Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИСКРАТА ПРЕСКАЧА ОТ СВЕЩА КЪМ БЛОКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ИСКРАТА ПРЕСКАЧА ОТ СВЕЩА КЪМ БЛОКА

Много съм щастлив ... вече фронтерата ми е пушка.... частичния ремонт които направих.. беше: 1. махане на катализатора и смяна на гърнето с ново...(200 лв.) 2. почистване и смяна на клапата на газта, смяна на двете менбрани на газта и почистване на изпарителя.., почистване на дистрибуторната капачка и палеца + диагностика (100 лв.) 3. смяна на дебитомера (110 лв.) 4. Смяна на кабелите и свещите + диагностика (90 лв.) ами да.. това е... представете си как е варвяла преди с задънен от газта катализатор, изгнило гарне, без клапа на дебитомера, стари кабели, 5 гр. сив прах в клапата на газта, 1 мм. черен нагар по корпоса на изпарителя, свещите на 80000 км.

голяма резачка стана!!! за 500 лв.
    лошите неща .. ме правят по добър човек...

Коментар

Браво ! Сега вече си е Фронтера Би ли споделил дебитомера от къде го намери на тази цена ?
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlady_Rumenov Преглед на мнение
        ... задънен от газта катализатор, изгнило гарне, без клапа на дебитомера, стари кабели, 5 гр. сив прах в клапата на газта, 1 мм. черен нагар по корпоса на изпарителя, свещите на 80000 км...
        Вървяла, казваш? А до сервиза как точно стигна?

Коментар

Много съм щастлив ... вече фронтерата ми е пушка.... частичния ремонт които направих.. беше: 1. махане на катализатора и смяна на гърнето с ново...(200 лв.) 2. почистване и смяна на клапата на газта, смяна на двете менбрани на газта и почистване на изпарителя.., почистване на дистрибуторната капачка и палеца + диагностика (100 лв.) 3. смяна на дебитомера (110 лв.) 4. Смяна на кабелите и свещите + диагностика (90 лв.) ами да.. това е... представете си как е варвяла преди с задънен от газта катализатор, изгнило гарне, без клапа на дебитомера, стари кабели, 5 гр. сив прах в клапата на газта, 1 мм. черен нагар по корпоса на изпарителя, свещите на 80000 км.
          И после нека някой каже, че двигателите не са железни.
          Радвам се че си я оправил. Сега си сменяй всичко както написах по-горе и проблеми не би трябвало да имаш.
          no signature no problems

Коментар

Ами тя неможеше да върви под 2000 оборота... ужас... сега е 6+ и мисля да взимам още една ... след няколко дена... същата.. само 97-ма.. без климатик.... внос от Швейцария... от ена къща в Плевен.... докарана на самоход... какво ще ми кажете?
            Последно редактирано от fanatic; 12-02-09, 16:17.

Коментар

При положение че вече са достатъчно евтини - климатика си е необходимост.Не бих купил ППС вече без климатик и то работещ.
              BMW X6

Коментар

може ли по принцип да се сложи ... дори и нов...? има ли възможност...?

Коментар

Тъй като и аз подържам мнението но Вещер, то по-добре търси с климатик. Слагат климатици, но е въпрос на цифра, а и всяко присадено нещо след това има странични ефекти. Та подобре с оригинален климатик /та дори и неработещ/. По лесно е да се отремонтира оригинален. А иначе напиши в някоя търсачка в нета - климатици или автоклиматици и ще намериш отговор. Успех!

Коментар

Темата е за свещи и запалване моля придържайте се към нея!!

А поставянето на нов климатик струва 2000 лв.

no signature no problems

Коментар

абе приателю.. опитвам се да пишхи други теми.. даже исках да ти пиша лично.. ама нещо съм объркал някаде.. и винаги ми излиза тва съобщение и не ми дава да права нищо?

помогни ми малко моля

vBulletin съобщение Vlady_Rumenov, вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
                      1. Вашите привилегии за достъп до страницата. Може би вие се опитвате да редактирате нечия публикация, да достъпите модераторски или администраторски опции или други системи които са ви забранени?
                      2. Ако се опитвате да публикувате е възможно Администратора да ви е забранил достъпа или вие още да не сте получили активация.

Коментар

абе приателю.. опитвам се да пишхи други теми.. даже исках да ти пиша лично.. ама нещо съм объркал някаде.. и винаги ми излиза тва съобщение и не ми дава да права нищо?

помогни ми малко моля

vBulletin съобщение Vlady_Rumenov, вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
                        1. Вашите привилегии за достъп до страницата. Може би вие се опитвате да редактирате нечия публикация, да достъпите модераторски или администраторски опции или други системи които са ви забранени?
                        2. Ако се опитвате да публикувате е възможно Администратора да ви е забранил достъпа или вие още да не сте получили активация.

Да така ще е докато не напишеш поне 50 мнения.
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...85&postcount=1

А другите теми ги написа и бяха изтрити. Нямаш право да правиш реклама. Дори да нямаш изгода от нея. Имай го в предвид занапред защото това си беше нарушение но тъй като си "нов" затова не получи картон.
                        no signature no problems

Коментар

ИЗВИНЯВАМ СЕ МНОГО.. НЕЗНАЕХ ТОВА ..

Коментар

ИЗВИНЯВАМ СЕ МНОГО.. НЕЗНАЕХ ТОВА ..
                            Няма проблем.
                            no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X