Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За гуми 33 инча

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За гуми 33 инча

Първоначално публикуван от dok Преглед на мнение
    Ето моята е дълга база с лифт,ама 33-ки не стават.Опират отзад в калника и трябва да се реже.Ето снимка:
    Моля за още снимки на твоя джип.И аз мисля за такива...

Коментар

На моя ще сложа в понеделник най късно във вторник .
      Land rover 2.5 tdi
      0884035413

Коментар

Ако качиш 33" ще се промени и динамиката ..... и натоварването на диференциали, полуоски, раздатки, съединители .... На Тойотата имам 2 комплекта агресивни гуми - 32" и 33". Разлика има дори между тях. . Не съм чупил нищо по нея, ама съм с променени предавателни числа, АРБ касетета, усилен съединител ... С риск да обидя някой (сори) ама има разлика и между Тойота 70-ка и Фронтера. Ако колата не е подготвена, според мен влизай в приключения. Максимум 31" - 32". Имам опит със строшени дифове, та знам какво говоря.
        BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Снимах я от долу , да се видят задните подложки 5см . също така и със нов съединител сам
          Прикачени файлове
          Land rover 2.5 tdi
          0884035413

Коментар

Ето и мястото, между гумата и калника .
            Прикачени файлове
            Land rover 2.5 tdi
            0884035413

Коментар

Прав е колегата Rocky не са шега 33"-ки за фронтерата, сложи си 32" за да не влизаш в излишни приключения. Но каквото и да решиш ще се наложи да режеш бронята отпред, освен ако не сложиш 31"-ци.
              no signature no problems

Коментар

Бронята ще я прежаля , но на колко см отговарят 32 -ките , и дали няма да опират някъде при пълен ляв или десен . Решил съм да сложа и фланци , за да може да излезе гумата малко на вън и да няма риск да опре някъде .
                Последно редактирано от maxxx; 03-08-09, 12:01.
                Land rover 2.5 tdi
                0884035413

Коментар

32 инча по 2.54 сантиметра е равно на 81.28 см. диаметър. А с фланци вероятността да опира отзад в калобрана е по-голяма отколкото без тях. Прочети това Лек лифт на ОФА-КБ , тук сме разисквали точно този въпрос

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
                    ...А с фланци вероятността да опира отзад в калобрана е по-голяма отколкото без тях...
                    При това не само на фронтера. При мен проблема е същия - 31-ци влизат с леко подстригване на калобраните отпред, и никакво пипане повече. Обаче само със стандартните си джанти. При определено положение на волана, страничния грайфер на гумата минава на милимунди на едно място, а при комбинация от завой в това положение на волана, и спирачка, дори леееекинко опират там. За по-големи гуми трябва да хващам или чука, или резака, ама не искам. Ако сложа фланци - пак същото.

...иначе безгрижно мога да намеря доста по-бавни дифове и да компенсирам големите гуми, съответно да монтирам и 33-ки, които 145-те кончета ще си въртят перфектно. Обаче съм преценил за себе си че точно това не е джипката, на която си струва човек да прави чак такива заигравки. Уж е семейната.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А и честно казано 4 бр. 33 ки ще струват колкото цялата фронтера, но всеки си знае парите и си прави сметката. Аз ако имам финансовата възможност бих пробвал да сложа 33 ки дори и на фронтера.
                      И както казва небезизвестния Лозан "пълно щастие няма". Всяко нещо е за сметка на друго особено като става въпрос за гуми или окачване.

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
                        ...Аз ако имам финансовата възможност бих пробвал да сложа 33 ки дори и на фронтера...
                        Няма лошо да се пробва. Точно това и му предложих по-горе. Щото едно е само да пробваш, а съвсем друго, ако купиш и после по една или друга причина не ти хареса. Вкусове всякакви.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X