Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за реактивна щанга

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за реактивна щанга

Благодаря Пенчо, аз катосъм тъп нали мод. са умни, ако трябва да се пробваме по БЕЛ. Ама мисля, че за друго става въпрос тука. И като не могат да кажат нищо по темата бухат картони.
    А може ли многоуважаемия "CarTest™" да обясни за картона.
    Какво значи "никой не те познава", че тук повечето хора не се познават. Някой си крият номерата и имената и са отдавна във форума, а аз какво ако искаш копие на ЛК... писах за първи път и "ЗДРАСТИ" СТРАХОТНО ПОСРЕЩАНЕ!!!
    2.2 16В ДБ 97г.

Коментар

Какво толкова лошо е писъл колегата и какво е нарушил Kolef От известно време ми прави впечетление нещо като пристрастен към някой колеги който пишат за щяло и нещяло направеха по 1000 и кусур безмислени публикаций
      Последно редактирано от ised21; 31-01-09, 17:13.
      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от kograman
        п.с-Пенчо- след като колегата си е редактирал Профила,вече всичко е ок,чети по внимателно.

Поздрави
        Добре ще чета, ама къде? Как така се редактира минал пост? Не трябва ли да си остане в първноначалния вариант?
        Последно редактирано от fanatic; 31-01-09, 19:10.

Коментар

Никои не говори за пост-а,а за профила

Поздрави

Коментар

Колега "kograman" за какви рога говориш, няма нищо такова.
            Ако намериш нещо конкретно по темата по-рано от вчера 30.01.09 имаш каса бира от мен. skype "koleef" , kolef@abv.bg .
            Чета форума от една година, това че не пиша не значи че не съм запознат, виж внимателно подчертаното!

ИСКРЕННО СЕ НАДЯВАМ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ФОРУМА НА "СТАРИТЕ КУЧЕТА"

С уважение към всички: Kolef
            2.2 16В ДБ 97г.

Коментар

Колега Колев, добре дошъл във форума и не се връзвай.

Форумът не се е превърнал все още във форум на старите кучета, но разбери ни и нас, въпроси като твоя идват доста, и ако не ни помогнеш ти - няма как да ти помогнем ние.

Идеята беше че не сме врачки, да разберем за каква точно машина става въпрос, освен че е марка Опел. Пускаш въпрос - не казваш година, модел, не казваш къде си...

90% от шансовете да получиш правилен отговор са в това да зададеш въпроса правилно.

Та така. Колеги, помогнете на човека да си намери втулки. Стига вече и ние с рогата напред.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Kolef Преглед на мнение
                ...

ИСКРЕННО СЕ НАДЯВАМ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ФОРУМА НА "СТАРИТЕ КУЧЕТА"...
                Не се ядосвай бе колега, нищо не е станало. И Куздов точно и коректно ти каза: тръгваш по Симеон и търсиш. Там са магазините за авточасти. От къде да знаеме че не си от София, като не беше писал.
                Няма проблеми, колегите са точни.

Коментар

Няма стари кучета,няма млади,хората които го карат на този принцип се виждат

Добре дошъл и конкретизирай въпросите си,така и нас ще ни улесниш

Бирата ще я изпием заедно,че сам ще ми е трудно

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
                    Колега Колеф,по леко с рогата,направи си труда да прочетеш в този под форум,и сам ще се учудиш колко много информация има,и с това изказване за съдията е леко детско,никой тук не е дошъл да се заяжда и да те подиграва,пожелавам ти да останеш по дълго в форума и сам ще разбереш за какво ти говоря,като през 1 ден се задават почти едни и същи въпроси,и след като на хората и писне да пишат едно и също нещо по 1000 пъти,са измислили бутона търсене,сам ще се обедиш в силата на този форум и колегата Куздов е доста запознат,по добре се възползвай от познанията му отколкото да се заяждате.

п.с-Пенчо- след като колегата си е редактирал Профила,вече всичко е ок,чети по внимателно.
                    Поздрави
                    Понеже е зачекнато, ще използвам уместната забележка на Kograman като повод да си кажа мнението за новите членове, четенето и търсенето в подфорума. Няма спор, че много е писано и има информация за почти всичко. Обаче с търсачката не винаги се достига бързо до желания резултат. Пиша за някакъв проблем и получавам 20-30 теми в които се споменава нещо за него. Като цяло изводът е, че трябва да се прочетат всички или почти всички теми за да знаеш после като ти потрябва нещо, къде да го търсиш. Това е факт и всеки рано или късно ще трябва да го свърши.
                    И така, нов си във форума, неориентиран, имаш проблем, нямаш много време и ти трябва инфо. Питаш и ...те пращат да търсиш и да четеш. Най-вероятно за да се напише това, се знае че този въпрос е дискутиран в тази и тази тема. Какво пречи, към препоръката за търсачката да се добави и линка към актуалната тема. Така хем ще си напомнил за четеното, хем ще си и помогнал. Той пък от своя страна хем ще си свърши работа, хем ако е човек ще попрочете това онова. Все пак се предполага, че още не е съвсем в час с правилата на сайта, с търсачката и пр. А и осемнадесетте страници с теми не се четат за ден два.

Ако пък му стане навик да отваря теми и да се опитва да мине по тънката лайсна, без да чете, тогава вече да си получава заслужените картони и упреци.

Поздрави!
                    Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.

Фронтера-Б ДБ 2000г. 2.2DTI

Коментар

Индексирането на търсачката си е проблем. Май се работи по въпроса.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Колега "nemirko"нещо не си ме разбрал. Чета форума от 11.07.
                        Това че не съм писал нищо не означава.
                        ПИША СЕГА ЗАЩОТО ИМАМ ПРОБЛЕМ, излязоха и още ама се чудя дали да ги споделям.
                        Моля те прочети внимателно по- горе подчертанея текст,
                        първо провери и тогава пиши.
                        Това за бирата важи и за теб.
                        Само "fanatic" е писал нещо подобно, че е сменял втулки по задния мост но нищо конкретно.
                        2.2 16В ДБ 97г.

Коментар

Първоначално публикуван от nemirko Преглед на мнение
                          Понеже е зачекнато, ще използвам уместната забележка на Kograman като повод да си кажа мнението за новите членове, четенето и търсенето в подфорума. Няма спор, че много е писано и има информация за почти всичко. Обаче с търсачката не винаги се достига бързо до желания резултат. Пиша за някакъв проблем и получавам 20-30 теми в които се споменава нещо за него. Като цяло изводът е, че трябва да се прочетат всички или почти всички теми за да знаеш после като ти потрябва нещо, къде да го търсиш. Това е факт и всеки рано или късно ще трябва да го свърши.
                          И така, нов си във форума, неориентиран, имаш проблем, нямаш много време и ти трябва инфо. Питаш и ...те пращат да търсиш и да четеш. Най-вероятно за да се напише това, се знае че този въпрос е дискутиран в тази и тази тема. Какво пречи, към препоръката за търсачката да се добави и линка към актуалната тема. Така хем ще си напомнил за четеното, хем ще си и помогнал. Той пък от своя страна хем ще си свърши работа, хем ако е човек ще попрочете това онова. Все пак се предполага, че още не е съвсем в час с правилата на сайта, с търсачката и пр. А и осемнадесетте страници с теми не се четат за ден два.

Ако пък му стане навик да отваря теми и да се опитва да мине по тънката лайсна, без да чете, тогава вече да си получава заслужените картони и упреци.

Поздрави!
                          +1 Така е, търсачката не винаги води до верните теми, а пък и както всички знаем - по един въпрос не рядко има противоречиви мнения. Наистина като почетеш повечко във форума, започваш сам да виждаш кои са активните участници и кои от колегите дават авторитетни и компетентни мнения, но същесвува и голям риск, ако си от скоро тук, да приемеш грешен съвет от стара тема. Помислете си, на скоро имаше тема за маслото и там един колега цитираше масло, което е посочено от производителя. Колегите, които явно карат тези машинки от много време, посочват друго масло, но един нов участник доста лесно би приел поста с цитат на заводския мануал за верен
                          Това с губенето на време за едни и същи въпроси е малко со-со аргумент. Участието в този форум е право на личен избор и който иска - чете и отговаря, който не иска - пропуска. Нали самите теми правят форума.
                          Вероятно истината е някъде по средата. Явно почти всеки нов участник "изцепва" тема, която не е на място, но ако той получи приятелски съвет да чете повечко и поне първия път - линк/ове към верните теми, то мисля ще бъде по-добре, от колкото не много дрожелюбно "скастряне" да чете и да не занимава другите с глупости.
                          ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Първоначално публикуван от Kolef Преглед на мнение
                            Колега "nemirko"нещо не си ме разбрал. Чета форума от 11.07.
                            Това че не съм писал нищо не означава.
                            ПИША СЕГА ЗАЩОТО ИМАМ ПРОБЛЕМ, излязоха и още ама се чудя дали да ги споделям.
                            Моля те прочети внимателно по- горе подчертанея текст,
                            първо провери и тогава пиши.
                            Това за бирата важи и за теб.
                            Само "fanatic" е писал нещо подобно, че е сменял втулки по задния мост но нищо конкретно.
                            Колега, не се нервирай, тук никой не се заяжда и не е злонамерен. Лошото, е че всеки нов трябва да му се каже, "да напише от къде е, коя година е колата, какво що, чети писано е, спазвай правописа и т.н и т.н" това обаче писва на 56-ия път. Ти четеш от 1 година, ами тези които четем и пишем от 4? Помисли от тази гледна точка и ще видиш, че съм прав.

Кажи и другите проблеми и ще видиш, колко хора ще се отзоват.
                            Сега за щангата. Те колегите се подиграват вече и ги разбирам. Толкова се изписа но ти не каза коя е тая щанга? Щото ресорните фронтери нямат задна такава, имат само предна стабилизираща. Пружинните фронтери обаче имат и предна и задна. И от тук нататък всички взехме боба и се започна едно хвърляне. Та затова и те награбиха.... кажи и снимай щангата и ако не решение то поне съвет ще получиш 100%.
                            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от wsi4koznaj Преглед на мнение
                              ....но ако той получи приятелски съвет да чете повечко и поне първия път - линк/ове към верните теми, то мисля ще бъде по-добре, от колкото не много дрожелюбно "скастряне" да чете и да не занимава другите с глупости.
                              И как го виждаш това да стане, като в целия форум на ден има поне 50 такива теми с 50 такива въпроса? Да седне някой на заплата и 12 часа от деня да дава линкове и съвети? Това е невъзможно. Венци Петров и без това предостатъчно средства е налял за да можем сега да бистрим тия глупости.

П.С. Само да спомена, че модераторите не взимаме заплати за модерирането си. Всичко е от добра воля.
                              no signature no problems

Коментар

Г-н "CarTest™" зощо истри това дето го беше написал "Вчера, 15:58"
                                имам го в пощата но няма да го покажа - ще бъде заличено.
                                2.2 16В ДБ 97г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X