Здравейте колеги!Потърсих тема за раздатки,но не открих такава затова отварям нова темичка!Предлагам да се дискутират проблеми с раздатките ви.Примерно моето питане е имали някакви особенни белези преди аварии(счупване)на раздатката?Прочетох на колеги мнения при самоизключване,при виене и т.н.Интересно ми е когато си карам без никакво значение на какво си(2х4,4Н,4L)имам едно много интересно ръмжене
.Нямам ка да го убесня подруг начин.Сиреч получавасе в движение естественно когато колата е на малка скорост с голяма предавка.Примерно 30км. на 4-та и педала натиснат на половина!Нещо подобно на ръмжене,многолеко тресене,много леки вибрации,но всичко събрано става не нормална работа на автомобила.Пробвах и на 5-та с 30км. ее имах чуството,че ще се уткачи нещо!Обърнах се за информация към колега от форума и той ме насочи към раздатка!Случайно ако има колерги с подобни (за мен не нормални дефекти)недъзи много ще съм благодарен!
Ако случайно има такава тема и съм пропъснал дая видя,моля за линк и тази тема да бъде преместена в кошчето!
Забравих:Когато мине 2000об. абсолютно никакви стряскащи звуци!

Ако случайно има такава тема и съм пропъснал дая видя,моля за линк и тази тема да бъде преместена в кошчето!
Забравих:Когато мине 2000об. абсолютно никакви стряскащи звуци!
Коментар