Здравейте, имам проблем със втулките на реактивната щанга не мога да намеря никъде, дали стават други.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за реактивна щанга
Свий
X
-
До: Въпрос за реактивна щанга
Първоначално публикуван от Kolef Преглед на мнениеЗдравейте, имам проблем със втулките на реактивната щанга не мога да намеря никъде, дали стават други.
Коментар
-
Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнениеЧовека може да е от Петрич.... Близнака го е ориентирал още "по-точно"
....
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Уважаеми г-н "kuzdov"
смятам че въпроса за втулките е зададен коректно, ако не знаеш нищо по въпроса не пиши "ала- бала" само за даси в "джаза" във втулките има гумени тампони, които като се износят започчва да хлопа.... неприятно е и трябва да се оправи. Така че ако знаеш нещо конкретно... благодаря!2.2 16В ДБ 97г.
Коментар
-
Коментар
-
Уважаеми колега "kolef" ... Виждам, че вече си получил картон за нарушение, та аз ще те пропусна, но за в бъдеще се постарай да попрочетеш първо това-онова и след това да заемаш толкова категорична позиция. В първият си пост съвсем добронамерено ти посочих вариант, но тъй като не беше посочил от къде си, написах го за София. Във вторият си пост пак добронамерено, но с лек ироничен намек се опитах да ти подскажа да се обозначиш. А колко съм "в джаза" мисля, че въобще не те засяга.... Колкото до втулките, варненската група е доста организирана и съм сигурен, че може да те ориентира.
Последно редактирано от kuzdov; 31-01-09, 16:34."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Колега Колеф,по леко с рогата,направи си труда да прочетеш в този под форум,и сам ще се учудиш колко много информация има,и с това изказване за съдията е леко детско,никой тук не е дошъл да се заяжда и да те подиграва,пожелавам ти да останеш по дълго в форума и сам ще разбереш за какво ти говоря,като през 1 ден се задават почти едни и същи въпроси,и след като на хората и писне да пишат едно и също нещо по 1000 пъти,са измислили бутона търсене,сам ще се обедиш в силата на този форум и колегата Куздов е доста запознат,по добре се възползвай от познанията му отколкото да се заяждате.
п.с-Пенчо- след като колегата си е редактирал Профила,вече всичко е ок,чети по внимателно.
Поздрави
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар