Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да заместя ли ФРОНТЕРАТА с ВИТАРА?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да заместя ли ФРОНТЕРАТА с ВИТАРА?

Ако покараш със Старозагорската група ще видиш и, че тези две марки не изчерпват добрите всъдеходи
    Зима иде

Коментар

http://offroadsz.com/

Това от мен сдъвкано и смляно.
      Познавам хората - страхотни са.Няма да сбъркаш ако ги намериш и се запознаете лично.
      BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
        Ами помисли малко и ако се сетиш витарата да има едно единствено предимство пред фронтерата - моля сподели го с нас.
        А 32' на фронтерата влизат само с козметично изрязване на ръбчето на предната броня.Незабележимо е .
        Не се чупи лесно като фронтерата. Там където Витарата минава, фронтерата потъва като Титаник. Лифта (самоделка) е около 500 лв. Части има колкото искаш. На Фронтерата цената на частите е абсурдна. Много хора се оплакват от заден мост. И кой кара на състезание с Фронтера
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
          И кой кара на състезание с Фронтера
          Фолклора какъв чуплив боклук е Фронтерата ще го пропусна.
          Частите-прав си,както и за другите японски джипове,но с японски двигатели.
          Състезания-тук никой не участва с Фронтери,за разлика от много държави,включая руснаците с богатия асортимент от ландшафт в състояние да потроши всичко,в т.ч. Т-90.
          А колко витари по състезнията с в заводска комплектация е съвсем друг въпрос-точно колкото другите джипове на мероприятието.

Коментар

Не се чупи лесно като фронтерата. Там където Витарата минава, фронтерата потъва като Титаник. Лифта (самоделка) е около 500 лв. Части има колкото искаш. На Фронтерата цената на частите е абсурдна. Много хора се оплакват от заден мост. И кой кара на състезание с Фронтера
            Примери колкото щеш. Това че в България робуваме на стереотипи е отделен въпрос. По твоята логика обаче мога да те оборя така "там където витарата не може да излезе от коловозите фронтерата дори не попада" ( защото е много по-широка) Но да не превръщаме темата в спор коя е по-добра защото както всички знаете всяка си има предимства. Най-големия минус на фронтерата в това да се използва за състезаня е високата цена на частите и липсата на налични такива. Иначе не виждам проблем. Дори миналата година на Ладога имаше Фронтера ( ако това има някакво значение )
            Аз лично не бих прежалил облите калници и по-добрия дизайн на фронтерата за да я ползвам за състезане, но това си е индивидуално.
            no signature no problems

Коментар

много благодаря... за инфотоо... ама си мисля и за още една машина освен тия двете..... двуомя се и м/у ГАЗ 69 ... понеже с такъв джип ме е отгледал баща ми и той "голям шофер"... (професионален шофьор... завършил автотехникума в гр. Лясновец).. ама историята ще я напиша кадето му е мястото... Убедил съм се в способностите на руската машина....!!!

става ли са спортен?

благодаря!!!
              лошите неща .. ме правят по добър човек...

Коментар

Малък му е двигателят.Слабичък е.Задължително трябва да му сложиш ПОНЕ М21 и пак ще е слабичък.Гори като змей.Ергономичност - какво е това?Всичко става - въпрос на желание.И пари.
                С повечко пари и желание може даже и Витара да подготвиш
                BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Vlady_Rumenov Преглед на мнение
                  много благодаря... за инфотоо... ама си мисля и за още една машина освен тия двете..... двуомя се и м/у ГАЗ 69 ... понеже с такъв джип ме е отгледал баща ми и той "голям шофер"... (професионален шофьор... завършил автотехникума в гр. Лясновец).. ама историята ще я напиша кадето му е мястото... Убедил съм се в способностите на руската машина....!!!

става ли са спортен?

благодаря!!!
                  Ако мислиш да участваш в състезания си вземи Витара, ако ходиш на разходки ГАЗ 69. Преди години в състезанията участваха и ГАЗ 69 и се класираха на челните места. Сега състезанията са скоростни и Витарата е добра за тях.
                  ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                  Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Благодаря ви момчета... и Витарата не изглежда никак зле... ! Като вариант.. спрял съм се на тия 3 машини...

Коментар

Първоначално публикуван от Vlady_Rumenov Преглед на мнение
                      Благодаря ви момчета... и Витарата не изглежда никак зле... ! Като вариант.. спрял съм се на тия 3 машини...
                      Орел,рак и щука-не ти завиждам на мисленето кое да е возилото.
                      Няма сравнителна база освен колела,геврек и други дреболии...
                      Успех!

Коментар

Първо в заглавието на тамата не ставаше дума за състезания. Второ не мисля, че състезателите с Витара постигат непостижими резултати. Още един минус на късата витара: Брой места...?

По критерий чупливост Витарата с кой джип е съизмерима?

Коментар

И тая тема отиде на ..... ... Няма нужда да се спори по нея. Най-изгнилите джипки, на които съм попадал са Витара и Самурай.... Единственият им плюс е по-ниската цена на някои части, по всичко останало Витарата губи или поне е наравно ..... Нито е по-здрава, нито е по-проходима като цяло. Разгледай подфорумите и виж къде от какво се оплакват най-често и ги сравни. Така най-точно ще си съставиш предварително мнение.
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Аз познавам един
                            http://htftp.offroadsz.com/lubashki7...20s.Botevo.mpg
                            И малко по темата,както написаха повечето колеги + за фронтерката,витара изобщо не е лоша но е много не комфортна и тясна за сметка на това ръждясва доста
                            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
                              Аз познавам един
                              http://htftp.offroadsz.com/lubashki7...20s.Botevo.mpg
                              И малко по темата,както написаха повечето колеги + за фронтерката,витара изобщо не е лоша но е много не комфортна и тясна за сметка на това ръждясва доста
                              Май и аз го познавам!Поздрави!

Коментар

Искам да се запозная и карам с вас пичове... особено след тия снегове ще е много интрига 1-2 седмици...... .. ама много.. скоро имам път към Стара Загора.. мога ли да се срешна с някой от вас...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X