Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задни светлини на ОФА КБ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
    Дублирайки светлините ти вече си го направил достатъчно сложно.Не знам какъв е тоя зор да свети всичко,та ние сме джипаджии не тираджий.(закачка породена от скука и болест)
    Че сме джипаджии е така но пък винаги съм искал да карам тир!А и коледата ми е любимият празник защото има много светлинки!

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
    Я сега кажете кой добър човечец може да ми ги направи и моите светлини като елхичка. Срещу съответната сума разбира се.
    Винаги се намира такав човечец!Ако все пак не намериш пиши ще направим и твоита фронтерка като елхичка!
    Последно редактирано от maxxx; 29-10-09, 07:13.
    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
    LZ1NES

Коментар

До: Задни светлини на ОФА КБ

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
      Че сме джипаджии е така но пък винаги съм искал да карам тир!А и коледата ми е любимият празник защото има много светлинки!

Винаги се намира такав човечец!Ако все пак не намериш пиши ще направим и твоита фронтерка като елхичка!

Ми ще подосаждам на Дядо Владо, ако не му се занимава ще ти почуруликам.

ПП: Ти случайно сутрин по Мария Луиза да се придвижваш ?
      Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
      Honda CB 919 Hornet
      0898849413-Светльо
      Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
        Ми ще подосаждам на Дядо Владо, ако не му се занимава ще ти почуруликам.

ПП: Ти случайно сутрин по Мария Луиза да се придвижваш ?
        Ok!Ако не се доразберете разчитаи на мен
        И не само от там не минавам!Иначе оклоло него навсякаде!(Сливница,Ботев,Раковска)
        Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
        LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
          И понеже при мен на куплунга за караваната е дублирано всичко и е свързано директно към кабелите на задните светлини (оригинално) без релета, искам да допълня, че няма праблеми. Всичко работи нормално без видимо натоварване.
          Затова съветвам този който не разбира много и не може да си сага релета да си дръпне допълнителни плюсове от долните светлини и да ги закача директно горе за крушката. Маса си има горе по цялата дължина на светлините и даже и фасонки, за които да се завърти крушка и да стои мирно. Масата на крушчиците е външния корпус на крушката, която контактува с фасонката острани. Плюса е пъпката в средата на крушката. Казвам го за да се ориентира човека кое е плюсовия проводник на крушките долу за да знае какво да дублира.
          И все пак съветвам и аз като другите който не разбира съвсем да не се опитва, а да се обърне към приятел. Или да пита тука да обясняваме в детайли стъпка по стъпка. Успех.
          Моите ги дублирах по същия начин и стана супер,никакви проблеми.
          Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD 2002
          Subaru Forester 2.0 d 2010
          Great wall Steed 5 2.0 HDI 2011

Коментар

На моята фронтера изцяло разкарах "задните брони" и преместих светлините горе, в магазина имаше готови фасунги само малко ги преработих с клещи секачки като за стоп и габарит трябва една фасунга с две пъпки и съответно кручка с две светлини, а за мигачите сложих оранжеви крушки но пак свети червено. Под фасунг разбирам само платка с пъпка, кабел и пружинка, местата за захвашане на самата крушка си ги има фабрично в горните стопове.

Коментар

някой ако има нужда от помощ за горните светлини нека ми пише , мога винаги да помогна

Коментар

Това е добре, както ще е добре и да махнеш линка от подписа си. Едва ли ще погледнат с добро око на такъв вид реклама....
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

И аз искам да си преместя светлините горе (без да ги дублирам)!
                  Те долните вече не приличат на нищо - два пъти ме цункаха отзад и то без да има рязко спиране от моя страна (много интересни шофьори се завъдиха из София).
                  Въпроса ми е дали долу си няма фасунги, които мога да използвам?
                  Значи има си две празни отделения горе и две действащи долу и просто ги премествам или се бъркам?

Коментар

Първоначално публикуван от karviola Преглед на мнение
                    Те долните вече не приличат на нищо - два пъти ме цункаха отзад и то без да има рязко спиране от моя страна (много интересни шофьори се завъдиха из София).
                    Значи има си две празни отделения горе и две действащи долу и просто ги премествам или се бъркам?
                    Да!Самоче с мигачите ще ти е трудно!Те си остават долу задалжително!Както и ще е нужно окабеляване до горе!
                    LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
                      Да!Самоче с мигачите ще ти е трудно!Те си остават долу задалжително!Както и ще е нужно окабеляване до горе!
                      Защо мигачите да остават долу задължително?За окабеляването-да,но няма нищо сложно да се тегли по един кабел до горе.
                      Заради червения цвят на сектора за мигача-няма ли американски автомобили,които се движат така тук?
                      А и може да се сложат от ДБ в краен случай,едно пикливо стъкълце на долните е цифромания(прилича на габарит от ГАЗ 53,пък 40/50/60лв/),за горните е по-солено,но ако ти ги откраднат.За да ти ги счупи задния,трябва да е доста едър автомобил,процент надежда някоя булка с фиеста да не ти трови живота,особено ако нямаш теглич/хубава вещ-едно А8 как се саморазруши,понеже гледал дясната секция на светофара,пък ние двамцата бяхме за направо и още ни червенееше;спойлер,номер,маска,май и радиатор-питам що така колега-стъклен поглед;КАТ искаш ли-не;ами ако не бях натиснал спирачка овреме,щеше да ме бутнеш и да счупим и предната кола-да,извинявай,ама бързах;е-пристигна/.

Коментар

Първоначално публикуван от karviola Преглед на мнение
                        Според мен нестава, крушките долу са разположени хоризонтално и фасунгите са им едни измислени, а горе на стоповете има дупки за крушки с каналчета за пъпките на крушката и не може нищо да пъхнеш вътре освен крушка, а отзад има по една(за стоп и габарит две) дупка за кабел. Аз купих фасунги от магазин за части за товарни автомобили, метални и като ги разтворих извадих от вътре една малка платка кръгла с размер точно колкото да влезе в леглото на стопа, и пружинка която се наложи да скъся че нямаше достатъчно място да се пъхне цялата и да завия крушката.

Коментар

Мда, фасунгите отдолу вярно са измислени (то нали безгрижно си ги виждам без да свалям пласмаси).
                          Ще го мъдря как ще стане.
                          А тези с аудитата явно обичат да се саморазрушават - при мен беше А3 и му изтекоха водите!

Коментар

Ако някой иска да си качи светлините имам излишни легла от дълга база - имат си фасонги и кабели във всички сектори и стават и на късата база (аз избързах и си ги направих по друг начин). Ето ориентировъчна снимка...
                            Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X