Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Frontera Sport 2.0 - особености?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Frontera Sport 2.0 - особености?

Първоначално публикуван от The Namesake Преглед на мнение
    Колега, извинявай, ама всъщност ти не си разбрал... Темата не е за конкретна Frontera, точно която съм решил да купувам, а за Frontera Sport 2,0 по принцип - т.е. въпросът е има ли този модел някакви ясно изразени недостатъци?! Затова и заглавието е "Frontera Sport 2,0 - особености?" Защото ме интересува модела като цяло, а не конкретна кола. Относно търсачката - ползвам я. Ползвах я и преди да пусна темата, и след това също. И всеки, който я ползва, знае, че с нея има проблеми. Например не може да се търси фраза, ако въведеш Frontera Sport, независимо от изписването (в кавички, скоби или както и да било) излизат всички съвпадения на Frontera и Sport по отделно, или иначе казано повечето думи не конкретизират търсенето, а го усложняват. Но както и да е, щом такъв е редът - ползвам я. Само че докато я ползвах Frontera-та, която ми предлагаха се проаде, та сега ще търся пак.
    Относно губенето на време, ще се повторя и пак ще кажа нещо, което вече казах: "...Колеги, моля, не отговаряйте на въпросите ми, ако нямате време, или ако това е свързано с каквито и да било неудобства за Вас!..."
    Пак относто губенето на време, ако погледнеш постовете до момента, ще видиш, че една част от колегите губят от времето си, за да пуснат постове с каквато могат информация, а друга част губят от времето си за да пуснат постове с обяснения колко много време губят, докато пускат постове.
    Мисля, че е най-добре темата да бъде заключена. От една страна аз не научавам каквото ме интересува, а от друга - натрупват се безсмислени постове. Благодаря на Vladoniki и Bodo!
    Не съкращавам поста ти умишлено.
    Особености-при джип винаги се гледа,слуша и преглежда "джиповата" специфика.Мостове,раздатки,хъбове и т.н.
    ДВГ на къде бил навирен,доста по-учени глави от нас са преценили оптималната му позиция.
    Аз на твое място бих "загубил" част от времето си да преровя раздела-иначе бих загубил пари+допълнителни пари за ремонти от старта,ако взема грешния/почупения/неподържания екземпляр.
    Не получи наготово есенцията-няма как да стане,всеки един агрегат спрямо конкретния джип би се явил специфичен.Затова е необходимо да преровиш темите тук/по твоя преценка,разбира се/.
    За заключването съм съгласен,гледам тръгнали да преискряват постовете-доста встрани от технически дискусии.
    Та...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X