Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за реактивна щанга

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за реактивна щанга

Здравейте, имам проблем със втулките на реактивната щанга не мога да намеря никъде, дали стават други.
    2.2 16В ДБ 97г.

До: Въпрос за реактивна щанга

Колега, дай модел, година, някакви подробности ?
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

2.2 дълга база 1997г.
      2.2 16В ДБ 97г.

Коментар

Вземаш една в джоба за мостра и тръгваш по "Симеон".... Няма начин да не намериш.
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Вземаш една в джоба за мостра и тръгваш по "Симеон".... Няма начин да не намериш
          Човека може да е от Петрич

Коментар

Първоначално публикуван от Kolef Преглед на мнение
            Здравейте, имам проблем със втулките на реактивната щанга не мога да намеря никъде, дали стават други.
            Има в един магазин в София. Не е много далече от центъра.В дясно на магазина има кестени а от ляво светофар.Сигурен съм че там продават точно за твоя модел джипка.Даже продават и същият размер които търсиш.Но те и без това стават от всякакви други модели приличащи на твоя.Предна или задна щанга няма значение.

Коментар

Благодаря на колегите ама съм от Варна. Ето и колата.
              Прикачени файлове
              2.2 16В ДБ 97г.

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
                Човека може да е от Петрич
                Какъвто въпросът, такъв и отговора .... Близнака го е ориентирал още "по-точно" ....
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Уважаеми г-н "kuzdov"
                  смятам че въпроса за втулките е зададен коректно, ако не знаеш нищо по въпроса не пиши "ала- бала" само за даси в "джаза" във втулките има гумени тампони, които като се износят започчва да хлопа.... неприятно е и трябва да се оправи. Така че ако знаеш нещо конкретно... благодаря!
                  2.2 16В ДБ 97г.

Коментар

Уважаеми ... , бихте ли казали какво точно ми е нарушението.
                    С уважение Колев. Не е анонимно, ето и колата с номера..... не е замацан. И аз съм там.
                    Ще се радвам да видя "съдията"!
                    Прикачени файлове
                    2.2 16В ДБ 97г.

Коментар

Уважаеми колега "kolef" ... Виждам, че вече си получил картон за нарушение, та аз ще те пропусна, но за в бъдеще се постарай да попрочетеш първо това-онова и след това да заемаш толкова категорична позиция. В първият си пост съвсем добронамерено ти посочих вариант, но тъй като не беше посочил от къде си, написах го за София. Във вторият си пост пак добронамерено, но с лек ироничен намек се опитах да ти подскажа да се обозначиш. А колко съм "в джаза" мисля, че въобще не те засяга .... Колкото до втулките, варненската група е доста организирана и съм сигурен, че може да те ориентира.
                      Последно редактирано от kuzdov; 31-01-09, 16:34.
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

А аз защо виждам, че човека си е написал, че е с местоположение Варна, горе в дясно? Вие не го ли виждате?

Коментар

А аз защо виждам, че човека си е написал, че е с местоположение Варна, горе в дясно? Вие не го ли виждате?
                          Вече и аз го виждам

Коментар

И сега кво праим. Меткаме картони?

Коментар

Колега Колеф,по леко с рогата,направи си труда да прочетеш в този под форум,и сам ще се учудиш колко много информация има,и с това изказване за съдията е леко детско,никой тук не е дошъл да се заяжда и да те подиграва,пожелавам ти да останеш по дълго в форума и сам ще разбереш за какво ти говоря,като през 1 ден се задават почти едни и същи въпроси,и след като на хората и писне да пишат едно и също нещо по 1000 пъти,са измислили бутона търсене,сам ще се обедиш в силата на този форум и колегата Куздов е доста запознат,по добре се възползвай от познанията му отколкото да се заяждате.

п.с-Пенчо- след като колегата си е редактирал Профила,вече всичко е ок,чети по внимателно.

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X