Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз съм вече с Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И аз съм вече с Фронтера

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
    Гена, честито. За какво ти е задна чистачка бре? Нали не знаеш къде е задната скорост А за уреда за наклон, си монтирай една халба с бира, като почне да се разлива, серце няма д ати даде да минеш ( ама да не вземеш да изпиеш уреда )
    Стига ве легенда с'я щъ са наложи да се преселваме на другия бряг пак.......ама за к'во му е уред,халаба ала-бала.Откача предна дясна врата от пантите и тръгва като доиде наклон ,ако падне навигатора,то е ясно не минава,ако се задържи по некакъв божествен начин на мястото минава и те така.........

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
      Стига ве легенда с'я щъ са наложи да се преселваме на другия бряг пак.......ама за к'во му е уред,халаба ала-бала.Откача предна дясна врата от пантите и тръгва като доиде наклон ,ако падне навигатора,то е ясно не минава,ако се задържи по некакъв божествен начин на мястото минава и те така.........
      Maй ше те покани за навигатор тебе
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Хехехе , първите ми 700 килоетра магистрала.ебаси якото Вчера по тва време , докато си чатех с Макса и двамата ни затръшкаха мозъчните травми и леко леко към Русе.Големи благодарности на домакина. Посрещна ме как си трябва - хубава храна,ядохме пихме до три , после станахме в 10 и айде да правиме колата - направи ни я един стар манекен,колата си тръгна на газ по-добре от бензин. Накрая отнесох и два подаръка от Макса-нови кабели и един преобразувател на помпата. Още веднъж ти благодаря , Макс.
        А бе потръгна ми на купон с Фронтерата сега дано така продължи.

Коментар

Аре стига суперлативи-тва е технически форум,не седянка в БГ-мама.
          Кажи в прав текст,че някой от цинцарлък или недоговеждане не е сложил кихалка след дебитомера и днес хвърляхме боб дали е жив или едни пари трябва да се жалят заради нечии недомислици.Щото гърмела дето ти е изплюл въздуховода беше перфектен повод да си намерим предпоставка да се видим...Краставите магарета...
          Фронтерката на новата колежка в този раздел е много готина машинка-пооправиха се нечии електричарски изцепки,малко високоволтови кабеляци бяха се уморили и като я пробвах да видим старата пушка/майстора/ дали си заслужава парите/попитах човека дали ще си отвори сервиза заради новия ни колега в неделя-евала,отзова се/,доказания стар кон/мотор работеше като часовник.
          Ами,честито,колега!
          В конспекта на неделните седянки,колата е готина колкото сайбията...
          Що съ апафме с него до картони в моя шкаф и банове за него-тъй си е требело.
          Той ако не е готин ще си купи ли Фронтера,я?!

Коментар

Налях за 15,60(толкова събра бутилката,като преди тва я изпразнихме от каране) и при скорост 120 км/час (не навсякъде де) минахме 204 км.-значи 100 км извънградско ми струват 7,50 - повече не знам какво да искам от таз колица.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
              Налях за 15,60(толкова събра бутилката,като преди тва я изпразнихме от каране) и при скорост 120 км/час (не навсякъде де) минахме 204 км.-значи 100 км извънградско ми струват 7,50 - повече не знам какво да искам от таз колица.
              Ами при 0.76 лв/литър/или там някъде/ това е 10/100 бе,човек.Супер добър разход.
              Малко ще качиш литража като набучиш правилните гуми,но пак ще си на въртележка отсейде.Да стъпиш на 9-10 кинта стотачката-тва си е 1/5 напиване по дебелите книги...

Коментар

при скорост 120 км/час (не навсякъде де) минахме 204 км.-значи .....
                ..... на места си карал и малко по-бързичко а където пътя е бил лош си намалял до 120
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Браво Генчо. И разхода е екстра. Днес си смени маслото задължително и сипи правилното. А бутилката защо толкова малко събира?
                  Мини през мен да я изчекнеме на мотопистата.
                  Кихалка задължително също. Смени си и свещите.
                  Над 120 с фронтера не е добра идея. Може за кратко ама за поддържане не е на добре. Но това е моето мнение.
                  Иначе евала на Пламен/макс/ .
                  no signature no problems

Коментар

Честито колега и много безаварийни километри с новата джипка!

Коментар

Бутилката му е колкото паста за зъби....20-на литра.Имах и нови свещи да я нагласим коконата,ама нейните излязоха с малкия шестограм.Язък,тъй и тъй я бяхме зачепарастили...
                      ...който едно време купувал наред,докато намери този възрастен майстор да го осветли,че самарска бобина решава въпроса,има и палци,капачки и т.н.
                      Щото "светилата" ми пълнеха главата с глупости,че бобината е пич,а аз правех конкуренция на Челопечене.
                      п.п.-Божко,светни го откъде си взел маркуч за въздуховода.Неговия го бандажирахме вчера,ама пак е афиф,нацепен е зверски около накрайниците за притягане.Като сложи кихалка и може да зяпне от напъна на по-дългото трасе.
                      Последно редактирано от maxxx; 23-03-09, 09:59.

Коментар

Колега, супер си с този разход. И аз вчера за първи път я засякох на дълго. При подобна скорост ми даде 14/100, а преди това 2 пъти я водих на газов анализатор...

Много безаварийни километри с новата играчка и от мен.
                        ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Първоначално публикуван от wsi4koznaj Преглед на мнение
                          Колега, супер си с този разход. И аз вчера за първи път я засякох на дълго. При подобна скорост ми даде 14/100, а преди това 2 пъти я водих на газов анализатор...
                          Множко ми се види разхода ти,колега.Моята с рошавите гуми и първи ремонт на мотора/буталцата са по-големи,респективно апетита/,на дълго ми харчи около 11/100.13,8/14,2 ми е градския разход.
                          Просто ти давам ориентир,имаш някъде неизправност или недонастройка на уредбата.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                            Множко ми се види разхода ти,колега.Моята с рошавите гуми и първи ремонт на мотора/буталцата са по-големи,респективно апетита/,на дълго ми харчи около 11/100.13,8/14,2 ми е градския разход.
                            Просто ти давам ориентир,имаш някъде неизправност или недонастройка на уредбата.
                            Изместваме топика на колегата - сори за което.

Но и на мен ми се вижда множко. Като чета вашия разход - още повече. 2 пъти ходих в "реномиран серзиз". В града под 17,5 не мога да падна(та дори повече), а и вън е много, а съм с шосейки гуми H/T. Уредбата е BRC и майстора въртеше някакъв клапан на изпрителя и ми обясняваше, че може той да се е прецакал и да се размества сам
                            ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Първоначално публикуван от wsi4koznaj Преглед на мнение
                              Изместваме топика на колегата - сори за което.

Но и на мен ми се вижда множко. Като чета вашия разход - още повече. 2 пъти ходих в "реномиран серзиз". В града под 17,5 не мога да падна(та дори повече), а и вън е много, а съм с шосейки гуми H/T. Уредбата е BRC и майстора въртеше някакъв клапан на изпрителя и ми обясняваше, че може той да се е прецакал и да се размества сам
                              Fanatic ако прецени си знае работата.
                              Ами като е "реномиран" сервиза,защо не ти оправят/сменят клапана,ами те успиват с простотии.18/100 градско ми гореше с Малатеста Дизърт и изпарител 60 киловата,сложен пак в "реномиран" сервиз.Така я купих.
                              Сега съм с OMVL-REG 90/100 киловата/ и Кумхо МТ 31/10,5/15
                              Преди да смениш каквото и да било смени сервиза-от него по-счупено няма нищо по колата ти!
                              Последно редактирано от maxxx; 23-03-09, 10:45.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                                Браво Генчо. И разхода е екстра. Днес си смени маслото задължително и сипи правилното. А бутилката защо толкова малко събира?
                                Мини през мен да я изчекнеме на мотопистата.
                                Кихалка задължително също. Смени си и свещите.
                                Над 120 с фронтера не е добра идея. Може за кратко ама за поддържане не е на добре. Но това е моето мнение.
                                Иначе евала на Пламен/макс/ .
                                120 съм вдигал моментнои иначе 110 из магистралата ,80 до 90 по пътя.
                                Ще ти се обадя да ми кажеш за маслото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X