Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газова на двигател 2.2i 16v?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Газова на двигател 2.2i 16v?

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
    Това кой ти го каза?
    Аз казвам че фронтера Б няма , не говоря за първите разработки на А които имат. А човека пита за Синтра ,която трябва да е като Б защото е от неините години
    Последно редактирано от isuzo; 23-04-09, 08:59.
    МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
      Аз казвам че фронтера Б няма , не говоря за първите разработки на А които имат. А човека пита за Синтра ,която трябва да е като Б защото е от неините години
      Прав си няма! Ей сега идвам от газ-сервиза! Утре ще я взема и ще я "дегустистирам" с навата уредба!

Добре де ,а тази тутурутка преди филтърната кутия какво е? Любопитен съм ,защото преди време и дръпнах кабелите и двигателя продължи да си работи,а при витарата веднага гаснеше.
      Ами това май е превключвателя лято-зима на въздушния филтър! Ама не го загледах много!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Впечатление от Синтрата на газ има ли вече? Че съм в дилема дали да е дизел или бензин бъдещата ..

Коментар

Първоначално публикуван от beos Преглед на мнение
          Впечатление от Синтрата на газ има ли вече? Че съм в дилема дали да е дизел или бензин бъдещата ..
          Има - работеше перфектно 1 ден!По-добре отколкото на бензин!
          После вчера "закиха"!! Явно утре предстои смяна на свещи и кабели! Ама то това трябваше да си се направи още със слагането, но нали все няма време!Те не са сменявани от докарването от Германия!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X