Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за реактивна щанга

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за реактивна щанга

Първоначално публикуван от Kolef Преглед на мнение
    Г-н "CarTest™" зощо истри това дето го беше написал "Вчера, 15:58"
    имам го в пощата но няма да го покажа - ще бъде заличено.
    Колега успокой топката. Нарушението ти беше за правопис. Всеки може да го получи. Нарушението ти е 1 точка и никой не го е трил, то само ще изтече на 5.02.09. Гледай си правописа спазвай правилата и ще видиш, че тук е много приятно и полезно място за пребиваване.

П.С. Решенията на модераторите също са забранени за коментиране.
    no signature no problems

Коментар

Колега, не обръщай темата в заяждане! Няма да доведе до нищо полезно. След като твърдиш, че четеш от няколко месеца, не може да не ти е направило впечатление, че отношението към публикации от сорта на твоята, без никакви подробности и уточнения, е негативно. Просто на хората, които обикновено имат време и желание да пишат и помагат по някакъв начин, им е писнало всеки път да питат от къде е, каква кола има, кой модел е, с каква комплектация е и за какво точно всъщност пита питащият.... Като идеш на доктор не казваш: "Болен съм, излекувай ме!", а първо обясняваш.... Никой не те пъди, нито се подиграва с тебе. Всички бихме се радвали на "нов член в отбора", но при определени условия, които всеки е длъжен да спазва. Бабаитство и поведение "Кой си ти, че да ми казваш к'во да праа..." не се толерират. Поздрави и добре дошъл!
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

И тука ли почнаха с картоните......все пак това е ОПЕЛ......колеги, ако ще е така вече, ще си седя в коша......ае със здраве...

Коментар

Ето за какво става въпрос:
          Прикачени файлове
          2.2 16В ДБ 97г.

Коментар

Значи, градски дай да видим какво може да направим за теб- първо ти търси ли някъде из Варна?
            Аз за моята колица си пазаря основно части от бившия магазин на Мототехника срещу Гюрлата! Там продавачите са много услужливи и винаги ми намират по няколко варианта за решаване на проблемите!
            Виж и в Евро007 зад Елпром!
            И не се впрягай за постовете, последно време забелязвам някъкво изнервяне на колегите с по-голям стаж , моля да проявяваме толерантност, каквато всеки от нас получаваше докато беше младши преди време!
            Да помагаме ,не да се караме!!!

Успех на всички!!!
            Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Ето за какво става въпрос:
              Значи това е задна напречна щанга, не стабилизираща! Защото стабилизиращата е отпред пред моста, и тампоните и са само гума- приличат на Ладови!
              Последно редактирано от EXALIBUR; 01-02-09, 19:42. Причина: уточнение
              Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Благодаря, ще проверя още началото на седмецата, ама май трябва да я сваля и да ходя с нея.
                Проверявал съм по бул. "Сливница" преди лятно "Тракия" - казаха, че ги няма отделно - само със щангата, на други места същото.
                2.2 16В ДБ 97г.

Коментар

Благодаря, ще проверя още началото на седмецата, ама май трябва да я сваля и да ходя с нея.
                  Проверявал съм по бул. "Сливница" преди лятно "Тракия" - казаха, че ги няма отделно - само със щангата, на други места същото.
                  Недей да търсиш за модела, защото никъде няма да има, свали я тая щанга и с тампончето по магазините. В краен случай има разни цехчета където изливат тампони от гума по размер. Ще ти направят някакъв и си готов. Между другото провери сайлент тампон от лада преден. Мисля че ще пасне. И дори оригиналния да няма втулка ти си сложи ще изкара доста повече.
                  no signature no problems

Коментар

До Автогарата, в началото на локалното платно, посока Макдоналдс има магазин за ресьори. Има и всякакви тампони. И в Дапа на крайезерния път има богато предлагане на всякакви втулки и тампони. В магазина за ресьори. Успех.
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X