Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ямболски Фронтераджии има ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ямболски Фронтераджии има ли?

на 25/26 съм на работа,така че няма да мога да взема участие.по нататък когато не съм на работа бройте и мен
    пп:това за барбекюто е много добра идея,но трябва да внимаваме с бирите...
    Последно редактирано от KOLEV G; 20-07-09, 22:07.
    ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
    Grand Cherokee 2.7
    GSM 0888148630

Коментар

Сега е времето на отпуските но ще е добро начало...Може би септември ще е най подходящ. Не съм в страната но ще следя форума за бъдещи срещи...
      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Колеги,
        лятото си заминава, дайте да я пием тая бира,че вече вкисна. Знам, че кризата ни е захапала всички, и е отпускарски сезон, но при малко по-голямо желание нещата ще станат и после ще се питаме "защо не го направихме по-рано" ? Айде чакам предложения, аз пия биричка навсякъде и по всяко време.
        [CENTER]OPEL FRONTERA 2.0 SPORT CABRIOLET![/CENTER]
        [CENTER]КЕФ ТИ ДЖИП, КЕФ ТИ КАБРИО![/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от volokiN Преглед на мнение
          Колеги,
          лятото си заминава, дайте да я пием тая бира,че вече вкисна. Знам, че кризата ни е захапала всички, и е отпускарски сезон, но при малко по-голямо желание нещата ще станат и после ще се питаме "защо не го направихме по-рано" ? Айде чакам предложения, аз пия биричка навсякъде и по всяко време.
          Колега
          явно всички са "влезли в пътя" и никой не излиза.Затова предната седмица си спретнах самостоятелна разходка в нашия край с барбекю и "малка"бира.към края септември ми се върти в главата една разходка с една или две ношувки някаде към Факия,но нищо не се знае
          Grand Cherokee 2.7
          GSM 0888148630

Коментар

Здрасти колега,
            не я знам тази местност "Факия", но ако ме поканиш, обещавам да дойда. Ако можеш пусни малко инфо, например:Къде се намира? Има ли хижи? река? забележителности? и т.н. Ще съм ти много благодарен а може и други съфорумци да зайнтригуваш.
            [CENTER]OPEL FRONTERA 2.0 SPORT CABRIOLET![/CENTER]
            [CENTER]КЕФ ТИ ДЖИП, КЕФ ТИ КАБРИО![/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от KOLEV G Преглед на мнение
              Колега
              явно всички са "влезли в пътя" и никой не излиза.Затова предната седмица си спретнах самостоятелна разходка в нашия край с барбекю и "малка"бира.към края септември ми се върти в главата една разходка с една или две ношувки някаде към Факия,но нищо не се знае
              Специално към края на септември е добре за разходки с бира и барбекюнце.Колега,ако не се лъжа имаше и река там някъде(факийска река?)Можем да си насрочим една дата към края на септемви и да се съберем пълен арсенал!(палатки,шатри от до).Има и друга оферта за хижа на Срем или Устрем беше,не се сещам точно(на диана кабел хижата)но можем да си направим резервацийки!Въпрос на оговорки.

Коментар

специално за факия не съм ходил от много години и ако смятате че може да се съберем повече хора навити за диво къмпиране мисля че ще е необходимо предварително да се отиде за да се огледа и да се направи маршрут.за съжаление аз не разполагам с никакво средство(съвременно)за ориентиране.По принцип аз винаги тръгвам на "сляпо",но когато са повече хора нещата стоят по друг начин.До тогава има много време и можем при добро желание да направим добра организациика-поне да се запознаем на по мръвка
                Grand Cherokee 2.7
                GSM 0888148630

Коментар

Първоначално публикуван от KOLEV G Преглед на мнение
                  специално за факия не съм ходил от много години и ако смятате че може да се съберем повече хора навити за диво къмпиране мисля че ще е необходимо предварително да се отиде за да се огледа и да се направи маршрут.за съжаление аз не разполагам с никакво средство(съвременно)за ориентиране.По принцип аз винаги тръгвам на "сляпо",но когато са повече хора нещата стоят по друг начин.До тогава има много време и можем при добро желание да направим добра организациика-поне да се запознаем на по мръвка
                  Дай малко повече информация за факия.Хижа ли е,местност ли е?Даже и да стара информация,пак е от полза.Първоначално опознаване съм за където и да е,но не и на Бояновският шел

Коментар

Това е село.Намира се в полите на Странджа планина-ползвай Google земя.Аз лично края на Септември ще ходя в този район.А за запознаване може и в Ямбол другата седмица ще идвам по работа
                    Grand Cherokee 2.7
                    GSM 0888148630

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X