Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз съм вече с Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И аз съм вече с Фронтера

Ами и от мен честито!Мн хил.километри и само безпроблемни!
    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
    LZ1NES

Коментар

Честито и от мен, и да ти пожелая много кал по джипката както и на мен ми пожелаха
      Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
      Honda CB 919 Hornet
      0898849413-Светльо
      Кръвна Група: 0+

Коментар

мерси!

Пак да питам за уред за мерене на страничното накланяне на джипа от къде мога да си взема?

Коментар

Честито колега, дълго и безаварийно управление и само радости от Фронтерката!
          "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Честито Евгени. Пак.
            Това за страничните наклони не ти трябва. Трябва ти просто повече каране. Обикновено когато е критичен наклона изобщо не ти идва на ум да гледаш някакви уреди.
            no signature no problems

Коментар

Мерси,шопе, ама вчера за една бройка не паднах в Панчарево. Колата си остана на две колела.Не се е.авам.Хубаво ще е май да се вземе , поне да имам представа къде горе долу се обръща.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                Мерси,шопе, ама вчера за една бройка не паднах в Панчарево. Колата си остана на две колела.Не се е.авам.Хубаво ще е май да се вземе , поне да имам представа къде горе долу се обръща.
                Абе побъркан. Ти не си наред. Взе колата и след 2 часа я подкара здравата. Помниш ли какво си говорихме. Да не правиш номерата като с АТВ-то. Ще потрошиш хубавата колица.
                Поне в началото карай по-леко и внимателно докато видиш къде са и границите. И смени всички масла че на ония му нямам никаква вяра.
                no signature no problems

Коментар

Това ще стане още в понеделник. Малко поприбързах верно е, сега съм на 9та страница от форума и чета и попивам Та в понеделник , ако не са ми ясни нещата ще задавам въпроси.
                  Кога ще я поливаме?

Коментар

Мерси,шопе, ама вчера за една бройка не паднах в Панчарево.
                    Ми така е майна те тези роботи ще ти излизат от некъде.Загубил си тренинг........

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                      Ми така е майна те тези роботи ще ти излизат от некъде.Загубил си тренинг........
                      Не е до тренинг май- то на джиповете май там им е кусура че не можеш да си прехвърляш тежестта-като при атв и мотор,обаче па си седиш удобно ,не те вали,слушаш си House of pain,потропваш со ритмично по кормилцето,с едната ръка,с другата се зае.аваш с някви копченца по интериора....а бе все едно си в Голф,само че по-добре.

Коментар

Ха честито и от мен и много да те радва Фронтерката
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Снимки за широката Аудитория на Медията бе Гена нема ли да има.

Коментар

Честито и от мен!Доверил си се на правилните хора за избора и съдействие при закупуването!...

Коментар

Не е до тренинг май- то на джиповете май там им е кусура че не можеш да си прехвърляш тежестта-като при атв и мотор,
                              Баш си е до трейниг, ама филинга е друг (б@ колко чуждици сложих и изглежда купешко) Един инструктор във военно въздушното училище казваше, че самолета трябва да го чувстваш с косъмчетата на д...то си, усещането къде върви седалката и къде джипа се научава с практика. Тук си имам една-две-три бабуни за обучение (тариране на дупе ) може да дойдеш и да пробваш за да му свикнеш....и ЧЕСТИТО
                              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Гена, честито. За какво ти е задна чистачка бре? Нали не знаеш къде е задната скорост А за уреда за наклон, си монтирай една халба с бира, като почне да се разлива, серце няма д ати даде да минеш ( ама да не вземеш да изпиеш уреда )
                                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X