Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странен проблем....затяга волана..

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Странен проблем....затяга волана..

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
    При фронтерата се слага двигателно в скоростите и раздатката. Има го в темата " Какво масло в скорости, раздатка...."
    Е, моя грешка тогава. За коли бях чувал и виждал, ама за джип.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Така...след цял ден мъки излезе следното...смених ремъка заедно с обтяжната ролка(имаше бая луфт) и резултат никакъв.Прегледахме внимателно всичко свързано с кормилното управление и установихме, че всичко си е здраво, но ми направи впечатление, че помпата на хидравликата е омаслила...веднага телефон на Лозан и още един познат и двамата са на мнение, че най-вероятно проблема е в нея.Сега остава да се разходя до София в близките дни и Лозан да даде новата помпа...пък да видим тогава какъв ще е резултата...
      Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Ами, съжалявам.... Най-евтиния вариант за теб отпадна. Ако се бяхме обзаложили снощи, щяха да спечелят колегите... Все пак бележи ремъка и шайбите с тебешир или маркер и провери със сигурност, че не се разминават белезите.
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

100 % хебел

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
            Ами, съжалявам.... Най-евтиния вариант за теб отпадна. Ако се бяхме обзаложили снощи, щяха да спечелят колегите... Все пак бележи ремъка и шайбите с тебешир или маркер и провери със сигурност, че не се разминават белезите.
            На един единствен пистов ремък незнам какви белези да гледам...

Коментар

Първоначално публикуван от stifler Преглед на мнение
              На един единствен пистов ремък незнам какви белези да гледам...
              Драсваш едновременно ремъка и шайбата с тебешир,като покараш гледаш дали са така,както си ги белязал или тебешира на ремъка не стои вече срещу тебешира на шайбата.

Коментар

Първоначално публикуван от stefan_00 Преглед на мнение
                100 % хебел
                За какъв хебел говориш, ако тази кола е с кормилна рейка?

Коментар

Това с белезите на ремъка и шайбата няма как да стане. Не се знае след колко оборота ще съвпаднат белезите на неприплъзващ ремък даже, камо ли ако случайно приплъзва.

Коментар

Ами колеги аз си отивам директно към помпа друго незнам вече какво ще е....изглежда губи налягане нещо, тъй като тамън почне да върти нормално и ае леко затегне...А ако някой е сигурен какъв е проблема и може да го отстрани директно кацам при него...

Коментар

Еми, проверете го налягането. Не вярвам да е толкова трудно.

Ама, тия возила не спират да ме учудват. Първо двигателни масла навсякъде, сега и рейка.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Еми, проверете го налягането. Не вярвам да е толкова трудно.

Ама, тия возила не спират да ме учудват. Първо двигателни масла навсякъде, сега и рейка.
                        Абе не са навсякъде моторни масла,но си е бутиково японско решение в кутията с раздатката/не че не се прилага и при други возила/.
                        Рейката при новите версии,ОФА си е класически камион.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          Само в двигателя не е двигателно.
                          Не знам какво са смятали японците, но никъде не съм прочел в Американските и Австралийските форуми да има счупена кутия и раздатка на Исузу. Докато виж тия в Италия им разказват играта... сипват яко трансмисионно масло в СК и РК и карат по 1-2 години.... явно малкия Японец се е счупил от сметки....
                          no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                            Само в двигателя не е двигателно.
                            Не знам какво са смятали японците, но никъде не съм прочел в Американските и Австралийските форуми да има счупена кутия и раздатка на Исузу. Докато виж тия в Италия им разказват играта... сипват яко трансмисионно масло в СК и РК и карат по 1-2 години.... явно малкия Японец се е счупил от сметки....
                            Според мен, не е толкова до сметки, а до материалите за направа на чаркалаците и изработката им.

Коментар

Сега ми направи и впечатление, че не винаги връща волана...Май трябва направо да купувам помпата?

Коментар

Първоначално публикуван от stifler Преглед на мнение
                                Сега ми направи и впечатление, че не винаги връща волана...Май трябва направо да купувам помпата?
                                Невръщането обикновено е от нарушена сходимост и не зависи от помпата. Има доста коли без хидравлика. Те как си държат пътя?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X