли изобщо да се ползва ако няма свързан телефон към него?
            Враг усраине

Коментар

• kameno karp
              kameno karp коментира
              Редактиране на коментар
              Май освен да свързва телефона към колоните на на колата друго неправи.

• Еделвайс
              Еделвайс коментира
              Редактиране на коментар
              Работи си като нормално радио без да е вързан смартфона, също и можеш да сложиш флашка с mp3 ки с музика, и без това на стария ми сд му ползвах само радиото и mp3 музика на флашка, със смартфона вече мога да ползвам тубата и навигацията което ме устройва напълно, може да чете и основни технически данни от компютъра на колата obd 2 чрез блутут, трябва да купя и сложа подходяща блутут джаджа на кабела за диагностиката, отделно има и външен микрофон при разговори и дълъг кабел за заден парктроник и много др, екстри има но не съм го разучил напълно.
              Последно редактирано от Еделвайс; 08-09-24, 21:27.

Фронтерата е много куца за навигации, иска си рязане на таблото. Аз не исках да си губя бордкомпютъра и се наложи да го местя надолу!
            Honda XL600LM, 1987
            Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
            Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

Тоя софтуера на пайнера на мен лично ми скъса нервите до степен, че щях да изхвърля телефона в движение.

А борбата с Android Auto на вградената медиа на леката кола вече съвсем ме отказа такива тъпотии.

Затова си взех най-евтиния кастфон с блутут и стойка за телефона. Качваш се в джипа, веднага звука минава през уредбата и си пускаш каквото искаш - youtube, online radio, вайбъри, месинджъри и т.н.
              Навигация която искаш си гледаш на телефона и всичко е точно.

През тия измислени медии дето продават, а и повечето модерни вградени дето ти работят задължително през телефона ти половината апликейшъни не се поддържат.

И другият плюс е, че пак имам си имам свалящ панел на касетофона и мога да си го плясна на масата в кафето

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                ...
                А борбата с Android Auto на вградената медиа на леката кола вече съвсем ме отказа такива тъпотии...
                Това напълно покрива и моите впечатления от тая "технология".

И хемороид афто и цар плей са дъ сейм шит и по мое мнение идеята е безумно саката!
                Мъртво родена, недоумявам как някой може да даде пари доброволно за такива адаптери.
                Да, тия щуротии обикновено правят и още някакви неща но все тая.

Преди това съм си мислел, че правят screen mirror на целият екран а не само на определени "апчита"!
                Б@си говн0т0...

П.Д: Имах предвид не въпросният пайниър - все още не му схващам точно идеята.
                Сочех с пръст (среден естествено) конкретно Android Auto и CarPlay.
                Тоя дето го измисли и лансира т'ва - Бог да го накаже с клавиатура от нокия 3310 завинаги
                Последно редактирано от Esper; 09-09-24, 14:22.
                Враг усраине

Коментар

Разсъждаваш като потребител.
                  Шапка им свалям на тия юнаци които непрекъснато успяват за измислят някаква нова простотия която да се продава. Когато се изчерпи - предлагат следващата.

И коментаторите...

Коментар

Oooo да - евала и от мен, че успяват да продават подобни гов@ в шоколадова глазура за еклери!
                    Враг усраине

Коментар

• kameno karp
                      kameno karp коментира
                      Редактиране на коментар
                      В случая си е голото гов@о. Глазурата къде я видя!?🤣

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                    Разсъждаваш като потребител.
                    Шапка им свалям на тия юнаци които непрекъснато успяват за измислят някаква нова простотия която да се продава. Когато се изчерпи - предлагат следващата.
                    цитат
                    " Убеждать людей приобрести то, что им не нужно, на деньги, которых у них нет, чтобы произвести впечатление на тех, кому до этого нет никакого дела, — сегодня это мошенничество стало поистине виртуозным.Виктор Папанек о рекламе "
                    -Чем занимаетесь по жизни?
                    -Ну в последнее время - в основном офигеваю от происходящего.

Коментар

Още по-готино е от написаното в цитата. Доста често не се налага производителя да рекламира продукта. С това се занимават потребителите които са се сдобили с него.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X