Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Индикация за вдигната ръчна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Индикация за вдигната ръчна

Една много стара тема, но проблемът си седи така и нерешен. От известно време индикацията за вдигната ръчна изобщо не светваше. Разглобих отново барчето и сега видях, че едното от кабелчетата на машинката се е разкачило(явно преди не е контактувало добре), но без демонтаж на самата машинка не виждам от къде е разкачено кабелчето, а за да се демонтира машинката май трябва да се свали лоста на ръчната, което не ми се прави, защото не съм сигурен дали после няма да имам проблеми с обтягането на въжето, а в такъв филм не ми се влиза. Някой може ли да помогне с идея за безполезнено вадене на машинката или пък да ме насочи къде се намират клемите й, за да се опитам да свържа кабела без демонтаж?
    ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Колеги, моля, помагайте. Теоретично това едва ли е голям проблем, но нещата се променят, ако колата се кара редовно от жена и понякога тръгва на ръчна.....
      ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Погледни детайл N2-това е прекъсвача.Принципно прекъсвачите за врати, ръчна, капак са с един кабел.При включване ползават "масата" за минус, като прекъсвача е завит за купето и така се затваря веригата.Плюса за крушката е след контакт, а си чака минуса от прекъсвача.Когато си на контакт, вземи кабелчето и го опри на някое чисто от боя метално място, чиста глава на болт - което ти е най-близо.До колкото виждам от схемата, клемата е отляво/перпендикулярното "чопче" в средата на прекъсвача/, към шофьорската седалка.Ако е навряна под кечето, ползвай за кратко макетния нож, след като не ти се разглобява, макар че и болта/N3/, който фиксира прекъсвача го дават отляво и ако огледаш добре, може да намериш начин да бръкнеш с ключ, звезда, лула, тръбно ключе, камък от гедоре и т.н.
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от maxxx; 29-07-10, 09:42.

Коментар

Е, стига де ... Това все пак е Фронтера, не летяща чиния. Ако клемите не са отгоре, ще са отдолу...
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X