Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за сервиз по окачване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет за сервиз по окачване

Въобще не ме интересува гъзарията, а че върви на трета прави 130 км/ч, ти си прави изводите...Като малко, тежко изтребителче е, но пак Ви казвам, много ме притеснява това пришпорване
    Opel Frontera 2000 [SIZE=3][COLOR=red][B]3,2[/B][/COLOR][/SIZE] V6 205 hp

Коментар

Използвай тогава да сваляш от цената като бързат толкова много. Все пак е криза и този двигател не е толкова популярен. Хората биха се плашили от това като купуват. Използвай момента, ако ситуацията позволява. А това за гъзарията го казвам с благородна завист

Коментар

Първоначално публикуван от asspida Преглед на мнение
        Благодаря за справката по финансовата част. Запознах се с нея и горе долу ме урежда ( все пак ще се плаща на 4 вноски през годината ). Определено ме притеснява разхода на гориво, но както казваш с една газова и всичко е ОК. Колата има климатик, но е пропуснато в обявата(духа студ ама много здраво)...
        Единственото, което ме притеснява в цялата история е, че ме притискат едва ли не утре да я купувам, което не ми се нрави много много...
        Направи си внимателно сметка ,защото за този двигател трябва газов инжекцион който е между 1500-2000 лв(за 6 цилиндров ДВГ);
        Поздрави!

Коментар

Въобще не ме интересува гъзарията, а че върви на трета прави 130 км/ч, ти си прави изводите...Като малко, тежко изтребителче е, но пак Ви казвам, много ме притеснява това пришпорване
          В тая криза никой не купува нищо. Като те пришпорват да си я продават. Да видим кой ще я купи, тя сигурно от 1 година се продава. Видя ли са че си клъвнал и да не те изпуснат за това ти дават зор. Не се подавай виж я хубаво огледай ослушай се за разни непривични шумове, карай я леко после я настъпи рязко, пробай 4х4 на пресечен терен, изръчкай я на бавни да видиш дали изхвърля лоста и тогава ако не се хванеш за нещо което да смъкне поне малко цената я взимай....
          Също не лоша договорка е да си поделите разходите по прехвърлянето, че и те са една цифра ако е на реална стойност не е истина....
          no signature no problems

Коментар

Относно тестването и ръчкането - няма за какво да се хвана: на правата преди Кюстендил вдигна 160 км/ч за отрицателно време, на трета над 100 км/ч, карахме по завоите на Хисарлъка около 25 км с доста висока скорост и определено не се чу или усети нещо. Като залепена е на пътя. Стигнахме до някаква ски писта ( не се смейте, ама за първи път разбрах, че до Кюстендил има ски писта и била доста популярна в района, а уж съм скиор ) и този ми ти като включи 4х4, бавни и даде на втора + газ, гледаш само небе и драпа ли та драпа по баира, ама за моите разбирания хем на скорост хем доста мощно и въобще не се усеща, че има работещ двигател... След това като обърна за надолу имах чувството, че ще се затъркаляме по баира и .
            Малко съм раздвоен и не знам какво да мисля и правя, а преди 6 г. от много мислене изпуснах къща с 1,2 дка до София за 4 000 лв.
            Шубе ме е да не стане същия сакътлък, но пък ако избързам и го взема, а се окаже боклук, ще трябва да го паля за каското

Коментар

Относно тестването и ръчкането - няма за какво да се хвана: на правата преди Кюстендил вдигна 160 км/ч за отрицателно време, на трета над 100 км/ч, карахме по завоите на Хисарлъка около 25 км с доста висока скорост и определено не се чу или усети нещо. Като залепена е на пътя. Стигнахме до някаква ски писта ( не се смейте, ама за първи път разбрах, че до Кюстендил има ски писта и била доста популярна в района, а уж съм скиор ) и този ми ти като включи 4х4, бавни и даде на втора + газ, гледаш само небе и драпа ли та драпа по баира, ама за моите разбирания хем на скорост хем доста мощно и въобще не се усеща, че има работещ двигател... След това като обърна за надолу имах чувството, че ще се затъркаляме по баира и .
              Малко съм раздвоен и не знам какво да мисля и правя, а преди 6 г. от много мислене изпуснах къща с 1,2 дка до София за 4 000 лв.
              Шубе ме е да не стане същия сакътлък, но пък ако избързам и го взема, а се окаже боклук, ще трябва да го паля за каското
              Еми кръсти се и се мятай в такъв случай и стискаме палци.
              no signature no problems

Коментар

Шубе ме е да не стане същия сакътлък, но пък ако избързам и го
                взема, а се окаже боклук, ще трябва да го паля за каското
                Колега ако ти харесва колата и цената разбира се взимай.Човека го знам (не лично)но го знам като ценител на хубави коли които ги и подържа хубаво.Аколкото до това че може да я продава заради дефект да не те притеснява штото не е таргаш.И все пак я провери и при Лозан.Успех.(Аз би я взел ако нямах моята още повече че е на лизинг)

Коментар

Какво стана бре "Имаме ли сделка, или не"
                  Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                  Honda CB 919 Hornet
                  0898849413-Светльо
                  Кръвна Група: 0+

Коментар

Такива мисли минават през главата на почти всеки купувач, колега.
                    Все пак не е кола от магазина.
                    То по твойта логика триаа да мааме пеша като гламави, че ако си купим кола може да се окаже боклук.
                    Аз лично видях че мотора работи добре (на слух) проверих 4х4 и я платих и това е. и сполучих ... явно късмета ми е бил такъв, незнам.
                    Дано да ти се падне да е читава ако решиш да иа зимаш, късмет!
                    0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Намерих малко информатори от Кюстендил, които казаха, че си заслужава
                      За сега понеже продавача замина за чужбина се разбрахме във вторник да я прехвърляме...
                      Дано наистина да е читава и всички да сме радостни, весели, щастливи и усмихнати
                      Все по-малко се колебая и започвам сам да се самонавивам, защото равносметката е:
                      4 зимни гуми + стоманени джанти = около: 2000 лв
                      4 летни гуми + алум джанти = около: 2000 лв
                      стереото в колата+усилв+колони = около: 500 лв.
                      Джипката има климатик, кожен салон, чисто нова резервна гума, на 213 000 км е, а има лепенки, че маслото е сменено на 211 000, нищо не се чува да потропва по окачване, двигателя пък направо не се усеща дори и да го зориш, в завоите е залепена, на 4х4 + бавни драпа като невидяло и ......

С една дума уж трябва да е добра и да слушка поне известно време

Май ще има сделка...

Коментар

Като я купиш задължително искам да я видя. Не да карам, а да се кефя на V образния двигател. Класика. Красота

Коментар

За да имаш стимул, АКО я купя ще Ви изкрънкам за една сбирка на Фронтераджиите ( хем да ми кажете дали съм се прецакал, хем да се запознаем лице в лице, хем може да направим нещо цър-пър( или в тая жега - на човек по половин много студена диня))

Коментар

Въпреки всичко бих те посъветвал да не разчиташ на лепенките и да си смениш маслата в двигателя, скоростите, раздатката и дифовете, всички филтри, ремъци и ролки. Не си струва риска за сумата на това обслужване според мен.
                            0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X