Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фронтера А подгрев седалки.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Така е друго си е да си е топло в колата. Вчера цъкам дистанционното след 20минути слизам в колата 15 градуса от вън -9 мали голям кеф

    Коментар


    • #17
      Ето от днес
      Прикачени файлове

      Коментар


      • #18
        Моци - тя печката щом е автономна, значи има вентилатор, да раздвижва въздуха в купето. Той как се управлява, на степени с копче или по друг начин?

        Дистанционното до колко метра работи?

        Има ли защити - от прегряване, друг тип някакъв?

        Коментар


        • #19
          Печката сама си върши всичко има датчици можеш само да и задаваш каква температура да подържа и от там тя си следи всичко. дистанционното 30метра хваща. Но сега съм поръчал от алито едно реле което се управлява с телефона и колата да е в София може да я пускам и спирам и да съм в Пловдив

          Коментар


          • #20
            Първоначално публикуван от vitar Преглед на мнение
            ... Честно, не мога да се съглася. ....​​​​​​
            Честно да ти кажа и аз не мога да се съглася, че сравняваш климатика, като екстра с подгрева на седалките Грей си се кеф щом ти допада!
            А иначе откакто си купих кола с климатик преди 16 години, няма да си позволя глупостта да имам возило, в което не духа студено

            ОФА КБ X20SE + метан

            Коментар


            • #21
              Всичките ми коли имат подгрев и печки. На две са водни, на джипа е въздушна. Ползва се и за спалня понякога и е несравнимо по-добра от водната за отоление на купето. Колата ми е на 24волта и токът е 2 ампера. Изкарва цялата нощ и при много ниски температури и сутринта паля безгрижно 4.0 дизел. Подгревът ползвам наистина рядко, защото обикновено се качвам с топла кола и не се сещам. Неговото копче не е просто копче, ами би трябвало да има и степени. На Мерцедесите, даже е по CAN и след време минава на слабата степен и по-късно го изключва. На Волво съм виждал запалена от подгрев седалка.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

              Коментар


              • #22
                Vladim - еееее, няколко пъти писах, че всичко което ми повишава комфорта в купето е важно за мен. Перфектно парно и климатик са си задължителни, за мен. На едната ми кола имам печка, паля я по телефона, знам за какво става въпрос. На двете ми коли имам подгрев на седалките - е, добре, явно съм от малкото дето се кефят на такава екстра.

                Явно темата за подгрева на седалките не е интересна, но пък може спокойно да обсъждаме печки - Webasto, Eberspacher, сухи, мокри...предимства, недостатъци?
                ​​​​​

                Коментар

                Активност за темата

                Свий

                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                Зареждам...
                X