Колеги някои да ми даде някакви насоки. Опел Фронтера 2.2 DTI с АСК . При включен R джипа не гасне след отпускане на спирачката падат оборотите и джипа гасне . Не винаги го прави това .Мина диагностика не показа никакви грешки по АСК сменено масло и филтър. Но проблема остава и само на задна го прави. Някои да се е сблъсквал с това ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с АСК на Опел Фронтера
Свий
X
-
Може аздане съм обяснил правилно . Когато съм в режим R на автоматка и при натиснат педал на спирачкат джипа си даржи обороти така може и 10 минути да седи Няма проблем . Но при отпускане на педала на сперачката за да тръгне колата тя загасва и го прави не постояно примерно на 10 потегляне от тях се случва 3 пъте. Това го прави само на Задна скорос / R/ при дерекна / D/ това не се случва .
Коментар
-
Да това ще е първото което ще направя. Мерси за помоща . Но ако е от нея нали на светофара съм на Деретна с натиснат педал на сперачката логиката ми е че и тогава трябва да изгасне . Или не съм прав? Не съм много по тая час но от две седмици съм по сервизи . И само пари наливам и накрая нищо.
Коментар
-
-
Коментар
-
ОпЕтаЙ да караЖ само напрИед
Сори (както ти се изрази), но очакваш адекватна помощ, от някой който ще отдели 10 мин. да мисли над проблема ти, 5 мин. да пише в темата ти, а ти дори да не си напънеш мързела да прочете това което е иЗсра...изстрелял на секундата от телефона, докато чакаш в някое задръстване... Еми сОри. Не очаквай някой да ти поднесе решението на тепсия !!!
-
-
Стига бе. Само, защото човека не е написал правилно, вече и му се отказва помощ?
Ами утре Вие ако отидете по спешност в болницата, и не можете да обясните какво Ви има, лекарите да откажат да Ви лекуват ли?
Най вече в този под форум забелязвам тази надменност.С изключение на Лозан(личен опит)
Хубава вечер!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар