Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ямболски Фронтераджии има ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ямболски Фронтераджии има ли?

Забелязах че в Ямбол доста ОФ щъкат....И понеже завиждам на колегите от другите градове/благородно/ че се събират за разни еко акции ми се иска и ние да се организираме понякога ..ако ще и за по бира....
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

До: Ямболски Фронтераджии има ли?

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
    Забелязах че в Ямбол доста ОФ щъкат....И понеже завиждам на колегите от другите градове/благородно/ че се събират за разни еко акции ми се иска и ние да се организираме понякога ..ако ще и за по бира....
    Абе намират се някои други.Скоро се охарчих за едничка ДБ 1997 и сега предстои основен преглед и ремонт на всичко.Засега съм доволен.Делема беше дали фронтера или самурайче.Разни сбирки на никой не са му излишни в тази скучна криза!

Коментар

По широчка е Фронтерата...Моята е 95.г. Идеята е да си обменяме инфо...Така по лесно ще се справяме с проблемите.
      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

В Ямбол трябва да се направи сержиз само за 4х4 коли,и без това шофирането си е чист offroad!А предложението ти за фронтераджийски сбирки в Ямбол споредмен няма как да стане,защото хората са изпушели от нерви!!!Предполагам сам забелязваш.

Коментар

Е то точно това е идеята на сбирките-да си продухаш мозъка от простотиите в ежедневието. Да не смяташ, че другаде е по-спокойно, еле па у София.... Организирайте се и дори да сте само 2-3 коли в началото, другите сами ще ви намерят и ще се присъединят с кеф.
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

"БИРА" ли чух?
            Пишете ме и мене тогава с моята двулитровка! (Фронтерата де). Казвам се Христо и карам бялата двуврата Фронтера 95г. оная с хубавата мадама на дясната седалка .
            [CENTER]OPEL FRONTERA 2.0 SPORT CABRIOLET![/CENTER]
            [CENTER]КЕФ ТИ ДЖИП, КЕФ ТИ КАБРИО![/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от volokiN Преглед на мнение
              "БИРА" ли чух?
              Ако се организирате,и приемате външни от региона,насрочете дата и място.Стига да не съм на работа ще дойда
              Последно редактирано от fanatic; 17-07-09, 09:57.
              ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
              Grand Cherokee 2.7
              GSM 0888148630

Коментар

"БИРА" ли чух?
                Пишете ме и мене тогава с моята двулитровка! (Фронтерата де). Казвам се Христо и карам бялата двуврата Фронтера 95г. оная с хубавата мадама на дясната седалка .
                Даже забелязах,че и ИАРА карат "ОФА ДБ".Тях няма да ги викане на бира!

Коментар

Първоначално публикуван от stroil Преглед на мнение
                  Даже забелязах,че и ИАРА карат "ОФА ДБ".Тях няма да ги викане на бира!
                  Не знам "кой" или "какво" е ИАРА, но нищо под небето не заслужава тази съдба - без бира.

Коментар

Не знам "кой" или "какво" е ИАРА, но нищо под небето не заслужава тази съдба - без бира.
                    ИАРА-Изпълнителна Агенция по Рибарство и Аквакултури.Колега специално на тях им трябва топла вода и оцет в тези жеги!За тях само тормоз!Трябва да вземем мерки за организация на фронтерки от Ямбол,може и Елхово и Сливен примерно,не са далеч!Леви,десни волани,без волани кой каквото има и с каквото разполага

Коментар

Бре появиха се значи...бях се отчаял..Да идеята си е добра..Как ще подходим си е наше дело..Смятам че е важно особено за подръжката....Добре ще е всеки да сподели мнение къде е правил ремонти и дали е доволен защото в крайна сметка не сме ги намерили на пътя машините....

Коментар

Бре появиха се значи...бях се отчаял..Да идеята си е добра..Как ще подходим си е наше дело..Смятам че е важно особено за подръжката....Добре ще е всеки да сподели мнение къде е правил ремонти и дали е доволен защото в крайна сметка не сме ги намерили на пътя машините....
                        Колега много сме,ама сме пръснати на различни места.Ако се съберем какво чудо ще стане(малиииии).

Коментар

Да разбирам ..самия аз не съм в БГ...но от тук се започва...и защо да няма Ямболски offroad club...

Коментар

Аз предлагам да спретнем нещо малко и спонтанно за сега! Например на 26-и, неделя, примерно горе на бакаджика. Да ги наредим за снимка на паметника, пък после на по бира или както го решим.

Коментар

Аз предлагам да спретнем нещо малко и спонтанно за сега! Например на 26-и, неделя, примерно горе на бакаджика. Да ги наредим за снимка на паметника, пък после на по бира или както го решим.
                              Колега на 26.07 се падам на работа.Няма какда се сменя с колегите,на 25.07 имам малко работа до Варна.Няма да стане тази седмица.Освен до другата седмица да оговорим още фронтери за Бакаджика.Трябва направо да се оговорим горе да сложим една шатра и бири,кебапи,паржоли.....Само незнам кой ще пребира колите?А щях да забравя има и колеги с желание от Елхово,мисляче такъв пост видях някаде!Или си мисля да направим нещо като визитки с дата и час на събитие примерно,и всяки един с фронтера из Ямбол да им даваме.Въртими се някаква такава щуротия но незнам!
                              Последно редактирано от STROIL; 20-07-09, 16:13. Причина: Допълнение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X